Πάμε θέατρο;

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
Έχω κλείσει για τον Βασιλιά Ληρ στο εθνικό θέατρο τον Ιανουάριο, το αναμένω!
Λέω να πάω και στο Διάλεξε το θάνατο σου η/και στο Μάρτυρας κατηγορίας της Αγκαθα Κριστι.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού είναι sold out δυστυχώς 🙁

Ο μάρτυρας κατηγορίας αξίζει σαν έργο, αν παιχτεί καλά. Τώρα με την Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνίστρια, δεν ξέρω. :P
Kαι την ταινία να δεις, πάντως, με τη Μάρλεν Ντίντριχ ακόμα καλύτερα. :D

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,819 μηνύματα.
Περιμένω να βρω χρήματα να πάω να δω Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας με τη Νένα Μεντή, του Ξενόπουλου. Φυσικά θα πάρω Α' ζώνη ή VIP.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,550 μηνύματα.
Περιμένω να βρω χρήματα να πάω να δω Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας με τη Νένα Μεντή, του Ξενόπουλου. Φυσικά θα πάρω Α' ζώνη ή VIP.
Χμμ, λίγο κουραστική παράσταση να σου πω.. Αν εξαιρέσεις την ερμηνεία της Μεντή, οι υπόλοιποι ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Και η σκηνοθεσία αρκετά κουραστική! Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα με πρόσκληση και αν και δεν χρεώθηκα, βαρέθηκα και που πήγα. Βέβαια έμεινε κλασικό κι αυτό για εμένα είναι το καλύτερο, αλλά δεν αξίζει το 50αρικο σίγουρα, αφού θες vip.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,819 μηνύματα.
Έκλεισα 3 εισιτήρια για το Το πάρτι της ζωής μου - 3ος χρόνος στο θέατρο Διάνα με την Ράντου.
Το είχα δει και πέρυσι, φέτος άλλαξε τους μουσικούς που τη συνοδεύουν, λογικά θα έχει κι άλλες μικροαλλαγές το έργο. :)

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,418 μηνύματα.
Παράσταση « Το πάρτυ της ζωής μου »

Συγκλονιστική η Ράντου!

Χαρα, θλίψη, ελπίδα.. εναλλαγές σε δευτερόλεπτα με έναν μονόλογο 2 ώρες όλο νόημα! Έφυγα πολύ συγκινημένη

IMG_1202.jpeg

Scandal

Διαχειριστής

Παράσταση « Το πάρτυ της ζωής μου »

Συγκλονιστική η Ράντου!

Χαρα, θλίψη, ελπίδα.. εναλλαγές σε δευτερόλεπτα με έναν μονόλογο 2 ώρες όλο νόημα! Έφυγα πολύ συγκινημένη

View attachment 140522
Έχω βγάλει από καιρό 3 εισιτήρια για Δεκέμβρη (χωρίς να ξέρω με ποιους θα πάω ακόμα, σίγουρα θα βρω άτομα). Το είχα δει και πέρυσι με τους string demons.
Πάντως 20 ευρώ τα εισιτήρια ακόμα και των τριών πρώτων σειρών, τζάμπα είναι! :beer:

Πιστεύω της αξίζει μεγαλύτερο θέατρο και ακριβότερα εισιτήρια, αλλά εκεί είναι η καλλιτεχνική της στέγη, το Διάνα.

Θέλω να δω και τη Φάλαινα με τον Δαδακαρίδη, αν και δεν έχω δει καν την ταινία που λένε ότι αξίζει φουλ.

Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,550 μηνύματα.
Πιστεύω της αξίζει μεγαλύτερο θέατρο και ακριβότερα εισιτήρια, αλλά εκεί είναι η καλλιτεχνική της στέγη, το Διάνα.
Το διάνα, το πόρτα της Καλογεροπούλου και το Σταθμός είναι τα αγαπημένα μου. Τα υπερπαραγωγικά θέατρα τύπου Παλλάς και δημοτικό θέατρο δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Έχω πάει τρεις φορές στη συγκεκριμένη παράσταση. Αηδία κατάντησα😂🥺

