Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες..
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο!
Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες..
Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια
fashionista
Νεοφερμένος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό!
Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό.
ZiggyMan
Νεοφερμένος
Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος:
Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους.
απο ασχετους εγινε το βιντεο
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο.
Έτσι πρέπει!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι..
Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω..
εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά).
εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι..
εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω
Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του!
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Drglitterstar
- camil
- Kate1914
- Scandal
- ROM32
- Memetchi
- taketrance
- User2350
- Joji
- despoina13
- Wonderkid
- Εριφύλη
- rafaela11
- Μήτσος10
- American Economist
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- AggelikiGr
- giannhs2001
- fmarulezkd
- Libertus
- Ωρορα
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- charmander
- iew
- Luludaki
- Reader
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- phleidhs
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- jj!
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.