Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Εκτός από το Kung Fu καμιά από τις λέξεις που ανέφερες δεν είναι κινέζικη.Το Tae Kwon Do είναι κορεάτικο και όλα τα υπόλοιπα γιαπωνέζικα. (ε, δε νομίζω να πει κανείς ότι δε συνεισφέρω εποικοδομητικά στη συζήτηση...)
![]()
Ανέκδοτο λέω καλή μου, δεν κάνω γλωσσολογική ανάλυση. Τελικά έχει δίκιο ο Δημήτρης που λέει πως είναι ο εξυπνότερος της οικογένειας, μου φαίνεται κι εγώ ο βλαξ τον αμφισβητούσα...

...Xάε είσαι παντρεμένος?
Ήμουν...επί σχεδόν 20 χρόνια.
Oσο για μεγεθη ποστ, περιεχομενα κλπ : κανείς δεν ειπε οτι δεν ειμαστε ελευθεροι να σχολιαζουμε οσο και οπως θέλουμε. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την πολιτισμενη έκφραση αποδοκιμασίας για κάποιο ποστ όμως.![]()
Βρε καλώς το παλικάρι...Βάλαν internet και στο Δριμύγκλαβο;

Αφού λοιπόν αυτό με τα κουμπάκια και να μην τα πατάμε τα ρημάδια είναι κατά τη γνώμη σου πολιτισμένη έκφραση αποδοκιμασίας, θα τη χρησιμοποιώ κι εγώ στο εξής όταν θέλω να εκφράσω την πολιτισμένη μου αποδοκιμασία στα δικά σου γραπτά. Μην τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς μετά, έτσι Λόρυ; Τώρα έχω ντοκουμέντα, ντα;

Παντως ακομα και ο Μαρκυ (ντε σαντ) είχε πει : "Κανένας καλοπιστος και ειλικρινής εραστής, δε θα αρνηθεί, οτι θα προτιμουσε να δει την ερωμενη του νεκρή, παρά άπιστη !".
Ερωμένη κατά τα ομαδικά όργια του Μαρκύ ή κατ' ιδίαν; Βρήκες άτομο να το βάλεις να υποστηρίξει τη μονογαμία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dont you mean "Δρυμίγκλαβο" ;Βρε καλώς το παλικάρι...Βάλαν internet και στο Δριμύγκλαβο;![]()

..μα...και συ απλη παραινεση την χαρακτηρισες...Αφού λοιπόν αυτό με τα κουμπάκια και να μην τα πατάμε τα ρημάδια είναι κατά τη γνώμη σου πολιτισμένη έκφραση αποδοκιμασίας,...

Ελα βρε τωρα, ποτέ δεν είχες προβλημα να αποδοκιμαζεις γραπτά άλλων, δε νομιζω να χρειαζεσαι νεα εργαλεια και ντοκουμεντα.θα τη χρησιμοποιώ κι εγώ στο εξής όταν θέλω να εκφράσω την πολιτισμένη μου αποδοκιμασία στα δικά σου γραπτά. Μην τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς μετά, έτσι Λόρυ; Τώρα έχω ντοκουμέντα, ντα;![]()

Αν ειναι ερωμενη κατα τα ομαδικα οργια, ένα παραπανω να μας κανει εντυπωση που ειπε τετοιο πραγμα αυτοςΕρωμένη κατά τα ομαδικά όργια του Μαρκύ ή κατ' ιδίαν; Βρήκες άτομο να το βάλεις να υποστηρίξει τη μονογαμία...![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Τότε θα σημαίνει ότι έχω κάνει λάθος επιλογή Μάνια μου, οπότε ευτυχώς που γλίτωσα.![]()
Ok λάθος άνθρωπος, κιάν είναι ο σωστός και καταλίξει πασχάλης; τι κάνεις τότε; η επιλογή του συντρόφου είναι σωστή ή λάθος; θα το δεχόσουν;
stavros_
Δραστήριο μέλος

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Τρανταχτό παράδειγμα και επίκαιρό είναι ο Πασχάλης, η γυναίκα του δίχνει άνετη και χαλαρή αλλα κανένας δεν ξέρει η ψυχή της τι νοιώθει, μπορεί καταβάθως να είναι εγωήστρια και δεν θέλει να δείξει αυτό που νοιώθει, κάποιοι λένε ότι είναι ευτυχισμένοι και ενωμένοι αλλα κανείς δεν ξέρει την ψυχή της... Ετσι και εμείς μπορούμε να λέμε πράγματα αλλα μόνο κάποιος που έζησε κάτι τέτοιο ξέρει έχει την πραγματική και σωστή άποψη πάνω στο θέμα

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

ετσι ειναι,δεν ειπα το αντιθετο...γιαυτο με λεω συντηρητικη,γιατι αυτο που θεωρω εγω"νορμαλ" για τους αλλους ειναι συντηρητισμος...κ εσενα συντηρητικη θα σε πουν μερικοι......![]()
Αν είναι κούκλα μου να είμαι με τον άνρωπο που αγαπώ και δεν μπαινει τίποτα στην μέση τότε είμαι μούχλα, με τρώνε οι σκόνες έχω πιάσει σκόρο, αλλα μαρέσει

