g1wrg0s
Επιφανές μέλος
Αρα το ερωτημα ειναι εαν εισαι προθυμη να φωσεις < 5 ευρω και αν εχει η τηλ. αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας! Εχω ενα λαπτοπ toshiba sattelite.. Στα ξαφνικα χτες το ειχα κλεισει για μια στιγμη κ μολις πηγα να το ανοιξω παλι μενει στην αρχικη οθονη "τoshiba leading innovation>>" κ δε προχωραει παρακατω.. Εβγαλα τη μπαταρια το ανοιξα παλι κ τιποτα.. Τι μπορω να κανω;;;
Πάνε σε τεχνικό ,μάλλον έχει πρόβλημα ο σκληρός σου δίσκος(40-50 ευρώ )
Vanessa.Ad.
Νεοφερμένος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
βάλε το cd των windows
το πσ θα τρέξει το cd μέτα θα επιλέξεις την γλώσσα σου (ελληνικά)
και όταν θα βγάλει τι επιλογές θες θα πατήσεις επιδιόρθωση υπολογιστή
θα κάνεις ακριβώς ότι λέει
βάλε το cd των windows
το πσ θα τρέξει το cd μέτα θα επιλέξεις την γλώσσα σου (ελληνικά)
και όταν θα βγάλει τι επιλογές θες θα πατήσεις επιδιόρθωση υπολογιστή
Μακάρι να ήξερα που είναι το σιντί και το πρόγραμμα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) που συνδέεται με το λατπάτακι για να βάλω το σιντί των windows.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
δεν πειράζει αν δεν είναι δικό σου
Klaus
Διάσημο μέλος
πες τι μάρκα είναι το laptop σου για να σου πω τι πρέπει να κάνεις!
Τι της λες θεέ μου? Αφού έχουν recovery τα laptop. Είναι ενσωματωμένο το dvd μέσα με κρυφή αλληλουχία κουμπιών για όνομα!
πες τι μάρκα είναι το laptop σου για να σου πω τι πρέπει να κάνεις!
Τι μαθαίνει κανείς! Δηλαδή δεν χρειάζομαι κάποιο cd?
Compaq mini
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορω να κανω φορματ διατηρωντας τα αρχεια στο [β] ;
μηπως γινεται διΜΟΡΦΩΣΗ του [α] χωρις σιντι κ το β μεινει απειραχτο;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν δυο ημερες πηρα ενα λαπτοπ και τωρα προσπαθω να ανοιξω ενα αρχειο xls , αλλα δεν μου το ανοιγει.
Μου ανοιγει ολα τα αρχεια pdf,αλλα το xls οχι...
Γνωριζει κανεις γιατι;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αν δε θες αυτά, κατέβασε εναν xls viewer
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν έχεις το excel (microsoft office, open office κλπ)
Αν δε θες αυτά, κατέβασε εναν xls viewer
Κατεβασα το xls viewer και δεν μου ανοιγει το αρχειο,διοτι λεει οτι πρεπει να εχω το office. Παω να αποκτησω το office και μου αναφερει οτι πρεπει να το αγορασω [!!]
Γενικοτερα,ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστες!
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Κάθε φορά που ανοίγω κάποιον browser, χρησιμοποιούσα opera, τώρα δοκιμάζω mozilla για να δω πως πάει και εκεί όταν πχ κάνω κάποια ανανέωση σε σελίδα, ή βλέπω κάποιο βίντεο στο yt ή κάτι online τελοσπάντων, κολλάει και μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει:
''Το Shockwave Flash μπορεί να είναι απασχολημένο ή έχει σταματήσει να αποκρίνεται. Μπορείτε να διακόψετε την πρόσθετη λειτουργία τώρα ή να συνεχίσετε για να δείτε αν η πρόσθετη λειτουργία θα ολοκληρωθεί."
Και πατάω πάντα "Συνέχεια".
Τι είναι αυτό; Έχω προσπαθήσει να βρω κάτι αλλά δεν καταφέρνω κάποιο αποτέλεσμα. Έχει κανείς ιδέα; :/
Heptamer
Δραστήριο μέλος
θελω να κανω φορματ μα βαριεμαι να σωσω τα αρχεια μου. τον σκληρο τον εχω χωρισμενο σε 2 μερη. στο ενα ειναι τ λειτουργικο [α] κ στο αλλο τα αρχεια [β].
μπορω να κανω φορματ διατηρωντας τα αρχεια στο [β] ;
μηπως γινεται διΜΟΡΦΩΣΗ του [α] χωρις σιντι κ το β μεινει απειραχτο;
Μπορεις.
Αρκει να εχεις ένα cd-dvd με καποιο εργαλειο που κανει partitioning.
Μπουταρεις από αυτό τον υπολογιστη και μολις φορτωθεί το πρόγραμμα, σβηνεις (delete partition) το κομματι του σκληρου που εχει το λειτουργικο και δεν πειράζεις το άλλο κομματι του με τα αρχεια. Προαιρετικα, το partition (διαμορφωση) που εσβησες, μπορεις να το κανεις μεσα από το πρόγραμμα αυτό στη συνεχεια και φορματ, αλλα δεν είναι απαραιτητο.
Στη συνεχεια εισάγεις το cd/dvd των Windows και επιλεγεις να γινει η εγκατασταση στο τμημα που εσβησες. Εάν εκανες πιο πριν φορματ ξανα στο κομματι αυτό, θα το δεις να είναι φορμαρισμενο στη λιστα με τις επιλογες προς εγκατασταση. Εάν δεν εκανες φορματ, αφου εσβησες το partition,το πρόγραμμα εγκαταστασης των windows θα κανει το φορματ μονο του.
