Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,685 μηνύματα.
12-10-24
18:50
Λέτε να πλακώσουν στη Γη εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεξωγήινοι; Θα μας καταστρέψουν! Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, θα μας πάρουν τις δουλειές μας, θα μας αλλοιώσουν τα ήθη μας, τα έθιμά μας, τις αξίες μας και κυρίως τη θρησκεία μας. Θα πολλαπλασιάζονται αβέρτα και θα γίνουν πολλοί περισσότεροι από εμάς. Με τις επιμειξίες θα μας αλλοιώσουν το DNA μας. Θα ελέγχουν τα πάντα στον πλανήτη μας. Τελικά θα εξοντωθεί η γήινη φυλή. (Μην πείτε ότι θα είναι πιο πολιτισμένοι από εμάς, είδαμε τι έπαθαν οι γηγενείς Αμερικανοί από τους πολιτισμένους Ευρωπαίους λαθρομετανάστες). Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να έρθουν! Θα κλείσουμε τα σύνορα του ηλιακού συστήματος, θα βουλιάξουμε τα διαστημόπλοιά τους. Η Γη ανήκει στη γήινη φυλή!
View attachment 139811
Παντού τρολλάρισμα και πάντα να σε φαγουρίζουν οι κακοί ακροδεξιοί, θέλεις να κρυφτεις και η χαρά δε σε αφήνει. Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό και το λαστιχάκι.
Ένας παθιασμένος Νεοδημοκράτης έχει τόσο πολύ ψύχωση με το κόμμα του που όταν βλέπει γραφείο του ΠΑΣΟΚ σπάει τα τζάμια με μια σφεντόνα. Τελικά η γυναίκα του τον πάει σε μια κλινική μπας και ξεπεράσει αυτή του την ψύχωση. Μετά από 1 μήνα ιατρικής παρακολούθησης αποφασίζει ο γιατρός να του κάνει ένα τεστ για να δει πως πάει:
– Λοιπόν λέει ο γιατρός για πες μου πόσο χρονών είσαι;
– 35, απαντά εκείνος.
– Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις βγεις από εδώ;
– Θα πάρω τη σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Πάρτε τον μέσα λέει ο γιατρός. Μετά από 2 μήνες ο γιατρός αποφασίζει να τον εξετάσει ξανά για να δει πως πάει. Του κάνει διάφορες ερωτήσεις γενικώς για τη ζωή του και στο τέλος αποφασίζει να τον ρωτήσει την κρίσιμη ερώτηση.
– Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν βγεις από εδώ;
– Θα πάω στη γυναικούλα μου γιατρέ μου
– Έκπληκτος ο γιατρός του λέει:
– Μπράβο παιδί μου! και μετά τι θα κάνεις;
– Θα της βγάλω το μπλουζάκι και μετά τη φούστα.
– Ναι; ακούει με έκπληξη ο γιατρός και μετά και μετά;
– Μετά θα της βγάλω το σουτιέν.
Ο γιατρός τα έχει χάσει με την πρόοδο του ασθενή του.
– Τέλος θα της βγάλω το κυλοτάκι.
– Και μετά και μετά; λέει κοκαλωμένος ο γιατρός.
– Μετά θα της σκίσω το κυλοτάκι θα πάρω το λάστιχο από την κιλότα θα το βάλω στην σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!
– Μέσαααααααααα, φωνάζει ο γιατρός τρελλαμένος
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,195 μηνύματα.
12-10-24
19:15
Με βάση όσα γράφει η Daily Mail, εδώ, το σήμα προέρχεται απ' το κοντινότερο άστρο (μετά τον Ήλιο), το Proxima Centauri.
O Proxima είναι ένα μικρό αστεράκι στον αστερισμό του Κενταύρου, με 3 πλανήτες (b, c, d).
O Proxima Centauri b πλανήτης ανακαλύφθηκε το 2016, είναι βραχώδης, στην κατοικήσιμη ζώνη, με μάζα λίγο μεγαλύτερη της Γης αλλά πιθανότατα με πιο αραιή ατμόσφαιρα. Για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα.
Η ιστορία είχε ξαναπαίξει και παλιότερα, 2020, 2021, το συμπέρασμα ήταν πως επρόκειτο (μάλλον) για σήμα γήινης προέλευσης. Ίχνη βιο-υπογραφών στον Proxima Centauri B μελετώνται από το 2018.
Νομίζω πως πρόκειται για μούφα-είδηση, τίποτα καινούργιο. Κρίμα...
O Proxima είναι ένα μικρό αστεράκι στον αστερισμό του Κενταύρου, με 3 πλανήτες (b, c, d).
O Proxima Centauri b πλανήτης ανακαλύφθηκε το 2016, είναι βραχώδης, στην κατοικήσιμη ζώνη, με μάζα λίγο μεγαλύτερη της Γης αλλά πιθανότατα με πιο αραιή ατμόσφαιρα. Για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα.
Η ιστορία είχε ξαναπαίξει και παλιότερα, 2020, 2021, το συμπέρασμα ήταν πως επρόκειτο (μάλλον) για σήμα γήινης προέλευσης. Ίχνη βιο-υπογραφών στον Proxima Centauri B μελετώνται από το 2018.