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

μαζι σου ειμαι...δε συμφωνω οτι πιανουμε μουχλα και σκονη οταν ειμαστε μεναν ανθρωπο ομως..αυτο γινεται στην αντιθετη περιπτωση,οταν δεν ειναι μονο ενας και παιζουμε με πολλους...τοτε μουχλιαζουμε...κατα τη γνωμη μου...οταν ταιριαζεις με εναν ανθρωπο και τον αγαπας παντα ανακαλυπτεις και κατι καινουργιο...δε βαριεσαι και δε μουχλιαζεις ποτε!!το δυσκολο ειναι να τον βρεις...![]()
Ενωω μουχλιασμένες αντιλήψεις, είναι μεταφορικό

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα την ερώτηση Μάνια μου...Ok λάθος άνθρωπος, κιάν είναι ο σωστός και καταλίξει πασχάλης; τι κάνεις τότε; η επιλογή του συντρόφου είναι σωστή ή λάθος; θα το δεχόσουν;
@stavros, αριάδνη: Αν αναφέρεστε στις δικές μου απόψεις πάντως, δεν νομίζω να χαρακτήρισα ποτέ συντηρητικούς όσους έχουν αντίθετη άποψη.
αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας διαλέξει ο καθένας τον τρόπο του και ας είναι ειλικρινής με το/τα ταίρι/ια του. '
Neraida
Επιφανές μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα την ερώτηση Μάνια μου...
Λές ότι το σέξ δεν επιρεάζει την σχέση αν υπάρχει πραγματική αγάπη, μπορεί εν μέροι να συμφωνω μαζί σου καθώς είναι η δική σου άποψη, αλλα τί γίνετε αν υπάρξει μία στραβή και γκαστρώσει κάποια; ενώ σε αγαπάει, σε λατρέυει κάνει την βλακεία και πάει με κάποια που είναι ξύπνια καιθέλει να τον τηλιξει; αν του πεί ότι είσαι υποχρέωμένος για κάποια πράγματα; αν αν άν άν; πώς θα ένοιωθες; θα άξιζε ακόμα για σένα η επιλογή; πώς θα αντιδρούσες;

Neraida
Επιφανές μέλος

Sorry, αλλά δεν είπα ότι είμαστε ειλικρινείς, είπα ας είμαστε ειλικρινείς.
Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα καλη μου...

Εμενα ειλικρινα με εκπλησσει που ειναι ολοι τοσο ειλικρινεις...εκτος εαν πια καταλαβα λαθος...και παω πασο..

mania
Επιφανές μέλος

Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα καλη μου..., αλλα στο συνολο αυτων που απαντησαν στο θεμα..
Εμενα ειλικρινα με εκπλησσει που ειναι ολοι τοσο ειλικρινεις...εκτος εαν πια καταλαβα λαθος...και παω πασο..![]()
Οταν λές ειλικρίνια τι ενωείς; όταν με απλώτητα λέει κάποιος ότι εγώ ποτέ δεν θα κάνω κάτι με άλλον ή αυτούς που λένε απλά ότι είναι νορμάλ να πάει και με άλλους ο σύντροφος; αν δεν θές να απαντήσεις μπορείς να μου πείς που είναι η αποψη πάνω στο θέμα γιατί γίνετε χαμός σε αυτό το τόπικ και δεν μπορώ να την βρώ;

Neraida
Επιφανές μέλος

Αυτο ειπα, χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον ή να τον αμφισβητησω...
Τωρα, οσον αφορα στο τι πιστευω γυρω απο την απιστια, θα σου πω μονο πως ο εαυτος μου με εχει εκπληξει....
Δεν ξερω ποσο ειλικρινης θα μπορουσα να ειμαι σε περιπτωση που θα διχαζομουν αναμεσα σε δυο ατομα και δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε περιπτωση που αντιλαμβανομουν καποια απιστια εις βαρος μου...
Αυτο που μετα βεβαιοτητας μπορω να σου πω, ειναι οτι υπαρχουν καταστασεις απιστιας ,που ναι μεν τις καταλαβαινω, αλλα δεν τις δικαιολογω...
mania
Επιφανές μέλος

Μανια μου, εγω απλα παρατηρησα, οτι οι περισσοτεροι σε καθε περιπτωση θα ηταν τοσο τελεια ειλικρινεις απεναντι στον συντροφο τους, κατι που δεν εχω δει irl...
Αυτο ειπα, χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον ή να τον αμφισβητησω...
Τωρα, οσον αφορα στο τι πιστευω γυρω απο την απιστια, θα σου πω μονο πως ο εαυτος μου με εχει εκπληξει....
Δεν ξερω ποσο ειλικρινης θα μπορουσα να ειμαι σε περιπτωση που θα διχαζομουν αναμεσα σε δυο ατομα και δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε περιπτωση που αντιλαμβανομουν καποια απιστια εις βαρος μου...
Αυτο που μετα βεβαιοτητας μπορω να σου πω, ειναι οτι υπαρχουν καταστασεις απιστιας ,που ναι μεν τις καταλαβαινω, αλλα δεν τις δικαιολογω...
Σόρυ νόμιζα αλλο

Α!!! ανάμεσα στο ζευγάρι ενωείς, ναι υπάρχει ειληκρίνια αλλα καμιά φορά η ειλικρίνια είναι πώς το βλέπουμε, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, προσωπικά λέω πάντα ότι θα τον ευνουχίσω αν κάνει κάτι με άλλη, προτειμώ να μου πεί ξέρεις δεν σε γουστάρω πιά παρά να τον βρώ καβάλα στο δελφίνι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.