Πάσχα 2025

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα.
1000029087.jpg

Έλα κι εσένα δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένο...

Εντωμεταξύ εγώ χορτοφάγος αλλά το αρνάκι μου είναι ΤΟ πιάτο που κάνω..με μέλι μουστάρδα και λεμονάκι μουρλια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες.
Α εγώ θα ήθελα να υπήρχε μεγάλη οικογένεια, γέλια πλάκες και φαγακι

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.417 μηνύματα.
Εγώ το Πάσχα θα παίζω wow και heroes, θα βλέπω crime documentaries και θα ακούω (επιτέλους) όλα τα τραγούδια της eurovision γιατί πλησιάζει επικίνδυνα κι έχω άγνοια. Δευτέρα θα μαζευτούμε εμείς κι εμείς και θα φτιάξω τη σπεσιαλιτέ μου, κοκκινιστό μοσχαράκι με ρυζάκι. Αρνιά και κατσίκια δεν έχουν μπει στο σπίτι μου ποτέ.

Καλή Ανάσταση σε όλους! :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.129 μηνύματα.
Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες.
Τα πάντα ξέρω. Σε πειράζω φυτοφάγο πλάσμα.

Εγώ το Πάσχα θα παίζω wow και heroes, θα βλέπω crime documentaries
Γουσταρω κι εγω τετοια αντισοσιαλ φάση κάργα ομως.

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ 8 ωρες μαραθωνιος Stellaris και στα καπάκια Guild Wars 2 και μετα 2 σεζόν σειρά με ειδικές δυνάμεις.

Αμα δε σηκωθω απο την καρέκλα ομως να γυμναστώ, θα παρω κυριολεκτικά τα πεπτικά μου όργανα στα χέρια στο τέλος.

Μαζέματα και μαλακίες και πες μας για τη δουλειά σου ξάδερφε και πότε θα κανετε κανα παιδάκι ξαδέρφη και ΠΙΠΑΤΖΙΜ ΠΑΠΑΤΖΙΜ.

Ήρθε ενας φίλος μου απο Αυστρια επίσκεψη, μου λεει δουλευω οσο χρειαζομαι να μαζεύω λεφτά και μετα ερχομαι Ελλάδα και καθομαι σπίτι, παιχνιδια ναργιλέ και άραγμα. ΜΙΑ ΨΙΧΑΛΑ μου λεει να έριχνε τωρα, δε θα σε επισκεπτόμουν. Δε θέλω λεει τίποτα, μόνο να κάθομαι.

ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.278 μηνύματα.
Εγώ το Πάσχα θα παίζω wow και heroes, θα βλέπω crime documentaries
Ξεκάθαρα εγώ στα δύο τελευταία! Θα παίζω με την Tyrande (ο δικός μου παίζει Tracer κι είμαστε τέλειο κόμπο!) κι θα δω όλα τα true crime που δεν έχω προλάβει να δω. Το Σάββατο θα σκορπίσουμε στο σπίτι και στον κήπο σοκολατένια αυγουλάκια, είναι 'εθιμο' εδώ. Κι όποιος τα βρει πρώτος, κερδίζει.

Καλές γιορτές!!

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.363 μηνύματα.
Μαζέματα και μαλακίες και πες μας για τη δουλειά σου ξάδερφε και πότε θα κανετε κανα παιδάκι ξαδέρφη και ΠΙΠΑΤΖΙΜ ΠΑΠΑΤΖΙΜ.
Αχχ ώρες ώρες νιώθω τυχερή που δεν έχω συγγενείς ( πλην των παιδιών που και αυτά έχουν κανονίσει) για να πρέπει να συμμετέχω σε τραπέζια σαν αυτά που λες.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω 🙂
τώρα και γω!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα".

Αχ δε σας αντέχω. :wall:
ναι, δε γίνεται, έχεις δίκιο. Διάβασα για τσουκνίδες σήμερα. Βγήκα έκοψα ένα καλάθι, τις έβρασα, έβαλα ξύδι και το πράσινο ζουμί έγινε μπεζ. Λέω, άσε Τούβλο, πάλι τα ίδια θα έχουμε. Και το πέταξα. Είχα πάρει μπογές χημικές, κόκκινη, κίτρινη. μπλε (χρώματα εκτυπωτή). Λέω, άντε, θα τα αναμείξω για το πράσινο. Ευτυχώς έβαψα όλα όπως έπρεπε και άφησα ένα για πείραμα. Έβαλα στο ποτήρι με το κίτρινο, λίγο μπλε. Τελικά έγινε μουσταρδί. Τέλος πάντων, και του χρόνου, νά μαστε καλά, να ξαναβγάλω μουσταρδί αυγό!
1744895134462.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.417 μηνύματα.
Γουσταρω κι εγω τετοια αντισοσιαλ φάση κάργα ομως.
Πέρασα και χρόνια σόσιαλ, πλέον κάνω την επανάστασή μου. Ευχαριστώ για αυτό την πανδημία. ;)

Θα παίζω με την Tyrande (ο δικός μου παίζει Tracer κι είμαστε τέλειο κόμπο!)
Άμα δεις έναν azmodan να σπρώχνει σαν να μην υπάρχει αύριο και να αγνοεί τα obj, εγώ θα είμαι.

