Anarki δεν μου άφηνε greeklish.Οσο για το άλλο κουλ είμαι αλλά δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει.Και εγώ αν είναι έτσι ξέρω binary.Τέσπα και ξέρω ότι το πρόγραμμα που ανέβασα δεν είναι κανα φοβερό κάτι απλό είναι γιατί δεν είχα κάτι άλλο.Εχω στο σχολείο μία εργασία που είχα φτιάξει pacman(μην γελάτε όσοι δεν ξέρετε είναι πολύ δύσκολο)σε vb μόλις πάω για εξετάσεις θα την φέρω να την δείτε....
P.S Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είμαι κανας φορβερός προγραμματιστής αρχάριος είμαι απλά μου φένεται αδύνατο ένας μαθητής πρώτης γυμνασίου(εκτός αν μας δουλεύει)να προγραμματίζει σε vb...
Γιατί όχι;
Εγώ πρώτη γυμνασίου έγραφα προγραμματάκια σε VB (και ένα δυο χρόνια μετά είχα βρει και την VB για DOS). Όχι τίποτα το τρομερό, κάτι installations θυμάμαι (κρατούσα και σε αρχείο τα αρχεία που εγκαταστάθηκαν και άφηνα και uninstall μετά αφου τα σβηνα, αμε!)
και κάτι front ends για το scan της mcafee και διάφορα άλλα, πραγματικά δεν θυμάμαι. Πιο πριν έπαιζα με την qbasic. Είχα φτιάξει όμως ολόκληρες σειρες απο παιχνίδια στο klik and play (νταξ γλώσσα προγραμματισμού δεν είναι αλλα έχει scripting).
Ακόμα θυμάμαι τα ονόματα: Thunderball I, II, III, Destrobrick I, II και 3D (μπούρδες, 2D ήταν με γραφικά φτιαγμένα στο 3d studio και κάτι 3d wallpapers που χα βρει) Subspace Deluxe, Battlewars (ναι εντάξει άκυρο όνομα αλλα σιγά τα αγγλικά που ήξερα τότε) και δεν θυμάμαι τι άλλα. Τα ανταλλάσαμε με έναν φίλο μου που έφτιαχνε και αυτός εκεί
Θυμάμαι επίσης στην Πέμπτη δημοτικού που προσπαθούσα να κάνω τα .bas της qbasic .exe και δεν ήξερα πως γίνεται και με κοροΐδευε ένα εκτάκι που ήξερε οτι αυτό δεν γίνεται με την .qbasic
Αχ εποχές. Απο μικρά, καμμένα ήμαστε.
Αλλα και αλήθεια να μην είναι οτι τα έχει φτιάξει, δεν είναι ανάγκη να τον παίρνεις απο κάτω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.