Ποιο χαρακτηριστικό δεν έχετε βρει ποτέ στις ερωτικές σας σχέσεις;

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,498 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,002 μηνύματα.
Ας πούμε δεν έχω μπλέξει ποτέ με τοξική ή χειριστική κοπέλα.
Δεν παίζεις και κάνα Τζόκερ τώρα πριν σου γυρίσει;:lol:
Δεν λέμε για ψευτο-ντροπαλές ή ψευτο-συνεσταλμένες, τις λεγόμενες παρθενοπιπίτσες . Αυτές όντως είναι επικίνδυνες.
Αλλά για ποιες;
Τώρα για την βαρεμάρα, σχετικό. Η συνεχής δράση έρχεται με κόστος συνήθως απο όλες τις απόψεις και επίσης δεν κρατάει και για πολύ.
α)Σε τι «κόστος» αναφέρεσαι;
β)Γιατί «δεν κρατάει για πολύ»;
Απορίες;:P

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,002 μηνύματα.
Ε ναι το ότι κάποια είναι πιο εσωστρεφής δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστή ή ότι δεν μπορεί να κάνει μακροχρόνια σχέση κλπ ...
Μίλησα εγώ για «έλλειψη πίστης» ή για «αδυναμία σύναψης μακροχρόνιας σχέσης»;:rolleyes:

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,818 μηνύματα.
ion εσύ τι τύπος κοπέλας είσαι; :shifty:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Όχι, μια χαρά μπορεί μια «βαρετή» κι «επικίνδυνη» γυναίκα να είναι συνάμα «πιστή» και να συνάψει επιτυχημένη (φαινομενικά) μακροχρόνια σχέση...απλά ο άντρας θα περνάει χάλια και θα κάθεται σ' αναμμένα κάρβουνα χωρίς να το καταλαβαίνει καν!:rolleyes:

Οι περισσότερες σχέσεις εκεί έξω κάπως έτσι είναι άλλωστε (δηλαδή ένας άντρας που έβγαλε τα συκώτια μιας γυναίκας για να την ρίξει και κουβαλάει σχεδόν μόνος του το κάρο της σχέσης και μια γυναίκα που απλώς απολαμβάνει με minimum effort μέχρι να βαρεθεί, να βρει τον επόμενο μεγαλύτερο μ@λάκα και ν' αφήσει τον προηγούμενο στα κρύα του λουτρού)...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.
Όχι, μια χαρά μπορεί μια «βαρετή» κι «επικίνδυνη» γυναίκα να είναι συνάμα «πιστή» και να συνάψει επιτυχημένη (φαινομενικά) μακροχρόνια σχέση...απλά ο άντρας θα περνάει χάλια και θα κάθεται σ' αναμμένα κάρβουνα χωρίς να το καταλαβαίνει καν!:rolleyes:
Οι περισσότερες σχέσεις εκεί έξω κάπως έτσι είναι άλλωστε...
Για πες το δικό σου πρότυπο της γυναίκας που θα έκανες μαζί της σοβαρή σχέση.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,806 μηνύματα.
Γιατί μια σχετικά συνεσταλμένη γυναίκα στις κοινωνικές της συναναστροφές να είναι εκ προοιμίου" βαρετή και επικίνδυνη" εντός σχέσης , όπου έχει εδραιωθεί οικειότητα και αισθάνεται ασφαλής να εκφραστεί, όπως θέλει; άρα μπορεί να δείχνει στο σύντροφό της στοιχεία χαρακτήρα θετικά, δυναμικά,τα οποία δε θέλει να επικοινωνεί στο πλήθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργείτε με στερεότυπα... Ντροπαλός, εσωστρεφής =πανβαρετος

Έχω δει κάτι διαμαντακια να κρύβονται πίσω απο το φαίνεσθαι, εξαιρετικά. Το να μη θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε μια ομήγυρη πχ γιατί δε γουστάρεις βρε αδελφέ, δε ταιριάζει με τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.. Δε σε κάνει αυτόματα βαρετό. Πόσο μάλλον επικίνδυνο.

Λένω

Διάσημο μέλος

Γιατί μια σχετικά συνεσταλμένη γυναίκα στις κοινωνικές της συναναστροφές να είναι εκ προοιμίου" βαρετή και επικίνδυνη" εντός σχέσης , όπου έχει εδραιωθεί οικειότητα και αισθάνεται ασφαλής να εκφραστεί, όπως θέλει; άρα μπορεί να δείχνει στο σύντροφό της στοιχεία χαρακτήρα θετικά, δυναμικά,τα οποία δε θέλει να επικοινωνεί στο πλήθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργείτε με στερεότυπα... Ντροπαλός, εσωστρεφής =πανβαρετος

Έχω δει κάτι διαμαντακια να κρύβονται πίσω απο το φαίνεσθαι, εξαιρετικά. Το να μη θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε μια ομήγυρη πχ γιατί δε γουστάρεις βρε αδελφέ, δε ταιριάζει με τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.. Δε σε κάνει αυτόματα βαρετό. Πόσο μάλλον επικίνδυνο.
Αυτό να ξέρεις, αν αντιστοιχιστεί με την κλίμακα αξιολόγησης των γυναικών κατά τον Κωνσταντίνο, θα πάρει κάτω από 6.:D

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,806 μηνύματα.
Αυτό να ξέρεις, αν αντιστοιχιστεί με την κλίμακα αξιολόγησης των γυναικών κατά τον Κωνσταντίνο, θα πάρει κάτω από 6.:D
Δεν πειράζει.. Για όλους έχει ο Θεός ανεξαρτήτως αξιολογικής τοποθέτησης στην κλίμακα του 10🙃

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Για πες το δικό σου πρότυπο της γυναίκας που θα έκανες μαζί της σοβαρή σχέση.
Σε γενικές γραμμές (πέρα απ' το εμφανισιακό) να είναι οξυδερκής, να έχει κάποιους ηθικούς φραγμούς και να πιστεύει σε κάτι (αν μιλάμε π.χ. για θρησκεία εννοείται σε λογικά πλαίσια, όχι χριστιανοταλιμπάν)...το «οξυδερκής» βέβαια θέλει πολύ ανάλυση και πολλά παραδείγματα που θα κουράσουν!

Όταν μια γυναίκα είναι «συνεσταλμένη» και «ντροπαλή» (κυριολεκτικά οι δύο έννοιες, όχι π.χ. να της κάνεις ένα κομπλιμέντο και να κοκκινίζει) πιθανότατα πρόκειται για γυναίκα που είτε δεν ξέρει είτε δεν είναι ικανή είτε δεν έχει τα κότσια (ή συνδυασμός όλων αυτών) να κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει αυτό που θέλει στη ζωή της...και τέτοιο άνθρωπο προφανώς και δεν τον θες δίπλα σου, πρώτα απ' όλα γιατί η ζωή είναι δύσκολη κι όταν έρθουν οι στραβές θες δίπλα σου ένα asset (κι όχι ένα liability) κι έπειτα γιατί αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως ωρολογιακές βόμβες στα θεμέλια της σχέσης των οποίων μάλιστα το χρονόμετρο δεν μπορείς καν να δεις πότε θα σκάσει!

Είναι οι γυναίκες που π.χ. θα σου λένε «ναι» σε ό,τι προτείνεις να κάνετε, θα είναι συνεχώς συγκαταβατικές κ.λπ. και μετά από Χ, Υ μήνες/χρόνια θα σου ρίξουν στα μούτρα ένα outburst από το πουθενά που δε θα ξέρεις από που σου 'ρθε και θα σε παρατήσουν (συνήθως μόλις βρουν τον επόμενο) ή π.χ. θα κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα σου μαγειρεύουν κ.λπ. τάχα μου «από ευχαρίστηση» κι ένα μεσημέρι θα σου φέρουν τη μακαρονάδα γραβάτα θα σου ρίξουν πέντε καντήλια και χριστοπαναγίες και θα σηκωθούν να φύγουν!:P

Και ναι, εννοείται πως υπάρχουν κι εξαιρέσεις εκεί έξω, για όποιον είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τα καλά του χρόνια σε τέτοιες γυναίκες!:rolleyes:

glayki

Περιβόητο μέλος

Σε γενικές γραμμές (πέρα απ' το εμφανισιακό) να είναι οξυδερκής, να έχει κάποιους ηθικούς φραγμούς και να πιστεύει σε κάτι (αν μιλάμε π.χ. για θρησκεία εννοείται σε λογικά πλαίσια, όχι χριστιανοταλιμπάν)...το «οξυδερκής» βέβαια θέλει πολύ ανάλυση και πολλά παραδείγματα που θα κουράσουν!

Όταν μια γυναίκα είναι «συνεσταλμένη» και «ντροπαλή» (κυριολεκτικά οι δύο έννοιες, όχι π.χ. να της κάνεις ένα κομπλιμέντο και να κοκκινίζει) πιθανότατα πρόκειται για γυναίκα που είτε δεν ξέρει είτε δεν είναι ικανή είτε δεν έχει τα κότσια (ή συνδυασμός όλων αυτών) να κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει αυτό που θέλει στη ζωή της...και τέτοιο άνθρωπο προφανώς και δεν τον θες δίπλα σου, πρώτα απ' όλα γιατί η ζωή είναι δύσκολη κι όταν έρθουν οι στραβές θες δίπλα σου ένα asset (κι όχι ένα liability) κι έπειτα γιατί αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως ωρολογιακές βόμβες στα θεμέλια της σχέσης των οποίων μάλιστα το χρονόμετρο δεν μπορείς καν να δεις πότε θα σκάσει!