Αχχ ώρες ώρες νιώθω τυχερή που δεν έχω συγγενείς ( πλην των παιδιών που και αυτά έχουν κανονίσει) για να πρέπει να συμμετέχω σε τραπέζια σαν αυτά που λες.
Όταν παντρευτούν με το καλό να δεις γλέντια. Συμπέθεροι, μπατζανάκηδες, κουμπάροι, όλη η παράνοια της ελληνικής κοινωνίας. Ξεκουράσου τώρα γιατί έρχονται! :alljumpy:

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.068 μηνύματα.
Εγώ δουλεύω μέχρι μεγάλο Σάββατο απόγευμα

ανάσταση δεν θα πάω μάλλον δυστυχώς, γιατί θα είμαι σερί από τις 5 το πρωί μέχρι να πάω χωριό κτλ κτλ απλά θα έχω πέσει ξερή

Κυριακή του Πάσχα θα φάμε όλοι μαζί στο χωριό! Κατσικάκι στη γάστρα, ψητά κλασικά στη φουφου, τζατζίκι σπιτικό της γιαγιάκας
Και για σβήσιμο εκμέκ γλυκό της μαμάκας

πατάτες σαλάτες μπιρι μπιρι

Δευτέρα του Πάσχα θα είμαι ταξιδάκι με το αίσθημα γιατί ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

θα σας αποκαλύψω σε φωτό όταν έρθει η ώρα που ❤️

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.477 μηνύματα.
You mad?

Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα.

Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει.

Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια.

Για γερά κτήρια, μόνο κρέας.
Δεν θα μπορούσε να λείψει από εδώ:
1744903739270.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.055 μηνύματα.
Δεν ξερω τι λενε οι κακες οι γλωσσες..αλλα το ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΥΡΙΖΕΙ.ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΝΙ.
Να τα λεμε σωστα ναι; :hehe:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.679 μηνύματα.
Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας. Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται, ο των αγγέλων βασιλεύς. Ψευδή πορφύραν περιβάλλεται, ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις.

Ράπισμα κατεδέξατο, ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ. Ήλοις προσηλώθη, ο νυμφίος της Εκκλησίας. Λόγχη εκεντήθη, ο υιός της Παρθένου. Προσκυνούμεν σου τα Πάθη, Χριστέ. Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν.

Αλήθεια, ποιος μπορεί να ακούσει αυτά τα λόγια, βλέποντας παράλληλα τον Κύριό μας να σταυρώνεται, δίχως να δακρύσει;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.812 μηνύματα.
Καλημέρα. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους και σε όλες εύχομαι.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.055 μηνύματα.
Καλες οι δοξολογιες..ομορφη η αγαπη για τον Κυριο που σταυρωθηκε για τη σωτηρια μας κ ειπε οτι αγαπατε ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ..ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΝΑ...φανταζομαι δεν εννοουσε τους ομοεθνεις ή τους ομοιδεατες μας αλλα τον συνανθρωπο μας..και..αγαπατε αλληλους..
Καλο πασχα με ειλικρινεια κ οχι φαρισαισμους

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.068 μηνύματα.
Καλες οι δοξολογιες..ομορφη η αγαπη για τον Κυριο που σταυρωθηκε για τη σωτηρια μας κ ειπε οτι αγαπατε ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ..ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΝΑ...φανταζομαι δεν εννοουσε τους ομοεθνεις ή τους ομοιδεατες μας αλλα τον συνανθρωπο μας..και..αγαπατε αλληλους..
Καλο πασχα με ειλικρινεια κ οχι φαρισαισμους
Διαφωνίες καλώς ή κακώς έχουμε όλοι μεταξύ μας

για εμένα καλός χριστιανός είσαι όταν ξαπλώνεις το βράδυ και δεν θες το κακό κανενός .
Καλό Πάσχα καλή ανάσταση να έχουμε !

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.298 μηνύματα.
Θα κάνω Πάσχα με το αγοράκι μου :redface:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.991 μηνύματα.
Πάσχα με οικογένεια και συγγενείς και Δευτέρα με βαριά καρδιά παίρνουμε το λεωφορείο για το στρατόπεδο πάλι όπου φεύγει το άλλο γκρουπ αδειούχων και ξεκινάνε 2 εβδομάδες εμπλοκής τουλάχιστον :skull: .

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.068 μηνύματα.
Πάσχα με οικογένεια και συγγενείς και Δευτέρα με βαριά καρδιά παίρνουμε το λεωφορείο για το στρατόπεδο πάλι όπου φεύγει το άλλο γκρουπ αδειούχων και ξεκινάνε 2 εβδομάδες εμπλοκής τουλάχιστον :skull: .
Κοντοζυγώνει η ώρα για να απολυθείς. Υπομονή!

Θα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό αργότερα;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.991 μηνύματα.
Κοντοζυγώνει η ώρα για να απολυθείς. Υπομονή!

Θα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό αργότερα;
Άδεια απολύσεως σε έναν μήνα. Let's go!

Μεταπτυχιακό σίγουρα θα κάνω αλλά δεν ξέρω το πότε. Λογικά όχι αυτό το χρόνο. Μετά το στρατό πρέπει να βρεθεί καμμία δουλίτσα για αρχή και βλέπουμε.