Πάσχα 2025

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,697 μηνύματα.
το αρνί, το κατσίκι και το χοιρινό βρωμοκοπάνε :sick:
Κρέας μυρίζουν καλέ! Κάθε κρέας έχει την ιδιαίτερη οσμή του. Το ψάρι δηλαδή τι κάνει;
Το αγριογούρουνο μ΄αρέσει πολύ, αλλά το χειμώνα.
Το αρνί είναι νοστιμότατο. Όμως τα τελευταία 5 χρόνια, μετά τη νηστεία, μου προκαλεί ....εντερικά προβληματάκια.;) Είπα φέτος, να πάρουμε και μοσχάρι. Έτσι κι αλλοιώς εμείς συνήθως ψήνουμε έξω στην ψησταριά μας, διάφορα μπριτζολάκια.
Κατά τα άλλα, υγεία να έχουμε, δεν τολμώ να κάνω σχέδια:flowers:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,990 μηνύματα.
Πού θα περάσετε το Πάσχα; :happy:
Τη μεγάλη εβδομάδα θα δουλεύω, οπότε δεν θα κάνω και πολλά πολλά, ελπίζω να προλάβω μερικές μέρες να πάω εκκλησία

Κυριακή του Πάσχα πρώτα ο θεός στο χωριό αυθημερόν

μετά θα κάτσω λίγο την δεύτερη εβδομάδα έβαλα 3 μερούλες να ξεκουραστώ.
Στη γιορτή μου θα ήθελα να κάνω μια εξόρμηση αλλά θα φανεί με τη δουλειά του αισθήματος 😛

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,313 μηνύματα.
Η μάνα μου έμαθε να φτιάχνει πρόβειο τυρί. Είναι υφάλμυρο και πολύ ωραίο!
Πρέπει να είναι πεντανόστιμο 🤤!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στη γιορτή μου θα ήθελα να κάνω μια εξόρμηση αλλά θα φανεί με τη δουλειά του αισθήματος 😛
Να πας!
Που σκέφτεσαι;

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Εγω εχω θεμα μυρωδιας με τα μικρα ψαρια και με τις γαριδες. Μου βρωμανε θαλασσιλα παρα πολυ.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,990 μηνύματα.
Μακάρι να κάνεις εξόρμηση εκείνη την ημέρα. Αλλά και εξόρμηση να μην κάνεις, εμείς θα είμαστε εδώ για να σου ευχηθούμε. Στις 23 Απριλίου έχει γιορτούλα και ο Νεαρός!
Και να μην μου ευχηθείτε δεν θα παρεξηγηθώ, δεν τη θυμάται κανείς τη γιορτή μου 😂

ναι έχει πολλές εκείνη την εβδομάδα, και παρασκευή είναι της ζωοδόχου πηγής ! ζωή δηλαδή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Να πας!
Που σκέφτεσαι;
Δεν ξέρω, κάπου όμορφα και ήσυχα σίγουρα

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,278 μηνύματα.
Φέτος σαν bachelor το πρόγραμμα έχει Σόφια με τουρνουά πόκερ, prive παρτάκι και 2-3 συναντήσεις με πελάτες μπας κι ανοίξουμε καμιά πόρτα!

Δυστυχώς δε θα προλάβω τα κρέατα στο Πλατύ Ημαθίας που συνήθως ψήνει η παρέα (@Unboxholics ακούς;:lol:) αλλά ελπίζω να μ' αφήσουν καμιά μεριδούλα τα ρεμάλια να τσιμπήσω όπως θα γυρνάω...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,801 μηνύματα.
1000056265.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια