dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Affectuoso31:....
Τα τελευταία 18 χρόνια βγάζω λοιπόν το ψωμάκι μου καταλήγοντας να διδάσκω όπου έχω λόγο να το κάνω. Αυτό βέβαια έχει και το αντίτιμο του αφού επιλέγοντας τους μαθητές μου, (όχι βάση της οικονομικής ευμάρειας των γονιών του ή της εκπλήρωσης του ψώνιου των γονιών τους να μάθουν μουσική)δύσκολα το ψωμάκι μπορεί να γίνει "παντεσπάνι"...
Πριν από μερικά χρόνια επίσης συνειδητοποίησα πως χωρίς γνώσεις μουσικής τεχνολογίας έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο πολλές φορές να αναπαράγω και να παρουσιάσω ότι κατά καιρούς γεννιέται μέσα μου. Καταπιάστηκα και μ αυτό. Γράφω μουσική και κάνω μουσική επιμέλεια για θέατρο και κινηματογράφο.
Φίλε, σου βγάζω το καπέλο. Έτσι απλά.
γουέλκαμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affectuoso31
Νεοφερμένος
ΦίληΑρχική Δημοσίευση από dooo:Φίλε, σου βγάζω το καπέλο. Έτσι απλά.
γουέλκαμ
Μην το βγάζεις τώρα που χειμώνιασε ...βγάλτο την άνοιξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Affectuoso31:Φίλη
Μην το βγάζεις τώρα που χειμώνιασε ...βγάλτο την άνοιξη
εδώ που είμαι (Κάιρο) δεν το χρειάζομαι
...έτσι κι αλλιώς, προτιμώ τα σκουφάκια
Ρώτα και μένα
Εχω πραγματικά ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΙ μέσα μου και είμαι σαν άνθρωπος που του στερούν το οξυγόνο γιατί το οξυγόνο για μένα είναι η έκφραση μέσα από τη μουσική
Affectuoso31
Νεοφερμένος
Μα καλά δεν φαίνεται εκεινο το ροζ κυκλάκι με το σταυρουδάκι απο κάτω΄, στο nickname μου?
Affectuoso31
Νεοφερμένος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
thanks
Yiannis
Johnny gnr
Νεοφερμένος
Λοιπόν το πρώτο μου post!!Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn:Εγώ παίζω ηλεκτιρή κιθάρα 2 και κάτι χρόνια (κάνω και μάθημα σε ωδείο). Καλά πάω. Με μια κιθάρα στο χέρι με βλέπεις όλη μέρα...
ΝΑΙ έχω καεί.
Και ναι, στην κιθάρα θα προτιμούσα μάθημα σε ωδείο για απόκτηση σωστής τεχνικής.
εχω εδώ και δύο μήνες ηλεκτρική κιθάρα και μπορω να πω με μετριοφροσύνη οτι πάω πολύ καλά(έχω βγάλει πολλά riffakia και αρκετά σολο,ο ifrit με κσέρει)
Συμβουλή:
Αυτοδίδακτοι οπως εγώ προχωράνε πιο γρήγορα αλλά με λάθος μέθοδο
Jason93
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν τα αρνητικά είναι ότι είναι δύσκολο όργανο επειδή δεν έχει τάστρα κυρίως.Τα θετικά είναι ότι μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά σου καλύτερα από κάθε άλλο όργανο γι'αυτό λέγεται και βασιλιάς των οργάνων συν το ότι σε κάνει να χαλαρώνεις και για μένα να απαλλάσεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος από το άγχος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω κι εγω ο καμμένος που εχω ενα βιολί στο πατρικό μου και δεν το αγγίζω καθόλου!
Jason93
Δραστήριο μέλος
Affectuoso31
Νεοφερμένος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Affectuoso31:Μόλις σημερα έκανα εγγραφή στην κοινότητα σας και απο τα λίγα που διάβασα νομίζω πως βρήκα ένα ακόμα διαμαντάκι του internet .
Tώρα το είδα αυτό! Να'σαι καλά!!
Καλωσόρισες!
Affectuoso31
Νεοφερμένος
Jason93
Δραστήριο μέλος
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιζω κλασσικη κιθαρα 10 χρονια. Ειμαι πτυχιουχος και εδω και 3,5 χρονια παιδευομαι με το διπλωμα... Τωρα που γυρισα απο φοιτητης ελπιζω το καλοκαιρακι να δωσω.
Η κιθαρα ειναι η ζωη μου. Οταν μου ειπαν οτι ειμαι στα προθυρα τενοντιτηδας τρελαθηκα Αν το ζοριζα λιγο ακομη το χερι, οχι κιθαρα δεν θα ξαναεπαιζα, αλλα θα εκανα θεραπειες για να μπορω να πιανω με το χερι μου...
Τεσπα. Οσοι αγαπατε την μουσικη, ασχοληθειτε. Σας κανει καλυτερους ανθρωπους. Και ποτε δεν ειναι αργα. Ο Ορφεας Περιδης στα 18 ξεκινησε
Καλως σας βρηκα
Subject to change
e-steki.gr Founder
Tελικά τι έγινε με την τενοντίτιδα? Τώρα μπορείς να παίζεις κανονικά?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Scandal
- Hased Babis
- fourkaki
- ROM32
- rafaela11
- Kate1914
- Εριφύλη
- Wonderkid
- taketrance
- Memetchi
- giannhs2001
- Δροσουλίτης
- DimitraA.
- bibliofagos
- johnsala
- Μήτσος10
- Thodoris95
- charmander
- Joji
- Arianara S3
- harry akritas
- Slytherin
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mhtrogoal
- Unseen skygge
- Μάρκος Βασίλης
- CiNeFiL
- Βλα
- Κλημεντίνη
- orchidea
- Έμμα
- Meow
- T C
- Stefanosxios
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.