KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
-Σωτηρία ξέρεις τι σημαίνει σεξ;Σημαίνει αγάπη.
Μου φάνηκε πολύ γλυκό και αθώο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποίος ενδιαφέρεται μαθαίνει!!!!!!!!
ήμουν τόσο χαρούμενη που ακόμη κι αυτή η συνηθισμένη και απλή φράση μου φάνηκε μοναδική και γραμμένη για εμάς τους δυο!!!!!
θα σας φαίνεται ανόητο όμως για έμενα (μαθήτρια είμαι ακόμα) αυτή "η εμπειρία " ήταν μοναδική !!!
Αχχχ βρε Μαριε!!!Ακομα σε θυμαμαι!!!
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
και ένα άλλο που μου είπε η ξαδέρφη μου, όταν μιλούσαμε για ένα αγόρι και τις σχέσεις του:
''Εσύ όμως ήσουν η πιο όμορφη από όλες, σωστά; ''
στεφανια ψ.
Νεοφερμένος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Chem2000
Διάσημο μέλος
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Guest 896561
Επισκέπτης
Chem2000
Διάσημο μέλος
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως το μόνο πράγμα που να έχω ακούσει είναι από τον εαυτό μου ένα μπράβο χάχα.
Guest 890013
Επισκέπτης
Είσαι πολύ γλυκούλης και αξιολάτρευτος και αξιαγάπητος και κουκλί ζωγραφιστό.Θα φανεί περίεργο,αλλά δεν έχω ακούσει κάτι πραγματικά καλό από κάποιον,τίποτα που να με κάνει να νιώσω καλά. Συνήθως είτε κάτι ήταν για να με ρίξει σαν άνθρωπο είτε για να με κρίνει (ακόμη και οι γονείς μου).
Ίσως το μόνο πράγμα που να έχω ακούσει είναι από τον εαυτό μου ένα μπράβο χάχα.
Ορίστε.
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχχχ ευχαριστώ. Αν και για το κουκλί ζωγραφιστό δε ξέρωΕίσαι πολύ γλυκούλης και αξιολάτρευτος και αξιαγάπητος και κουκλί ζωγραφιστό.
Ορίστε.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης μου άρεσαν τα λόγια των καθηγητών μετά την επιτυχή παρουσίαση διπλωματικής.
Αχ, αυτές οι εποχές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Μήτσος10
- Luludaki
- orchidea
- rafaela11
- johnsala
- Drglitterstar
- Joji
- nearos
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Memetchi
- giannhs2001
- Reader
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- charmander
- Paragontas7000
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- fmarulezkd
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.