Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,654 μηνύματα.
09-07-23
16:01
Τρέξτε Μήδεια ΧΘΕΣ
Ήταν η πιο ανατριχιαστική, η πιο εκπληκτική Μήδεια που έχω δει (και έχω δει 8)... Ο,τι και να σας πω για την Κίτσου, για τον Χορό και για την μουσική είναι λίγο, απλά πάτε
Ήταν η πιο ανατριχιαστική, η πιο εκπληκτική Μήδεια που έχω δει (και έχω δει 8)... Ο,τι και να σας πω για την Κίτσου, για τον Χορό και για την μουσική είναι λίγο, απλά πάτε
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
09-07-23
19:22
Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,654 μηνύματα.
09-07-23
19:24
Λέω αλήθεια παιδί μου, θα πάθεις σοκ και δέος είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η !Λες αλήθεια ή επειδή έχεις έρωτα με το Μαρικάκι; Πρόσεχε γιατί θα πάω και αν δεν μου αρέσει θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από σένα!!
συγκλονιστική, ανατριχιαστική... Εναλλαγή τρέλας και λογικής σε δευτερόλεπτα. Απλά πήγαινε
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
09-07-23
19:32
Η Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό.
Συνημμένα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
09-07-23
19:36
Με όλον τον σεβασμό προς την Καραμπέτη (δασκάλα μου κιόλας), αλλά η Μαρία είναι ΜαρίαΗ Μήδεια, πάντως, υπήρξε η πρώτη τραγωδία που είδα ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν 10 ετών και η μάνα μου που είχε τρέλα με το θέατρο με είχε μυήσει από πολύ νωρίς σε αυτό. Η παράσταση εκείνη είχε σκηνοθετηθεί από τη Νικαίτη Κοντούρη και στον κεντρικό ρόλο η "συνήθης ύποπτη" Καραμπέτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη βραδιά. Μου είχε φανεί τόσο τρομαχτικό και επιβλητικό το όλο θέαμα που απλά καθόμουν στο τέλος και κοιτούσα σαν χαζό.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
01-09-23
00:40
Μήδεια με την Μαρία Κίτσου (σκην. Λέα Μαλένη)
Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα
Η καλύτερη Μήδεια που έχω δει.. απλά πάτε, για λίγο ακόμα θα είναι στην Αθήνα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
24-09-23
23:05
Γέρμα, του Σάιμον Στόουν
Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά...
Με την Μαρία Κίτσου ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩ αυτά...
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,141 μηνύματα.
24-09-23
23:15
Καμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ;Γέρμα, του Σάιμον Στόουν
View attachment 122608
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
24-09-23
23:16
Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατροΚαμία παράσταση που δεν έχει Κιτσου μέσα έχεις δει ποτέ;
Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,141 μηνύματα.
24-09-23
23:38
Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει;Ναι εσένα περιμέναμε για να δούμε θέατρο
Όλες μα όλες, ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικό από τη σχολή
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
24-09-23
23:39
Δεν υπάρχει αγαπημένη..Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει;
Φέτος ξεχώρισα την Μήδεια με την Μαρία και τα βατράχια με τον Σερβετάλη..
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,581 μηνύματα.
25-09-23
00:12
Σεφερλή έχετε πάει ποτέ;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
25-09-23
00:24
Ποια είναι η αγαπημένη σου παράσταση που έχεις δει;
Εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στην οποία αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη).
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
25-09-23
00:25
Nαι, ήταν μωράκι εδώΕμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι ο Ηλίθιος, σε σκηνοθεσία Λιβαθινού, στο οποίο αν δεν απατώμαι έκανε το ντεμπούτο της το Μαρικάκι (να γλυκάνω λίγο και την Εριφύλλη).
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,305 μηνύματα.
25-09-23
01:15
Δεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς.
Περισσότερα εδώ.
Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα.
Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
25-09-23
02:07
Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτουΔεν ξέρω αν και ποια θα τιμήσω αλλά παίζει αυτό αν ενδιαφέρεται κανείς.
Περισσότερα εδώ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,009 μηνύματα.
25-09-23
06:36
Άρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο.Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου
Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω.
Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα.Εθνικό πήγα πέρσυ πρώτη φορά για τους Βρυκόλακες (αλλά κυρίως για να μπω επιτέλους και στο κτίριο Τσίλερ), ομολογώ δεν ενθουσιάστηκα κιόλα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,801 μηνύματα.
25-09-23
08:59
Παραστάσεις για το προσεχές μέλλον που θέλω ιδανικά να δω
Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού
Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή)
Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του)
Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια.
Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού
Απλή μετάβαση (Κυρίως για τον Μίνω Θεοχάρη που είναι εκπληκτικός πάνω στην σκηνή)
Τα καλύτερά μας χρόνια του Ζάμπρα (stand up κωμωδία με τα καλύτερα κείμενά του)
Πέρυσι είδα Το πάρτυ της ζωής μου. Πρώτη φορά είδα την Ράντου επί σκηνής, μου φάνηκε εξαιρετική. Αξίζει τον κόπο και η παράσταση και η ίδια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
25-09-23
11:40
Βέβαια, έτσι είναι.. στα μεγάλα διαλέγουν και συστημικούς ηθοποιούς-σκηνοθέτες, μη το ξεχνάμεΆρχισα φέτος να πηγαίνω συχνά στο θέατρο και σε αυτό έχεις τρομερό δίκιο.
Οι καλύτερες παραστάσεις που είδα ήταν σε μικρά θέατρα, στο εθνικό....δεν ξέρω αν θα ξαναεπενδυσω.
Στα μικρότερα θα βρεις την ποιότητα... ειδικά το Παλλάς για εμένα είναι ότι χειρότερο, πληρώνεις και 80€ εν τω μεταξύ (εγώ πηγαίνω τζάμπα λόγω σχολής) αλλά το θεωρώ υπερβολικό για μια παράσταση μέτρια
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,305 μηνύματα.
27-09-23
01:07
Μωρέ έχω πάει και σε υπόγεια, έχω κάτσει και σε πουφ/παγκάκια αντί καθισμάτων, έχω δει και ερασιτεχνικό παλαιότερα.Αν θες τη γνώμη μου, οι παραστάσεις που πραγματικά αξίζουν είναι των "low profile" θεάτρων ... και εννοώ των μικρών, εκεί θα βρεις τους καλύτερους ηθοποιούς και τις καλύτερες ερμηνείες... τα μεγάλα θέατρα τύπου εθνικό, Παλλάς κτλ είναι αρκετά "συστημικά" και πλέον ανεβάζουν παραστάσεις του πάτου
Η αλήθεια είναι, συνήθως σε τόσο μικρά μπάτζετ ή πετυχαίνα ερμηνείες που δε μου άρεσαν ή λαθος στο σκηνικό (πχ. μια εφέυρεση που δεν υπήρχε την εποχή που λαμβάνει χώρα το έργο) και ξενέρωνα.
Οπότε πλέον, μιας που θα πάω και σπανιότερα, προσπαθώ να το παίξω σέιφ.
Το συγκεκριμένο Εθνικό έκατσε λίγο από σπόντα, λίγο επειδή παλαιότερα είχα δει Τσαλίκη και μου είχε φανεί τίμια.
Ω ναι, το καλύτερο που έχω δει σο φαρ.Αν σου αρέσει η αρχιτεκτονική εσωτερικά των θεάτρων πήγαινε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το πιο όμορφο θέατρο στην Αθήνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.