Scandal

Διαχειριστής

Το διάνα, το πόρτα της Καλογεροπούλου και το Σταθμός είναι τα αγαπημένα μου. Τα υπερπαραγωγικά θέατρα τύπου Παλλάς και δημοτικό θέατρο δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Έχω πάει τρεις φορές στη συγκεκριμένη παράσταση. Αηδία κατάντησα😂🥺
Ναι, το Διάνα έχει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχει την ψυχρότητα και την επισημότητα ενός μεγάλου θεάτρου και όσο μπροστά και να κλείσεις είσαι μακριά από τη σκηνή.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,418 μηνύματα.
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ στο αριστοτέλειο το είδα

παιδιά δεν είναι μόνο η Αθήνααααααα 🥲

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
Πήγα το πρώτο θέατρο της σεζόν στον "Επιθεωρητή" του Νικολάι Γκόγκολ στο Θέατρο Γκλόρια.

Γέλασα αρκετά και μου άρεσε το μήνυμα που πέρασε, ειδικά ο τελευταίος μονόλογος.

Εξαιρετικοί ο Θοδωρής Σκυφτούλης και ο Στέλιος Μάινας.

Scandal

Διαχειριστής

Είδα αυτό χθες:
askhemos_more_1220x370@2x.jpg
_mg_4432-enhanced-nr.jpg

Πολύ καλό, αν και έχασα κάποια πράγματα λόγω του ότι ήμουν κάπως σε πιο πίσω θέση και δεν άκουγα.
Το συστήνω!

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Ράντου γενικώς ποτέ δεν συμμετέχει και δεν υποστηρίζει τους συναδέλφους της. Είναι αρκετά απρόσιτη σε όλα. Και έχει δίκαιο ο Μπιμπίλας σε αυτά που λέει για την Επίδαυρο!

Επιπροσθέτως, μιας και έγραψα εδώ, να πάτε ΟΛΟΙ να δείτε τον Ριχάρδο |||* στο σύγχρονο θέατρο, στον Κεραμεικό! Η δραματολόγος της παράστασης είναι δασκάλα μου και ο Τζιόβας δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας🎭

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,118 μηνύματα.
Επιπροσθέτως, μιας και έγραψα εδώ, να πάτε ΟΛΟΙ να δείτε τον Ριχάρδο |||* στο σύγχρονο θέατρο, στον Κεραμεικό! Η δραματολόγος της παράστασης είναι δασκάλα μου και ο Τζιόβας δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας
Χτες ειδα οτι στο συγχρονο θεατρο παιζεται και ο Πουπουλενιος και θελω να παω να το δω σιγουρα τον Δεκεμβρη. Η παρασταση του '14 που ειχε ανεβασει ο Μαρκουλακης ειναι η καλυτερη που εχω δει σε ελληνικο θεατρο και την ειδα και περσι στο Λονδινο οπου ηταν φανταστικη. Το καστ της τωρινης παραστασης μ'αρεσει (ειδικα ο Συσσοβιτης) και εχω περιεργεια να δω πως θα συγκριθει με την παλια.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Χτες ειδα οτι στο συγχρονο θεατρο παιζεται και ο Πουπουλενιος και θελω να παω να το δω σιγουρα τον Δεκεμβρη. Η παρασταση του '14 που ειχε ανεβασει ο Μαρκουλακης ειναι η καλυτερη που εχω δει σε ελληνικο θεατρο και την ειδα και περσι στο Λονδινο οπου ηταν φανταστικη. Το καστ της τωρινης παραστασης μ'αρεσει (ειδικα ο Συσσοβιτης) και εχω περιεργεια να δω πως θα συγκριθει με την παλια.
Και αυτή την είδα την προηγούμενη εβδομάδα! Καλή παράσταση ναι, αλλά οκ, δεν με τρέλανε τόσο ώστε να την προτείνω.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,118 μηνύματα.
Και αυτή την είδα την προηγούμενη εβδομάδα! Καλή παράσταση ναι, αλλά οκ, δεν με τρέλανε τόσο ώστε να την προτείνω.
Τι αλλες προτασεις εχουμε? Μου καλοφαινεται και το Μανα Κουραγιο που ξεκιναει στο Εθνικο στις αρχες Δεκεμβρη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια