YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Μια χαρά είμαστε!
Α! Ξανάρχισα το πιάνο btw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα να πήγαινε σε ωδείο απο το να ερχόταν στην ΑΕΚ :pούτε ο Χιώτης,ούτε οι Πυξ Λαξ πήγαν σε ωδείο
atlas
Νεοφερμένος
lila
Νεοφερμένος
μετα που το ξανασκευτικα ειπα να μαθω ενα μουσικο οργανο...αλλα η μαμα μου δεν με αφισε...γιατι τησ ειπα οτι γουσταρω να μαθω ντραμς...
τωρα κιθαρεσ πιανα και τα συναφει μου τα εχει απαγορευσει ο γιατρος λογο προβληματος που εχω με τους τενοντες μου και απο μια παλια εγχειριση για το τηεμα αυτο....
τελικα...εμεινα χωρις οργανο..
και απλα αρκουμε να ακουω τους αλλους
Όσοι έχετε φαντασία αφήστε την να ταξιδέψει.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από lila:η μαμα μου μου ελεγε να παω να μαθω ακορντεον...αλλα τη μερα που το συζιταγαμε περναγαν κατω(στο δρομο)κατι τυπαδεσ που παιζαν τα μουσικα τους οργανα και απο ταα μπαλκονια τους πεταγαν κερματα κατι που καθοταν πολυ ασχημα..και της την ειπα για το γεγονος και δε πηγα ποτε...
μετα που το ξανασκευτικα ειπα να μαθω ενα μουσικο οργανο...αλλα η μαμα μου δεν με αφισε...γιατι τησ ειπα οτι γουσταρω να μαθω ντραμς...
τωρα κιθαρεσ πιανα και τα συναφει μου τα εχει απαγορευσει ο γιατρος λογο προβληματος που εχω με τους τενοντες μου και απο μια παλια εγχειριση για το τηεμα αυτο....
τελικα...εμεινα χωρις οργανο..
και απλα αρκουμε να ακουω τους αλλους
Γιατι δεν δοκιμάζεις το τραγούδι αφού σου αρέσει τόσο η μουσική? Σε όλα τα ωδεία υπάρχουν τμήματα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα
lila
Νεοφερμένος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
σωστό αυτό...Αρχική Δημοσίευση από lila:εγω δε θα χασω τιποτα, μαλλον οι αλλοι θα χασουν...
πολύ σωστό. Σε πάω
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από shaman:Εδω και μια βδομαδα εχω ντραμς στο σπιτι... Δε ξερω να παιζω και τπτ βεβαια, αλλα δε σκοπευω να το αφησω.
Ωραία!!!!Νέος,φιλόδοξος,πεισματάρης,υποψήφιος ντραμίστας.....θα ήθελα πολύ να ήμουν γειτόνισσα
Αστειεύομαι....keep going
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξυπνος, ομορφος...Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Ωραία!!!!Νέος,φιλόδοξος,πεισματάρης,υποψήφιος ντραμίστας.....θα ήθελα πολύ να ήμουν γειτόνισσα
Αστειεύομαι....keep going
Affectuoso31
Νεοφερμένος
Άνθρωπος και μουσικός από όταν θυμάμαι τον ευατό μου -τότε που κάποιος έπρεπε να με σηκώσει για να φτάσω στο σκαμπό του πιάνου-και εύχομαι μέχρι και να κλείσω τα μάτια μου ελπίζοντας όχι και τα αυτία μου....
Ξεκίνησα κάπου στα 4 μου να μαθαίνω πιάνο, πήρα και πτυχίο πήρα και δίπλωμα, τους διάλεξα και μια ωραία κορνίζα και τα κρέμασα στο τοίχο. Αναγκαίο " κακό" ήταν και τα υποχρεωτικά θεωρητικά, αρμονίες και τα σχετικά. Τα έκανα και αυτά αφού άλλαξα πάνω από 15 καθηγητές μέχρι να βρω κάποιους που κατάφεραν να αγγίξουν την ψυχή μου καί όχι μόνο το πορτοφόλι μου....Κάπου στα 12 βγήκε στη επιφάνεια και το ψώνιο μου με το τραγούδι και εκεί που τραγουδούσα όπως μπορούσα σπίτι μου ή με τα πρώτα groupακια που λέγαμε πως παίζαμε πήγα και βρήκα και δυο καθηγητές που μου άνοιξαν τα μάτια ,το διάφραγμα, το στόμα και το "δρόμο" προς την τέχνη της φωνητικής μουσικής.
Τα τελευταία 18 χρόνια βγάζω λοιπόν το ψωμάκι μου καταλήγοντας να διδάσκω όπου έχω λόγο να το κάνω. Αυτό βέβαια έχει και το αντίτιμο του αφού επιλέγοντας τους μαθητές μου, (όχι βάση της οικονομικής ευμάρειας των γονιών του ή της εκπλήρωσης του ψώνιου των γονιών τους να μάθουν μουσική)δύσκολα το ψωμάκι μπορεί να γίνει "παντεσπάνι"...
Πριν από μερικά χρόνια επίσης συνειδητοποίησα πως χωρίς γνώσεις μουσικής τεχνολογίας έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο πολλές φορές να αναπαράγω και να παρουσιάσω ότι κατά καιρούς γεννιέται μέσα μου. Καταπιάστηκα και μ αυτό. Γράφω μουσική και κάνω μουσική επιμέλεια για θέατρο και κινηματογράφο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Scandal
- Υδροχόος
- Hased Babis
- fourkaki
- ROM32
- rafaela11
- Kate1914
- Ουριήλ
- ultraviolence
- Εριφύλη
- Wonderkid
- taketrance
- Memetchi
- giannhs2001
- Δροσουλίτης
- DimitraA.
- bibliofagos
- Micro
- johnsala
- Μήτσος10
- Thodoris95
- charmander
- Joji
- Arianara S3
- harry akritas
- Slytherin
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mhtrogoal
- Unseen skygge
- Μάρκος Βασίλης
- CiNeFiL
- Βλα
- Κλημεντίνη
- orchidea
- Έμμα
- Meow
- T C
- Stefanosxios
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.