Kakerlak
Περιβόητο μέλος
α ναι... ψυχολογικά φυσικά....
νιώθεις συνεχώς ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ να πάνε όλα καλά
σου ευχομαι ολοψυχα να πανε...
που θα πανε αλλα τεσπα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος
Σίγουρα θα προσπαθούσα με εξωσωματική...
Για ξένο σπέρμα ή ωάριο δεν έχω ιδέα αν θα προσπαθούσα...
Πάντως στην τελική, αν τίποτα δε μπορούσε να γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ θα υιοθετούσα. Τα παιδιά δίνουν νόημα στη ζωή ενός ανθρώπου... και έχω δει αρκετούς με ζωές χωρίς νόημα, που ψάχνονται για κάτι που μπορεί να τους συγκινήσει ή να τους κάνει να ξεχαστούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα λυπόμουν πολύ που δεν θα μπορούσα να έχω ένα παιδί δικό μου. Πιστεύω αξίζει η συγκίνηση όταν βλέπεις το μωρό να δαγκώνει τα χείλη του όπως ο πατέρας του ή να κατσουφιάζει όπως η μητέρα του...
Ήθελα να το σχολιάσω αυτό...
Δεν πιστεύω ότι οι αντιδράσεις είναι θέμα γονιδίων. ΔΕΝ είναι.
Οκ, μπορεί μόνο το δικό σου παιδί να μπορεί να πάρει τη μύτη της θείας Αλκμήνης, ή να έχει τα "χαρακτηριστικά μάτια του σογιού του άντρα μου"....
αλλά η συμπεριφορά, τα συναισθήματα, οι αντιδράσεις, είναι κάτι που πλάθει η μάνα στο παιδί, αφού το φέρει στον κόσμο.
Ο περίγυρός του είναι που το διαμορφώνει, η οικογένεια.
Είναι μεγάλο πράγμα η εγκυμοσύνη, αλλά για μένα το να έχεις παιδί είναι βασικά το να μεγαλώνεις παιδί... και μόνο σε πολύ μικρό μέρος, το να το έχεις φέρει στον κόσμο εσύ.
mania
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
επειδη δεν θα ειναι δικο μου... θα το αγαπαω το ιδιο?
θα του τα δωσω ολα?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
εγω φοβαμε την συμπεριφορα μου σε αυτο το μωρο...
επειδη δεν θα ειναι δικο μου... θα το αγαπαω το ιδιο?
θα του τα δωσω ολα?
όταν θα έχεις την ηλικία που θα έχεις πει, τα δοκίμασα όλα, δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να υιοθετήσω, θα έχεις αναιρέσει πολλά από αυτά που σε φοβίζουν σήμερα
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
ολα αυτα σε περιπτωση που δεν συντρεχουν λογοι υγειας ετσι;αν παιζουν λογοι υγειας δεν το συζηταμε καν για εξετασεις...απευθειας υιοθεσια.
δεν θα κανα εξωσωματικη γιατι ειναι πολυ αγχωδης οι διαδικασιες με τις ορμονες κλπ...και αν θα πιασεις.οποτε θα προτιμουσα να δωσω οικογενεια σε ενα παιδακι που ποτε δεν θα ειχε διαφορετικα.εξαλλου μανα δεν ειναι αυτη που γενναει αλλα αυτη που μεγαλωνει ενα μωρο...σκεφτειτε ποσες τα γεννανε και τα πετανε στο δρομο; μανες ειναι αυτες;
blablabla
Νεοφερμένος
εξοργιζομαι με τις μαναδες που τα παρατανε και στεναχωριεμαι για τις γυναικες που κανουν τα παντα και δεν γινεται τιποτα.ομως νευριαζω περισσοτερο με γυναικες που επειδη δεν μπορουν να κανουν παιδια καταστρεφουν την ζωη τους αντι να παρουν ενα παιδακι να το βγαλουν απο την δυστυχια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω ειμαι μια απο τις γυναικες που ισως χρειαστει να παρει μια τετοια αποφαση.να υιοθετησει ή οχι δηλαδη.1 μηνα πριν χειρουργηθηκα για 3η φορα.εχω ενδομητριωση η οποια συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες μου κατεστρεψε τις ωοθηκες και τις σαλπιγγες.εχουν δημιουργηθει και κατι συμφησεις.anyway,εγω αφοβα θα υιοθετουσα ενα μωρο και μαλιστα το θεωρω πολυ ιερη πραξη.θα μου αρεσε να ζουσα την φαση της εγκυμοσυνης και οτι αυτο περιλαμβανει αλλα πιστευω και η ικανοποιηση οτι κανεις ενα παιδι παρατημενο,ευτυχισμενο σου καλυπτει ολο αυτο το κενο.
εξοργιζομαι με τις μαναδες που τα παρατανε και στεναχωριεμαι για τις γυναικες που κανουν τα παντα και δεν γινεται τιποτα.ομως νευριαζω περισσοτερο με γυναικες που επειδη δεν μπορουν να κανουν παιδια καταστρεφουν την ζωη τους αντι να παρουν ενα παιδακι να το βγαλουν απο την δυστυχια.
Μήπως έχεις προχωρήσει τελικά σε υιοθεσία, αν ναι θέλεις να μας πεις πως είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
ομως νευριαζω περισσοτερο με γυναικες που επειδη δεν μπορουν να κανουν παιδια καταστρεφουν την ζωη τους αντι να παρουν ενα παιδακι να το βγαλουν απο την δυστυχια.
Καταστρέφουν τη ζωή τους όσες δεν μεγαλώσουν παιδιά; Σύνελθε. Επειδή το θες εσύ δεν το θέλει όλος ο κόσμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Καταστρέφουν τη ζωή τους όσες δεν μεγαλώσουν παιδιά; Σύνελθε. Επειδή το θες εσύ δεν το θέλει όλος ο κόσμος.
Προφανώς εννοεί τις γυναίκες που θέλουν παιδιά αλλά διστάζουν για διάφορους λόγους να υιοθετήσουν..
Προφανώς εννοεί τις γυναίκες που θέλουν παιδιά αλλά διστάζουν για διάφορους λόγους να υιοθετήσουν..
Μάλλον εννοεί τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται με εξωσωματικές κλπ..
georgia.94
Δραστήριο μέλος
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν μπορούσε κανείς μας με κανέναν τρόπο, αναγκαστικά υιοθεσία. Θα προτιμούσα μωρού, δεν θα ήθελα να "χάσω" περιόδους της ζωής του και να το πάρω "έτοιμο" και μεγαλωμένο κάπως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.