iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live;
Όχι, δεν είναι. Απλώς έχω μια USB θύρα υπερύθρων με ύποπτα drivers ασύμβατα με τα ΧP υποτείθεται, αλλά μέχρι πρότεινος δούλευε κάπως η κατάσταση, μόνο εφόσον ήμουν offline από ίντερνετ βέβαια, τώρα δε δουλεύει καθόλου κ τα έβαλα κ τα ξανάβαλα όλα απ'την αρχή πολλές φορές αλλά τίποτα... έχεις κάτι να προτείνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν;
Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ).
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανωΑρχική Δημοσίευση από QsLv:Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ).

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω
Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Στικάκι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.