Παραλίες με ομπρέλες και ξαπλώστρες: επί πληρωμή ή όχι;

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,492 μηνύματα.
Εμένα μου αρέσει να κάθομαι και να διαβάζω ή να λύνω σταυρόλεξο (ξέρει ο @jj! , με έλεγε «σαν τις θειάδες με τα σταυρόλεξα είσαι :P» )
Η νέα στα χωρικά:
νιά
:hehe:
Από εδώ και πέρα μόνο ομπρέλες, ψυγειάκι και πετσέτες. Ουστ!
Το τίμιο λαϊκό παιδί (εγώ :P) τα έλεγε αυτά πέρυσι, αλλά πέσατε να τον φάτε :P

Γενικά τα beach bar δεν προσφέρουν κάτι πέρα από το οφθαλμόλουτρο της υπόθεσης. Ούτε άνετα είναι, ούτε παροχές της προκοπής έχουν για αυτά που χρεώνουν. Άκου εκεί 25€ το άτομο στη Χαλκιδική!!

Η δική σου ομπρέλα εξασφαλίζει ότι θα έχεις σκιά όλη την ημέρα, γιατί μπορείς να την τοποθετήσεις όπου και όπως θέλεις. Στο μπιτσόμπαρο, αν γείρει ο ήλιος, κυριολεκτικά κάηκες :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,011 μηνύματα.
😔Πέρσυ τζαμπα. Φέτος 7 ευρώ η ξαπλώστρα 😖

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,414 μηνύματα.
Μουτζωστε τους.Καρεκλιτσα δικια σας , ομπρελιτσα δικια σας και ολα καλα.Να δειτε πως θα ριξουν τιμουλες.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
Εγώ εκεί που πήγα δεν είχε τιμή ξαπλώστρας αλλά ελάχιστη κατανάλωση 9€/άτομο το οποίο βρήκα τίμιο.
Τουλάχιστον δεν δίνεις 7€ για αέρα κοπανιστό κι αν κάτσεις ώρα κάτι θα πάρεις

mixaelaaa

Νεοφερμένος

Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Εγώ εκεί που πήγα δεν είχε τιμή ξαπλώστρας αλλά ελάχιστη κατανάλωση 9€/άτομο το οποίο βρήκα τίμιο.
Τουλάχιστον δεν δίνεις 7€ για αέρα κοπανιστό κι αν κάτσεις ώρα κάτι θα πάρεις
Σε μια παραλία στην Αλεξανδρούπολη έχει ελάχιστη κατανάλωση 100 ευρώ στις δύο πρώτες σειρές

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,205 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
Ξέρει κανείς αν με δική μας ομπρέλα μπορούν να μας διώξουν ως ιδιωτική παραλία ;
Δεν υπαρχει ιδιωτικη παραλια....η οποια ιδιοκτησια γης σταματα στην γραμμη του χειμεριου κυματος η οποια νομιζω ειναι 40 μετρα στεριας προς τα μεσα με αρχη το νερο.... επεισης απαγορευεται ο περιορισμος εισοδου..δηλαδη αν το οικοπεδο σου κλεινει την παραλια πρεπει να διευκολυνεις την προσβαση σε καθε ανθρωπο παραχωρώντας δρομο .
Η χειριστης της παραλιας (πχ δημος) που νοικιαζει χωρο παραλιας πρεπει να αφηνει μερος-λωριδα απο την μερια του νερου να περπατα καθε ανθρωπος ( το βλεπουμε και διαφημιση) και σαφως και ικανο κενο χωρο δημοσιας χρησεις για τις ομπρελες των ανθρωπων..
Ε απο εκει εχουμε τις μεθοδους μαφιας τυπου μυκονου .μιζες, λαδωματα κλπ.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,205 μηνύματα.
Δεν υπαρχει ιδιωτικη παραλια....η οποια ιδιοκτησια γης σταματα στην γραμμη του χειμεριου κυματος η οποια νομιζω ειναι 40 μετρα στεριας προς τα μεσα με αρχη το νερο.... επεισης απαγορευεται ο περιορισμος εισοδου..δηλαδη αν το οικοπεδο σου κλεινει την παραλια πρεπει να διευκολυνεις την προσβαση σε καθε ανθρωπο παραχωρώντας δρομο .
Η χειριστης της παραλιας (πχ δημος) που νοικιαζει χωρο παραλιας πρεπει να αφηνει μερος-λωριδα απο την μερια του νερου να περπατα καθε ανθρωπος ( το βλεπουμε και διαφημιση) και σαφως και ικανο κενο χωρο δημοσιας χρησεις για τις ομπρελες των ανθρωπων..
Ε απο εκει εχουμε τις μεθοδους μαφιας τυπου μυκονου .μιζες, λαδωματα κλπ.

