Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,112 μηνύματα.
29-11-23
23:19
Τον πρώην της @Pak
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,240 μηνύματα.
29-11-23
23:41
Robert de Niro, Jean Marais, Simone vSignoret.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,830 μηνύματα.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
30-11-23
00:54
Από τους σχετικά νεότερους του Χόλιγουντ, μου αρέσει πολύ και ο Jesse Plemons. Προσεχώς σε ταινία της Λανθιμάρας μας.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,632 μηνύματα.
30-11-23
11:34
Edward Norton, Di caprio, Johnny Depp, Cillian Murphy, Joaquin Phoenix, Morgan Freeman, Tom Hanks, eddie redmayne, Matthew McConaughey
Και απο ελληνες :
Σερβεταλης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Καβογιαννη, Γιάννης Τσορτεκης
Σίγουρα είναι και αλλοι
Και απο ελληνες :
Σερβεταλης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Καβογιαννη, Γιάννης Τσορτεκης
Σίγουρα είναι και αλλοι
30-11-23
13:26
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός (και ίσως ο μοναδικός) της γενιάς του.
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 670 μηνύματα.
30-11-23
14:51
Βέγγος
30-11-23
15:19
Δεν μπόρεσα ποτέ να δω ταινία του και να γελάσω. Δεν τον θεωρώ καν κωμικό. Τύπου Σεφερλή της εποχής του.Βέγγος
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,654 μηνύματα.
19-07-24
17:51
Εμένα
(με αυτούς που βλέπω να έχουν δόξα, αδικούμαι τα μάλα)
(με αυτούς που βλέπω να έχουν δόξα, αδικούμαι τα μάλα)
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
19-07-24
18:16
Πες στο Μαρικάκι να σε βοηθήσει. Πάντως, χωρίς να θέλω να σου κάνω κομπλιμέντο, από το ηχητικό απόσπασμα που είχες ποστάρει κάποτε (από τη δεσποινίδα Τζούλια, νομίζω) μου είχες φανεί πάρα πολύ καλή. Keep trying.
mixaelaaa
Νεοφερμένος
Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
19-07-24
18:22
Ποιο μαρινακι γιατί και εγώ ενδιαφέρομαιΠες στο Μαρικάκι να σε βοηθήσει. Πάντως, χωρίς να θέλω να σου κάνω κομπλιμέντο, από το ηχητικό απόσπασμα που είχες ποστάρει κάποτε (από τη δεσποινίδα Τζούλια, νομίζω) μου είχες φανεί πάρα πολύ καλή. Keep trying.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,654 μηνύματα.
19-07-24
18:22
Έλα πλάκα κάνω, μη με περάσετε και για ψώνιο..Πες στο Μαρικάκι να σε βοηθήσει. Πάντως, χωρίς να θέλω να σου κάνω κομπλιμέντο, από το ηχητικό απόσπασμα που είχες ποστάρει κάποτε (από τη δεσποινίδα Τζούλια, νομίζω) μου είχες φανεί πάρα πολύ καλή. Keep trying.
Η Μαρία πιστεύει σε εμένα και στη φωνή μου περισσότερο, απ' ότι μου λέει
Αν και είμαι μικρή ακόμα για τον χώρο (κανείς δεν βγαίνει ηθοποιός στα 22), θέλω να αποδείξω ότι μπορώ καλύτερα πράγματα από αυτά που προβάλλονται ως τέλεια, χωρίς να ακούγεται υπεροπτικό..
Ναι, Miss Julie ήταν (θα σου στείλω κι άλλα αν θες, θα σε πρήξω)
mixaelaaa
Νεοφερμένος
Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
19-07-24
18:23
Καλύτερους ηθοποιούς θεωρώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Τη διδασκάλου, τη Ράντου, το Βασίλη χαραμπόπουλο, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καβογιάννη
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 171 μηνύματα.
19-07-24
18:57
Ρόμπερτ ντε νιρο, Μεριλ στριπ
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,581 μηνύματα.
20-07-24
00:04
Έλα πλάκα κάνω, μη με περάσετε και για ψώνιο..
Η Μαρία πιστεύει σε εμένα και στη φωνή μου περισσότερο, απ' ότι μου λέει
Αν και είμαι μικρή ακόμα για τον χώρο (κανείς δεν βγαίνει ηθοποιός στα 22), θέλω να αποδείξω ότι μπορώ καλύτερα πράγματα από αυτά που προβάλλονται ως τέλεια, χωρίς να ακούγεται υπεροπτικό..
Ναι, Miss Julie ήταν (θα σου στείλω κι άλλα αν θες, θα σε πρήξω)
22 δεν ειναι καλή ηλικία για έναν ηθοποιό;
Δε λεω για Αμερική που εκεί από τα 10 παίζουν επαγγελματικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν ηθοποιοί ακόμα και στην τηλεόραση που παίζουν εξαιρετικά και είναι σε αυτή την ηλικία
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
20-07-24
00:13
Ποιος έχει τελειώσει στα 22; Στη τηλεόραση κανείς δεν έχει τελειώσει δραματική και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η τηλεοπτική δουλειά (αν και με πρότειναν για κάτι χαζοσειρές, ούτε καν τις κοίταξα)22 δεν ειναι καλή ηλικία για έναν ηθοποιό;
Δε λεω για Αμερική που εκεί από τα 10 παίζουν επαγγελματικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν ηθοποιοί ακόμα και στην τηλεόραση που παίζουν εξαιρετικά και είναι σε αυτή την ηλικία
Εμένα το θέατρο με νοιάζει.. μόνο
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,862 μηνύματα.
20-07-24
11:24
Κλελια ανδρουλατου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,299 μηνύματα.
20-07-24
11:42
Πετάς ευκαιρίες που αργότερα ίσως μπορούσαν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου!Ποιος έχει τελειώσει στα 22; Στη τηλεόραση κανείς δεν έχει τελειώσει δραματική και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η τηλεοπτική δουλειά (αν και με πρότειναν για κάτι χαζοσειρές, ούτε καν τις κοίταξα)
Εμένα το θέατρο με νοιάζει.. μόνο
mixaelaaa
Νεοφερμένος
20-07-24
12:42
Αυτή τη θεωρείς ταλαντούχα η ωραια εμφανισιακάΚλελια ανδρουλατου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- johnsala
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- taketrance
- AggelikiGr
- Kate1914
- fockos
- Εριφύλη
- iew
- camil
- Joji
- charmander
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
- Scandal
- Basilis0
- rafaela11
- Hased Babis
- Memetchi
- thenutritionist
- touvlo
- giannhs2001
- Wanda
- Athens2002
- Abiogenesis
- Viedo
- Δροσουλίτης
- marww
- jj!
- Μαυρίκιος
- Unboxholics
- denksero
- thesecretfemme
- Sosstoss
- Roulaki
- American Economist
- User2350
- tslef8
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Libertus
- Αναήλ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.