amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-03-25

12:00
Shakespeare's Sonnets
σε αυτή την εκπληκτική δίγλωσση έκδοση
σε αυτή την εκπληκτική δίγλωσση έκδοση

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.988 μηνύματα.

22-03-25

16:23
Εξαιρετικό! Το έχω κι εγώ

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

22-03-25

19:24
Δώρο ενός φίλου-συλλέκτη μιας και γνωρίζει τη λατρεία μου για τα βιβλία. Ένα δύσκολο βιβλίο με "βαριά" ιστορία και έντονα διλήμματα. Το προτείνω σε όποιον θέλει να διαβάσει και να ταξιδέψει στην εποχή του Α'Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου στη Ρωσία.
amarelia
Περιβόητο μέλος

23-03-25

14:25
Διαβάζω αμέτρητα βιβλία, αλλά τον αθώο τρόπο γραφής που έχει ο Matt δεν τον έχω βρεί εύκολα αλλού.
Το συγκεκριμένο μου βγάζει μια άκακη νοσταλγία και μια comfort προοπτική γραφής απο την πλευρά μιας γηραιάς κυρίας που δεν σταματά να ανακαλύπτει τον κόσμο!
Το συγκεκριμένο μου βγάζει μια άκακη νοσταλγία και μια comfort προοπτική γραφής απο την πλευρά μιας γηραιάς κυρίας που δεν σταματά να ανακαλύπτει τον κόσμο!

amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

16:05
Πολύ κλασικό βιβλίο που πιστεύω οι περισσότεροι έχουν διαβάσει
Η Άννα Καρένινα είναι ένα αριστούργημα που αναλύει τις ανθρώπινες σχέσεις με εξαιρετική βαθύτητα, εξετάζοντας τα ηθικά διλήμματα και τις αντιφάσεις της ανθρώπινης φύσης. Μέσα από την ιστορία της Άννας, ο Τολστόι προσφέρει μια ανατρεπτική ματιά στην κοινωνία και τον έρωτα, κάνοντάς την αδύνατο να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.988 μηνύματα.

25-03-25

19:28
Τα έχει αγοράσει κάποιος; Τα είδα χθες σε ένα γειτονικό βιβλιοπωλείο και άνοιξα τον έναν τόμο και διάβασα λίγο. Έχει πολύ ωραία μετάφραση του Πόε και είναι και τόσο όμορφα τα σκίτσα

amarelia
Περιβόητο μέλος

29-03-25

13:13
Αν θέλετε ένα σύντομο βιβλίο της ιστορίας των Ελλήνων (συγκριτικά με το τι κυκλοφορεί αυτό είναι 600 σελίδες) για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας ή να μάθετε εκ νέου θεωρώ οτι είναι απο τα πιό αξιόλογα που κυκλοφορούν και η αλήθεια είναι πως κυκλοφορεί και αρκετή σαβούρα.

01-04-25

16:07

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΜΠΟΛΝΤ
Ένα δύσκολο διαζύγιο, οικονομικά προβλήματα, ερωμένες, ένας μαφιόζος· στα βάσανα του Τσάρλι, επιτυχημένου συγγραφέα, προστίθεται και ο θάνατος του φίλου και μέντορά του Χάμπολντ. Θα τον βοηθήσει το δώρο πού του κληροδότησε; Το βιβλίο χάρισε στον Μπέλοου το Pulitzer, τη χρονιά που κέρδισε το...
amarelia
Περιβόητο μέλος

01-04-25

17:17
Ένας άντρας και ο μικρός γιος του διασχίζουν μια ερειπωμένη χώρα σέρνοντας ένα καρότσι με πράγματα που αποτελούν τη μόνη τους περιουσία. Σκοπός τους να φτάσουν στη θάλασσα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν άλλους κουρελήδες σαν αυτούς, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν μια σκουριασμένη κονσέρβα και λίγο νερό για να επιζήσουν. Στο τραγικό φινάλε του ταξιδιού τους μια νέα μέρα, μια νέα χώρα, μια νέα ζωή θα φανεί στον ορίζοντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Paragontas7000
- johnsala
- Lia 2006
- ROM32
- A350
- Scandal
- rafaela11
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Joji
- fourkaki
- Εριφύλη
- DimitraA.
- physicscrazy
- Reader
- AggelikiGr
- iew
- charmander
- chester20080
- touvlo
- Wonderkid
- giorgos5002
- Μήτσος10
- angela_k
- hirasawayui
- Hased Babis
- Memetchi
- camil
- Luludaki
- math2arch
- Phantomas
- phleidhs
- marww
- jj!
- New member
- Abiogenesis
- thenutritionist
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- Sosstoss
- tsiobieman
- lepipini
- User2350
- J.Cameron
- bruh_234
- movierebel
- Αρίκος
- Unboxholics
- Libertus
- Βιβλιο φαγος
- Eleanna7
- desp1naa
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- snowy
- flowersofDecember
- Viedo
- lizzy02
- Ace of Spades
- Theodora03
- fmarulezkd
- globglogabgalab
- eleniiib
- kopii
- Radrose
- το κοριτσι του μαη
- Thundergirl
- Αναστασία197
- CiNeFiL
- Snoopy Doo
- User0
- johnnyantony
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.