Πήγα σε μια παραλία τις προάλλες, κενό δεν είχε δεξιά και αριστερά, ήταν παντού ξαπλώστρες με μαγαζια. Είχε κενό μεταξύ των ξαπλωστρων και της θάλασσας. Εκεί καθόμασταν κάποιοι και πέρασε ένας και ελεγε ότι η παραλία είναι ιδιωτική.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
Πήγα σε μια παραλία τις προάλλες, κενό δεν είχε δεξιά και αριστερά, ήταν παντού ξαπλώστρες με μαγαζια. Είχε κενό μεταξύ των ξαπλωστρων και της θάλασσας. Εκεί καθόμασταν κάποιοι και πέρασε ένας και ελεγε ότι η παραλία είναι ιδιωτική.
Ε ναι θα ηταν ο προπομπος της μαφιας.
Η υποθεση παραλιας ξεκαθαρισε απο το πασοκ του Α Παπανδρεου απο ενα υπουργο περιβαλλοντος που τον ελεγαν Τριτση... την δεκαετια του 80.
Πριν υπηρχαν οι καταστασεις που λες και κλεισιματα προσβασης κλπ.
Εκτοτε δεν υπηρξε καμια διαφοροποιηση ως προς τις παραλιες ...ειναι δημοσιες..τελος και παυλα
Βεβαια οι δημαρχαιοι που τις νοικιαζουν θελουν πολυ ξυλο.
Πιθανων τα νησια που πουλανε τυπου σκορπιου και τα λιμανια τυπου μαρινα Ζεας να εχουν αυτη την ιδιωτικοτητα. Αλλα εσυ δεν πας εκει.
Τον συγχωρεμενο Κυριακου του αντεννα ηταν να τον βαλουν φυλακη για καταπατηση αιγιαλου ( ειχε κανει λιμανακι στον αγιο αιμηλιανο πορτο χελιου) κατι βραχια ηταν που δεν πηγαινε κανεις ...αλλα δεν τον βαλανε γιατι ηταν αυτος που ηταν ... αλλα και δεν εχοχλουσε κανενα αυτο που εκανε .ηταν ομως καταπατηση.

Η νεα νομοθεσια λεει οτι το κατα μεγιστο εμβαδον που νοικιαζεται- καταλαμβανεται ειναι το 50% της παραλιας... το αλλο ελευθερο.

Τελευταία επεξεργασία:

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,805 μηνύματα.

Σε ποια περιοχή?

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,555 μηνύματα.
Την επόμενη φορά πάμε μαζί μ' άλλους 5-6 δικούς μου να του πω δύο φωνήεντα αυτού του «κυρίου» που σου είπε αυτό το πράγμα...