Είναι οι γυναίκες που π.χ. θα σου λένε «ναι» σε ό,τι προτείνεις να κάνετε, θα είναι συνεχώς συγκαταβατικές κ.λπ. και μετά από Χ, Υ μήνες/χρόνια θα σου ρίξουν στα μούτρα ένα outburst από το πουθενά που δε θα ξέρεις από που σου 'ρθε ή π.χ. θα κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα σου μαγειρεύουν κ.λπ. τάχα μου «από ευχαρίστηση» κι ένα μεσημέρι θα σου φέρουν τη μακαρονάδα γραβάτα θα σου ρίξουν πέντε καντήλια και θα σηκωθούν να φύγουν!:P

Και ναι, εννοείται πως υπάρχουν κι εξαιρέσεις, για όποιον είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τα καλά του χρόνια σε τέτοιες γυναίκες!:rolleyes:
Άρα, λάθος το ντροπαλή, συνεσταλμένη. Καλύτερα να πούμε δυναμική, διεκδικητική με ο, τι θέλει απο τη ζωή και τη σχέση της για να είναι ικανοποιημένη ,μαχητική . Έτσι, μάλιστα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Δεν πειράζει.. Για όλους έχει ο Θεός ανεξαρτήτως αξιολογικής τοποθέτησης στην κλίμακα του 10🙃
Για μένα δεν υπάρχει κλίμακα. Υπάρχει "αυτό το θέλω" και "αυτό δεν το θέλω" σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που θέλω να βρω σ΄έναν άνθρωπο.

Απολύτως κατανοητό. Και το "οξυδερκής" κατανοητό.
Εσύ τι είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις σε μια τέτοια γυναίκα;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Και το "οξυδερκής" κατανοητό.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό, αλλά ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ!:)
Εσύ τι είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις σε μια τέτοια γυναίκα;
Αναλόγως σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση, δεν είμαι όπως οι περισσότεροι άντρες που είναι πάρε, πάρε κι αυτό, πάρε κι εκείνο κ.λπ. με το καλημέρα ούτε έχω τέτοια απαίτηση από κάποια γυναίκα (ίσα ίσα που αν δω γυναίκα να δίνει αβέρτα χωρίς να το 'χω κερδίσει αρχίζουν ν' ανεμίζουν οι πρώτες σημαίες της Σοβιετικής Ένωσης στο μυαλό μου:lol:)...αν θες πάντως να πάρεις μια γεύση μπορείς να ρωτήσεις την πρώην μου στο TikTok να σου πει σε ποιον χρωστάει την καινούργια της «καριέρα» (αν και «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»;))...

Λένω

Διάσημο μέλος

Αναλόγως σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση, δεν είμαι όπως οι περισσότεροι άντρες που είναι πάρε, πάρε κι αυτό, πάρε κι εκείνο κ.λπ. με το καλημέρα
Σωστό.

ούτε έχω τέτοια απαίτηση από κάποια γυναίκα (ίσα ίσα που αν δω γυναίκα να δίνει αβέρτα χωρίς να το 'χω κερδίσει αρχίζουν ν' ανεμίζουν οι πρώτες σημαίες της Σοβιετικής Ένωσης στο μυαλό μου:lol:)
Σωστό.

αν θες πάντως να πάρεις μια γεύση μπορείς να ρωτήσεις την πρώην μου στο TikTok να σου πει σε ποιον χρωστάει την καινούργια της «καριέρα» (αν και «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»;))...
Δεν μπορείς να ξέρεις αν έφτανε σ΄αυτό το σημείο ούτως ή άλλως ή σε κάποιο άλλο σημείο ίδιας αξίας.

Ρωτάω για την καθαρά προσωπική σχέση με μια γυναίκα που θ΄ανταποκρινόταν στα ζητούμενά σου για μια σοβαρή σχέση. Τι θα ήσουν διατεθειμένος να της προσφέρεις που θα διαφοροποιούσε την συμπεριφορά σου απέναντί της σε σχέση με τις άλλες γυναίκες που ήξερες ότι για τους χ λογους, θα βρίσκονταν στην ζωή σου για περιορισμένο διάστημα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δεν μπορείς να ξέρεις αν έφτανε σ΄αυτό το σημείο ούτως ή άλλως ή σε κάποιο άλλο σημείο ίδιας αξίας.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις μ' αυτό!
Ρωτάω για την καθαρά προσωπική σχέση με μια γυναίκα που θ΄ανταποκρινόταν στα ζητούμενά σου για μια σοβαρή σχέση. Τι θα ήσουν διατεθειμένος να της προσφέρεις που θα διαφοροποιούσε την συμπεριφορά σου απέναντί της σε σχέση με τις άλλες γυναίκες που ήξερες ότι για τους χ λογους, θα βρίσκονταν στην ζωή σου για περιορισμένο διάστημα.
Ποτέ δεν ξεκινώ μια σχέση με το σκεπτικό ότι «είναι για περιορισμένο διάστημα», οπότε αυτό που περιγράφεις δεν είναι applicable για μένα...όποια γυναίκα είναι μαζί μου την εκάστοτε χρονική περίοδο είναι επιλογή μου και της δείχνω έμπρακτα ότι είναι ξεχωριστή για μένα (προσφέροντας αναγκαστικά κάποια πράγματα σ' αρχικό στάδιο χωρίς να τα 'χει κερδίσει) κι αν ανταποδώσει έχει καλώς, αν όχι «χάρηκα για τη γνωριμία, next»!

glayki

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια