Alireza
Τιμώμενο Μέλος
16 εγινε , αν δεν κανω λαθος
βρηκες εισιτηριο ; ή ειχες απο το καλοκαιρι ;
Τι εννοεις; εγω για 15 πήρα, προχθες
Μιλώντας για Αθήνα πάντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
εγω για Θεσ/νικη μιλαωΤι εννοεις; εγω για 15 πήρα, προχθες
Μιλώντας για Αθήνα πάντα
ισχυουν τα εισιτηρια απο καλοκαιρι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
εγω για Θεσ/νικη μιλαω
ισχυουν τα εισιτηρια απο καλοκαιρι...
Το καλοκαίρι είχα απελπιστεί που δεν μπορούσα να πάω γιατί δε θα ήμουν Αθήνα. Τώρα όμως παίρνω το αίμα μου πίσω
Από το καλοκαίρι έχεις εσύ εισιτήριο;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
το κλαιω το εισιτηριο του καλοκαιριου, το εδωσα(θεωρησα οτι δεν θα ισχυουν, ακουσα και εναν μλκ )και τωρα που ενημερωθηκα εβαλα μια φιλη μπας και βρει.... ελπιζωΤο καλοκαίρι είχα απελπιστεί που δεν μπορούσα να πάω γιατί δε θα ήμουν Αθήνα. Τώρα όμως παίρνω το αίμα μου πίσω
Από το καλοκαίρι έχεις εσύ εισιτήριο;
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
το κλαιω το εισιτηριο του καλοκαιριου, το εδωσα(θεωρησα οτι δεν θα ισχυουν, ακουσα και εναν μλκ )και τωρα που ενημερωθηκα εβαλα μια φιλη μπας και βρει.... ελπιζω
Εχουν εξαντληθει; τι φαση;
Ενα 60αρακι θα σου παει η συναυλια βεβαια
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Πως ηταν ;
Guest 186240
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης
Πηγε κανεις στους kaleo ; είτε Αθηνα είτε Θεσ/νικη ;
Πως ηταν ;
Πήγα Αθήνα, ήταν υπέροχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Πηγε κανεις στους kaleo ; είτε Αθηνα είτε Θεσ/νικη ;
Πως ηταν ;
Εγώ βρέθηκα λίγο από σπόντα σε ένα live τους, ήταν πολύ καλοί!
Δε θα έδινα 60€ βέβαια για να τους δω Ελλάδα.
Έρχονται οι The Gathering τον Νοέμβριο σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα (??).
Guest 186240
Επισκέπτης
fretoe
Δραστήριο μέλος
Μια συναυλία που περιμένω πώς και πώς, ειδικά μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου.
70's rock is back.
Guest 186240
Επισκέπτης
Βλέπω είναι στο Temple,δεν έχω ξαναπάει.Λογικά,είναι μικρότερο από Piraeus Academy και Fuzz,έτσι?
Guest 186240
Επισκέπτης
Υπάρχει και μια φήμη για Florence+The Machine που αν γίνει θα είναι και γαμώ..
harry akritas
Διάσημο μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Slipknot!!
(οχι νταξει δεν παιζει ποτε με την ελπιδα θα μεινω μια ζωη)
harry akritas
Διάσημο μέλος
Slipknot!!
(οχι νταξει δεν παιζει ποτε με την ελπιδα θα μεινω μια ζωη)
Οι slipknot δεν έβγαλαν άλμπουμ το 2018
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Οι slipknot δεν έβγαλαν άλμπουμ το 2018
εβγαλαν ενα single και αυτο μετραει :Ρ
harry akritas
Διάσημο μέλος
εβγαλαν ενα single και αυτο μετραει :Ρ
Αν έβγαζαν το single σε δίσκο, τότε ναι θα είχες δίκιο.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
και ναι τελικα ερχονται οι Bullet for my Valentine
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.