Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
polpot1989
Νεοφερμένος
Your system is infected with dangerous virous!
Note: Strongly recomended to install antyspyware program to clean your system and avoid total crash of your computer!
Click ok to download the antispyware. (recommended)
κάνω full scan με nod32 αλλά δεν βρίσκει τπτ. απελπίστηκα και εγώ και πάτησα "οκ" εγκατέστησα το πρόγραμμα και, όπως περίμενα βρήκε 6 "επικίνδυνους ιούς " αλλά για να τους σβήσει πρέπει να αγοράσω το πρόγραμμα. Μπορώ να κάνω κάτι εκτός από φορματ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαλε ενα καλο antispyware Στο συστημα σου να ψαξει για αυτο να το αφαιρεσει και αν δε καταφερεις τιποτα δοκιμασε και αλλα antispyware και αν δε γινεται τιποτα κανε φορματ.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Επισής υπάρχει αυτό:
https://www.pctools.com/spyware-doctor/?ref=google77&gclid=COrB_ZCXhZMCFQpnQgodHEweDw
και αυτό:
https://www.lavasoftusa.com/products/ad_aware_free.php
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσοχη!Να τα κανεις update οταν τα βαλεις στο συστημα σου.
polpot1989
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μετα απο το φορματ τα mpeg παιζουν χωρις χρωμα, ασπρομαυρα... Εχω βαλει divx codecs, εχω περασει το vlc το Winamp και το Divx αλλα τπτ...
Edit: εβαλα και το kazaa mega codec pack και το προβλημα παραμενει. και δεν ειναι μονο με τα mpeg, ειναι με ολα
Κάτι απλό απλό που μπορείς να κάνεις είναι να πας από τον windows live messenger και να δοκιμάσεις από εκεί να κάνεις video κλήση.Εκεί θα σου ζητήσει να ρυθμίσεις την κάμερα σου.
Ή κατευθείαν menu->tools->webcam settings.
έχω δοκιμάσει αυτό που λες,αλλά θα το ξαναδοκιμάσω κ θα σου πω.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης πες μας αν δούλευε ποτέ η κάμερα ή ποτέ δεν την έχεις δει να δουλεύει
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης πες μας αν δούλευε ποτέ η κάμερα ή ποτέ δεν την έχεις δει να δουλεύει
Δεν μου απάντησες στο παρακάτω ερώτημα όμως:
ααα,σορρυ δε το είδα .Χθες το πηρα το λαπτοπ.Δε την έχω χρησιμοποιήσει ποτε την κάμερα. Δεν έχω κάνει ούτε εγκατασταση (δε ξέρω αν χρειάζεται εγκατασταση για ενσωματωμένη κάμερα!)
fandago
Διακεκριμένο μέλος
υπάρχει κάποια άγνωστη συσκευή η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει εικονίδιο ένα κίτρινο σύμβολο;
Τότε για δες αν στο Δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" > Διαχείριση > Διαχείριση Συσκευών (αριστερά)
υπάρχει κάποια άγνωστη συσκευή η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει εικονίδιο ένα κίτρινο σύμβολο;
Δε βλέπω κάτι τέτοιο..(εικόνα)
Συνημμένα
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Για να την ενεργοποιήσεις (και απενεργοποιήσεις) πάτα τον συνδυασμό πλήκτρων Fn + F7 (Function λογικά κάτω αριστερά και το F7 από πάνω) μία φορά. Λογικά θα σου γράψει στην οθόνη Webcam Enabled ή κάτι τέτοιο και τότε θα μπορείς να την δουλεύεις (ελπίζω ).
Για δοκίμασε και πες μας
Λοιπόν απ' ότι είδα από το manual του laptop σου, η webcam μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί κατά βούληση. Με όσα έχεις πει ως τώρα, δεν φαίνεται να είναι ενεργοποιημένη.
Για να την ενεργοποιήσεις (και απενεργοποιήσεις) πάτα τον συνδυασμό πλήκτρων Fn + F7 (Function λογικά κάτω αριστερά και το F7 από πάνω) μία φορά. Λογικά θα σου γράψει στην οθόνη Webcam Enabled ή κάτι τέτοιο και τότε θα μπορείς να την δουλεύεις (ελπίζω ).
Για δοκίμασε και πες μας
λέει είναι έτοιμη για χρήση!άναψε και το λαμπάκι..μπράβο thanks fandago
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Τίποτα! Χαρά μου ήτανλέει είναι έτοιμη για χρήση!άναψε και το λαμπάκι..μπράβο thanks fandago
Απλά όταν έχουμε "προβλήματα" ειδικά με νέες συσκευές καλό είναι να ρίχνουμε και μία ματιά στο manual
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.