Νομίζω πως πρόκειται για μούφα-είδηση, τίποτα καινούργιο. Κρίμα...
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
12-10-24
19:17
Άσχετο με το θέμα, αλλά το χιούμορ είναι από τα πιο λυτρωτικά πράγματα στον κόσμο και αλίμονο αν το χάσουμε. Εγώ πχ δεν έχω πρόβλημα να με κάνουν χαβαλέ για χαρακτηριστικά μου, πεποιθήσεις μου κοκ, αρκεί βέβαια να μην είναι κακόβουλο και εκ του πονηρού. Το να παρεξηγούμαστε (γενικό αυτό, δεν πάει σε εσένα) είναι δείγμα στριφνού και ουσιαστικά κλειστόμυαλου, ξενέρωτου ανθρώπου. Και είναι κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που παρεξηγιούνται με τα πάντα και λογοκρίνουν τα πάντα (όχι τα ζωάκια τα πάντα, μην πει κάποιος αυτή τη βλακεία )Παντού τρολλάρισμα και πάντα να σε φαγουρίζουν οι κακοί ακροδεξιοί, θέλεις να κρυφτεις και η χαρά δε σε αφήνει. Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό και το λαστιχάκι.
Ένας παθιασμένος Νεοδημοκράτης έχει τόσο πολύ ψύχωση με το κόμμα του που όταν βλέπει γραφείο του ΠΑΣΟΚ σπάει τα τζάμια με μια σφεντόνα. Τελικά η γυναίκα του τον πάει σε μια κλινική μπας και ξεπεράσει αυτή του την ψύχωση. Μετά από 1 μήνα ιατρικής παρακολούθησης αποφασίζει ο γιατρός να του κάνει ένα τεστ για να δει πως πάει:
– Λοιπόν λέει ο γιατρός για πες μου πόσο χρονών είσαι;
– 35, απαντά εκείνος.
– Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις βγεις από εδώ;
– Θα πάρω τη σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Πάρτε τον μέσα λέει ο γιατρός. Μετά από 2 μήνες ο γιατρός αποφασίζει να τον εξετάσει ξανά για να δει πως πάει. Του κάνει διάφορες ερωτήσεις γενικώς για τη ζωή του και στο τέλος αποφασίζει να τον ρωτήσει την κρίσιμη ερώτηση.
– Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν βγεις από εδώ;
– Θα πάω στη γυναικούλα μου γιατρέ μου
– Έκπληκτος ο γιατρός του λέει:
– Μπράβο παιδί μου! και μετά τι θα κάνεις;
– Θα της βγάλω το μπλουζάκι και μετά τη φούστα.
– Ναι; ακούει με έκπληξη ο γιατρός και μετά και μετά;
– Μετά θα της βγάλω το σουτιέν.
Ο γιατρός τα έχει χάσει με την πρόοδο του ασθενή του.
– Τέλος θα της βγάλω το κυλοτάκι.
– Και μετά και μετά; λέει κοκαλωμένος ο γιατρός.
– Μετά θα της σκίσω το κυλοτάκι θα πάρω το λάστιχο από την κιλότα θα το βάλω στην σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!
– Μέσαααααααααα, φωνάζει ο γιατρός τρελλαμένος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,685 μηνύματα.
12-10-24
19:20
Ισχύει, και ειμαι αρκετά παρεξηγησιάρης δυστυχώς. Βέβαια με τον καθενα αντιδρω διαφορετικά. Αλλιως αντιδρώ στον Δια (καυλώνω να του αντιμιλάω, μου τη δίνει θέλω να του παίξω μια), αλλιώς στον αρκ178 (για καποιο λογο μου αρέσει να του απανταω πιο λογικά και ηρεμα, ειναι κι αυτος πιο ήπιος).Άσχετο με το θέμα, αλλά το χιούμορ είναι από τα πιο λυτρωτικά πράγματα στον κόσμο και αλίμονο αν το χάσουμε. Εγώ πχ δεν έχω πρόβλημα να με κάνουν χαβαλέ για χαρακτηριστικά μου, πεποιθήσεις μου κοκ, αρκεί βέβαια να μην είναι κακόβουλο και εκ του πονηρού. Το να παρεξηγούμαστε (γενικό αυτό, δεν πάει σε εσένα) είναι δείγμα στριφνού και ουσιαστικά κλειστόμυαλου, ξενέρωτου ανθρώπου. Και είναι κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που παρεξηγιούνται με τα πάντα και λογοκρίνουν τα πάντα (όχι τα ζωάκια τα πάντα, μην πει κάποιος αυτή τη βλακεία )
Εσένα να δεις καποτε ξυλο που ηθελα να σου ριξω. Αντε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 30,988 μηνύματα.
16-10-24
19:34
Γιατί οι εξωγήινοι δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τη Γη - Η «μακάβρια» εξήγηση
Αν κάνετε ένα γκάλοπ και ρωτήσετε μερικούς ανθρώπους αν υπάρχουν UFO, κάποιοι θα σου πουν ότι έχουν δει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) στονwww.enikos.gr
19:16, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
Πηγή: Freepik.com
Αν κάνετε ένα γκάλοπ και ρωτήσετε μερικούς ανθρώπους αν υπάρχουν UFO, κάποιοι θα σου πουν ότι έχουν δει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) στον ουρανό.
Άλλοι θα πουν ότι υπάρχει πληθώρα αποδείξεων για την αλληλεπίδραση εξωγήινων με τους ανθρώπους στην ιστορία της Γης, όπως οι πυραμίδες, οι αρχαίες ιστορίες του πολιτισμού των Σουμερίων και η Ατλαντίδα.
Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτές είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας, αν και στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περισσότερο από το μισό του πληθυσμού της Βρετανίας πιστεύει ότι υπάρχει ζωή πέρα από τη Γη.
Δεν είναι η πιο τρελή ιδέα άλλωστε, καθώς το σύμπαν είναι ένα τεράστιο μέρος, περίπου 93 δισεκατομμύρια έτη φωτός σε διάμετρο.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από 500 εκατομμύρια κατοικήσιμοι πλανήτες μόνο στον Γαλαξία μας, οπότε δεν είναι και τόσο απίθανο να σκεφτεί κανείς ότι ορισμένοι από αυτούς θα μπορούσαν να φιλοξενούν κάποιο είδος ζωής.
Αλλά παρά τα στατιστικά αυτά, οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμη καμία απόδειξη εξωγήινης ζωής.
Το παράδοξο του Φέρμπι και οι 3 θεωρίες
Το Παράδοξο του Φέρμπι είναι τόσο μυστήριο, που έχει το δικό του όνομα. Ονομάστηκε έτσι από τον Ιταλό φυσικό που βοήθησε στην κατασκευή της ατομικής βόμβας.
Μία θεωρία υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι το μοναδικό είδος ζωντανού οργανισμού που είναι αρκετά εξελιγμένο για να στέλνει και να δέχεται σήματα στο σύμπαν.
Μια άλλη θεωρία ισχυρίζεται το αντίθετο – ότι είμαστε τόσο μη ανεπτυγμένοι σε σύγκριση με τους εξωγήινους, που δεν ενδιαφέρονται καθόλου να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Με απλά λόγια, μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο ζωολογικό κήπο του διαστήματος χωρίς να το γνωρίζουμε.
Ένας Αμερικανός επιστήμονας έχει μια ακόμη πιο τρομακτική θεωρία.
Ο καθηγητής αστρονομίας Δρ. Φρέντερικ Γουόλτερς πιστεύει ότι όλες οι εξωγήινες πολιτείες έχουν καταστραφεί από κάτι που ονομάζεται εκλάμψεις ακτινών γάμμα (GRBs).
Αν και πρόκειται για ένα όνομα που θα ταίριαζε σε ένα διαστημικό όπλο, οι GRBs δεν είναι κάποια τεχνολογία που θα βλέπαμε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Τι είναι οι εκλάμψεις ακτινών γάμμα
Στην πραγματικότητα, είναι εκρήξεις που απελευθερώνουν μεγάλων ποσότητες ενέργειας και συμβαίνουν όταν ο πυρήνας ενός γιγαντιαίου άστρου εξαντλεί το πυρηνικό καύσιμο που χρειάζεται για να επιβιώσει, προκαλώντας την κατάρρευση του άστρου κάτω από το ίδιο το βάρος του.
Λόγω των τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας που εμπλέκονται, η κατάρρευση εκλύει μια μαζική «σούπερ νόβα» από εξαιρετικά ραδιενεργά σωματίδια.
Σύμφωνα με τη NASA, είναι ο πιο ισχυρός τύπος έκρηξης στον γαλαξία, η φωτεινότητά της οποίας είναι εκατομμύρια δισεκατομμύρια φορές πιο φωτεινή από τον Ήλιο.
Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, ο Γουόλτερς είπε: «Είναι απλώς μία από τις πολλές πιθανές εξηγήσεις, κάπως μακάβρια, υποθέτω».
Αλλά αν ανησυχείς ότι είμαστε οι επόμενοι, ο Δρ. Γουόλτερ συνιστά να μην σε πιάνει πανικός λόγω της σπανιότητας αυτών των εκρήξεων.
Πρόσθεσε: «Εκτιμάται ότι υπάρχει μία έκρηξη ακτινών γάμμα περίπου κάθε 100 εκατομμύρια χρόνια, σε οποιονδήποτε γαλαξία.»
Επίσης, λόγω της ηλικίας του δικού μας γαλαξία, είναι απίθανο να συμβεί ποτέ εδώ, καθώς αυτές οι εκρήξεις τείνουν να επηρεάζουν μόνο νέους γαλαξίες με ασταθείς αστέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 159 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- chester20080
- Paragontas7000
- Scandal
- camil
- AggelikiGr
- giannhs2001
- kuki
- taketrance
- Memetchi
- nearos
- Μήτσος10