thalalla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτη φορα βρήκα και εγώ κάτι στο γλυκό μου και χάρηκα, αλλα τώρα πρέπει να πληρώσω..?
A king cake (sometimes rendered as kingcake, kings' cake, king's cake, or three kings cake) is a type of cake associated with the festival of Epiphany in the Christmas season in a number of countries, and in other places with the pre-Lenten celebrations of Mardi Gras / Carnival. It is a popular food item during the Christmas season (Christmas Eve to Epiphany) in Lebanon, France, Belgium, Quebec and Switzerland (galette or gâteau des Rois), Portugal (bolo rei), Spain, and Spanish America (roscón or rosca de reyes and tortell in Catalonia).
The cake has a small trinket (often a small plastic baby, said to represent Baby Jesus) inside.
In most workplaces, the one who finds the trinket must be bought lunch once a month until the next year, when they must provide the King Cake.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
σε εμας το βρηκε το κομματι του Χριστου
επρεπε να του πείτε να κατέβει να το πάρει εντός πεντε λεπτών, αλλιώς το παίρνει ο επόμενος
Mercury
Επιφανές μέλος
Μην χαίρεσαι δεν βρήκες το φλουρί!
Πρώτη φορα βρήκα και εγώ κάτι στο γλυκό μου και χάρηκα, αλλα τώρα πρέπει να πληρώσω..?
And look I found the trinket!
A king cake (sometimes rendered as kingcake, kings' cake, king's cake, or three kings cake) is a type of cake associated with the festival of Epiphany in the Christmas season in a number of countries, and in other places with the pre-Lenten celebrations of Mardi Gras / Carnival. It is a popular food item during the Christmas season (Christmas Eve to Epiphany) in Lebanon, France, Belgium, Quebec and Switzerland (galette or gâteau des Rois), Portugal (bolo rei), Spain, and Spanish America (roscón or rosca de reyes and tortell in Catalonia).
The cake has a small trinket (often a small plastic baby, said to represent Baby Jesus) inside.
In most workplaces, the one who finds the trinket must be bought lunch once a month until the next year, when they must provide the King Cake.
Άν κατάλαβα καλά απο το κειμενάκι,δεν πληρώνεις εσύ που το βρήκες...Αλλά πρέπει να σε κερνάνε γεύμα μιά φορά τον μήνα,μέχρι την επόμενη κοπή της πιτας!
dimitra12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
htsopelas
Νεοφερμένος
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Νομίζω πως δεν θα με πάει καλά η χρονιά φέτος...τέτοια τύχη, μεσα σε δύο μέρες; Κάτι μου βρωμάει
thalalla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα πρώτη φορα μου τυχαίνει φλουρί σε μεγάλη συνάθροιση και είπα και εγώ ωραία κάτι θα κέρδισα!
Αν έχεις τύχη διάβαινε..
Viva la Mexico!
In the Mexican culture, this person has to throw a party and provide tamales and atole to the guests.
εγώ πρέπει να τους ταΐσω και δεν ξέρω και τι είναι οι tamales.. μάλλον κάτι καυτερό!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Φέτος, μιλάμε και για πολύ τύχη ναούμε...
Darkness
Περιβόητο μέλος
αλλά! εγώ βρήκα φλουρί στο δρόμο βδομάδες πριν.
Και παραλίγο να μου πέσει και στο χριστουγεννοπρωτοχρονιάτικο πάρτυ μέχρι που κατάλαβαμε πως πριν από εμένα καθόταν και άλλη μια κοπέλα.
Ασε μας μωρέ.Ευτυχώς, όχι μόνο δεν κέρδισα φλουρί, αλλά έσπασα και έναν καθρέφτη!
Φέτος, μιλάμε και για πολύ τύχη ναούμε...
Εγώ με του που επέστρεψα στη πόλη που σπουδάζω, σε έτος 2013 αυτό, πλημμύρισε η κουζίνα μου, κάηκε κάτι στον πίνακα με τις ασφάλειες, κάηκε το φουρνάκι και 2 λάμπες, έχασα λόγω της πλημμύρας την προθεσμία μιας εργασίας και γυρνάμε σαν τους άστεγους σε λέσχες και φίλους για να φάμε κάνα φασολάκι μέχρι να πάρουμε τον νέο φούρνο. Μην πεθάνουμε κιόλας. Συν τα 20 ευρά του ηλεκτρολόγου που έκατσε 1 λεπτό με το ζορι, τα 60 του ξεχασμένου μιας μέρας υδραυλικού, τα 110 του φουρνακίου και τα 20 της μιας λάμπας. Η άλλη ας περιμένει δλδ. Δεν θα πεθάνουμε.
Karxarias zaxos
Νεοφερμένος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βαλα στη μέση όταν δεν κοιτούσε η θεία μου
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
εσύ θα πρέπει να τους αγαπάς όλους...Όλοι μαζί
Το βαλα στη μέση όταν δεν κοιτούσε η θεία μου
Πιστεύω, οτι κάπως έτσι θα ένοιωσε και ο Μέγας Βασίλειος.
Να μην αδικήσει κανέναν...αυτή είναι και η πραγματική ουσία στο κόψιμο της Βασιλόπιτας.
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους...
Μακάρι αυτή τη νέα χρονιά να αποφασίσουμε όλοι μας να μεριμνήσουμε για το καλό της ψυχής μας.
Ευλογημένο και ευτυχισμένο το νέο έτος 2013!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Μακάρι αυτή τη νέα χρονιά να αποφασίσουμε όλοι μας να μεριμνήσουμε για το καλό της ψυχής μας.
Οκ εσεις κρατηστε αυτη την ευχη, εγώ θα κρατησω την ευχή για τα λεφτά
Gate4
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.