Η διαμορφωση του [α] χωρις cd δεν είναι δυνατη, καθοτι δε μπορει να γινει διαμορφωση ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, του δισκου στον οποιο βρισκεται ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Για αυτό και η διαμορφωση είναι δυνατη μονο εκτος λειτουργικου, δηλ μεσω ενός cd/dvd από το οποιο εχεις μπουταρει.
Γειαα σας! Έχω ένα θεματάκι με τον υπολογιστή μου και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να το παω σε κάποιον να το δει γιατί φεύγω τη Δευτέρα και προσπαθώ να βρω λύση μόνη μου.
Κάθε φορά που ανοίγω κάποιον browser, χρησιμοποιούσα opera, τώρα δοκιμάζω mozilla για να δω πως πάει και εκεί όταν πχ κάνω κάποια ανανέωση σε σελίδα, ή βλέπω κάποιο βίντεο στο yt ή κάτι online τελοσπάντων, κολλάει και μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει:
''Το Shockwave Flash μπορεί να είναι απασχολημένο ή έχει σταματήσει να αποκρίνεται. Μπορείτε να διακόψετε την πρόσθετη λειτουργία τώρα ή να συνεχίσετε για να δείτε αν η πρόσθετη λειτουργία θα ολοκληρωθεί."
Και πατάω πάντα "Συνέχεια".
Τι είναι αυτό; Έχω προσπαθήσει να βρω κάτι αλλά δεν καταφέρνω κάποιο αποτέλεσμα. Έχει κανείς ιδέα; :/
To plugin του flash εχει μαλλον θεμα.
Απεγκατεστησε και εγκατεστησε ξανα τον browser.
Προφανως εχεις πανω φορτωμένα τα Windows XP home edition-με τετοια ηταν φορτωμένα τα εν λογω netbook.Τι μαθαίνει κανείς! Δηλαδή δεν χρειάζομαι κάποιο cd?
Compaq mini
Η ατυχια είναι όμως, πως δε συνοδευονταν από καποιο recovery cd, με αποτέλεσμα, ο χρηστης να επρεπε να δημιουργησει ένα μονος του - και ηταν η πρωτη δουλεια που επρεπε να κανει, οσο δουλευε κανονικα το netbook.
Στη σελιδα της hp, υπαρχουν μονο οι οδηγοι για το netbook. Λογικα όμως, εφόσον υπαρχει κρυφο recovery partition, αυτό θα πρεπει να ξεκινα ειτε αυτόματα όταν τα XP δε φορτωνουν, ειτε από τον ιδιο το χρηστη, πατωντας ειτε καποιο από τα κουμπια F1-F12, ειτε καποιο συγκεκριμενο κουμπι που θα τον παραπεμπει ένα συγκεκριμενο μηνυμα που θα βγει στην οθονη.
Σε κάθε περιπτωση, ένα ριζικο φορματ - που σβηνει ΚΑΙ το recovery partition - και επανεγκατασταση των Windows από εξωτερικο cd είναι ότι καλυτερο. Γιατι εγκαθιστάς ένα καθαρο συστημα, διχως τη σαβουρα που σου εχει πασαρει ο κάθε κατασκευαστης.
Παντως, με αναβαθμιση μνημης στα 2 GB και Windows 7, το εν λογω νετμπουκ είναι μια χαρα.
Καλα τα XP, αλλα υπαρχει πρόβλημα οδηγων - ειδικα μετα την παυση αναβαθμισεων από τη Microsoft - για νεες συσκευες. Συνεπως, τα 7 είναι μονόδρομος.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν,τους τελευταίους μήνες έχω κάποια προβλήματα με το λάπτοπ μου,και τις τελευταίες μέρες έχουν φτάσει σε πολύ ενοχλητικό σημείο.Αργεί να ανοίξει και όταν ανοίγει αργεί να κάνει τα πάντα!!!Δεν ανοίγει τα έγγραφά μου,για να ανοίξει το chrome πρέπει να το πατήσω καμιά δεκαριά φορές και να περιμένω κάμποση ώρα.Και όοοοοταν ανοίξει με το που μπαίνω κάπου μου βγάζει από πάνω μία κίτρινη γραμμή που λέει ότι η συνθήκη shockwave flash δεν μπορεί να λειτουργήσει ή κτ τέτοιο,και μετά πρέπει να κάνω επαναφόρτωση,κάτι που παίρνει πολύ ώρα.Επίσης αργεί πολύ να φορτώσει βίντεο (εκτός ίντερνετ) και μου βγάζει πως το gom player (Το πρόγραμμα που έχω) χρειάζεται κάποια αναβάθμιση,όμως δεν με εμπιστεύομαι να κάνω κάτι τέτοιο μόνος μου. (είμαι λίγο άσχετος είναι η αλήθεια)Α,και έχει τύχει μία-δυο φορές,εκεί που είμαι κάπου,γίνεται μπλε η οθόνη ολόκληρη και μου βγάζει κάτι νούμερα.Ένας γνωστός μου που ξέρει από υπολογιστές μου είπε πως θέλει καινούριο φορμάτ ή κτ τέτοιο δεν είμαι σίγουρος.Από antivirus έχω το Avira. Τι λέτε να κάνω?
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ccleaner για αυτό το σκοπό. Κάνει πολύ καλή δουλειά....
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.