deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
To πρώτο B-free της αγοράς.........
Σαν βάρκα ήταν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Και σε αντίθεση με όλα τα μετέπειτα, είναι το μόνο που ακόμα ζει!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Κάπως έτσι!
Καλά, με τι μούτρα κυκλοφορούσα;
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Kαλά ε, θυμάμαι το φιδάκι το είχα ξεσκίσει! Ηρωικές εποχές!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, γιατί είναι ακριβώς με την πρόσοψη που είχα αγοράσει
Δυστυχώς πλέον μου άφησε χρόνους, γιατί το είχα παρατήσει με την μπαταρία μέσα και δεν ανοίγει πλέον
[V]
Νεοφερμένος
Το εχω ακομα στο κουτι του.
filipo
Νεοφερμένος
καλό κινητό με κεραία που δεν μπορούσες με κανέναν τρόπο να την σπάσεις/χαλάσεις/στραβώσεις αφού ήταν εύκαμπτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
View attachment 4157
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
super_deal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ήθελα σε μπλε, μου έμεινε παιδικό τραύμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel999
Δραστήριο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
το πρώτο μου κινητό είναι nokia (δεν θυμάμαι μοντέλο) και το έχω ακόμα μετά πήρα ένα motorola επίσης (δεν θυμάμαι μοντέλο) και το έχω ακόμα μετά πήρα siemens αξ τώρα το έχει η μαμά μου μετά πήρα πάλι nokia (δεν θυμάμαι μοντέλο) και το έχω ακόμα και το χρησιμοποιώ σπανια μετά πήρα ένα sharp gx30 που είναι στο service και τώρα έχω το nokia 7020
Ελπίζω να ήταν σαν αυτό, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το ότι είσαι 11 χρονών κι έχεις αλλάξει 5 κινητά!
Βρε πως αλλάζουν τα χρόνια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.