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
Στην Χαλκιδική που πήγα πέρσι ήταν 20 ευρώ το ΑΤΟΜΟ ελάχιστη κατανάλωση. Μου έπεσαν τα μαλλιά γιατί και να θες, τι παίρνεις με 20 ευρώ από μπιτς μπαρ για να συμπληρώσεις την κατανάλωση;;;;

Πιστεύω ότι η «χρέωση» της ξαπλώστρας/ομπρέλας πρέπει να είναι ό,τι πάρεις από το μαγαζί

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,555 μηνύματα.
Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar (protothema.gr)
Αυτό θα πει «ποιοτικός» τουρισμός!:lol:
Στην Χαλκιδική που πήγα πέρσι ήταν 20 ευρώ το ΑΤΟΜΟ ελάχιστη κατανάλωση. Μου έπεσαν τα μαλλιά γιατί και να θες, τι παίρνεις με 20 ευρώ από μπιτς μπαρ για να συμπληρώσεις την κατανάλωση;;;;

Πιστεύω ότι η «χρέωση» της ξαπλώστρας/ομπρέλας πρέπει να είναι ό,τι πάρεις από το μαγαζί
Κρύβε λόγια γιατί έτσι όπως το πάνε σε λίγο καιρό το εικοσάρικο θα είναι η ταρίφα μόνο για να κάτσεις!:P
Τουλάχιστον τώρα μπορείς να πεις ότι π.χ. πάω το πρωί παίρνω έναν καφέ, τρώω και κάτι «βαρβάτο» μόλις μεσημεριάσει και πεινάσω κι είμαι κομπλέ...και τουλάχιστον στη Χαλκιδική αυτό το scheme παίζει στα καλά beach bar (Γλαρόκαβο, Παλιούρι κ.λπ.) και σε καλές ξαπλώστρες ανεξαρτήτως «σειράς»...

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,723 μηνύματα.

Πιστεύω ότι η «χρέωση» της ξαπλώστρας/ομπρέλας πρέπει να είναι ό,τι πάρεις από
χαλκιδικη ο βοθρος των βαλκανιων

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,532 μηνύματα.

Ανέβηκε φέτος σε ορισμένα μέρη, επίσης κοιτάνε και εμφάνιση

Έχω να πατήσω το πόδι μου Χαλκιδική πολλά χρονια καλοκαίρι, δεν δίνω τα λεφτά μου σε αυτές τις φάλαινες...

2ο-3ο ποδι είναι καλύτερα τα πράγματα βέβαια, και βρίσκεις και χωρίς πληρωμή.

Είναι όμορφη η Χαλκιδική, κακά τα ψέμματα, όμως με λάθος διαχείριση και οι τουρίστες την χαλάνε ακόμα περισσότερο

Πλαταμωνας, παλαιός παντελεημονας, ολυμπιαδα κτλ, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για εδώ στα βόρεια

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,723 μηνύματα.
Ανέβηκε φέτος σε ορισμένα μέρη, επίσης κοιτάνε και εμφάνιση

Έχω να πατήσω το πόδι μου Χαλκιδική πολλά χρονια καλοκαίρι, δεν δίνω τα λεφτά μου σε αυτές τις φάλαινες...

2ο-3ο ποδι είναι καλύτερα τα πράγματα βέβαια, και βρίσκεις και χωρίς πληρωμή.

Είναι όμορφη η Χαλκιδική, κακά τα ψέμματα, όμως με λάθος διαχείριση και οι τουρίστες την χαλάνε ακόμα περισσότερο

Πλαταμωνας, παλαιός παντελεημονας, ολυμπιαδα κτλ, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για εδώ στα βόρεια
η χαλκιδικη εχει πεθανει εδω και 2-3 χρονια, δυστυχως.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Παλια η χαλκδικη γαμουσε τζακ. πιστευω την εχεις προλαβει στα καλα της. πιο "παρθενα", με λιγοτερους και καλυτερους τοριστες και καλυτερες τιμες. Τωρα εχει καταντησει καλοκαιρι θερετρο για ξεπλυμα χρηματος και φλεξ μαφιοζων...
Εμείς τι είμαστε;
Καθαροβαλκάνια;:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια