Πρόστιμα για τηλεοπτική πειρατεία

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται στη Βούλη ότι θέλουν να εφαρμόσουν πρόστιμα σε όσους βλέπουν παρανόμα ταινίες ή σειρές, με τα πρόστιμα να ξεκινούν από τα 750 ευρώ και να φτάνει τα 5.000 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις! Είμαστε μια χώρα με βασικό μισθό 800 ευρώ και τα πρόστιμα είναι ακραία ακριβά. Όλο αυτό για να μας κατευθύνουν στα συνδρομητικά κανάλια και στις νόμιμες πλατφόρμες όπως Netflix, Amazon prime και Disney+.

Πίστευετε ότι θα το εφαρμόσουν όντως;

Εγώ προσωπικά έχω Netflix αλλά η ποικιλία των ταινίων και σειρών είναι περιορισμένη οπότε καταφεύγω σε άλλα μέσα για να παρακολουθήσω σειρές που δεν κυκλοφορούν στο Netflix. Οπότε αν εφαρμοστεί τελικά, θα αναγκαστώ να πληρώσω για άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες και μου την σπάει.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Στην Αυστρία ίσχυε αυτό υποτίθεται 2 χρόνια κατέβαζα φούλ δεν με βρήκε τίποτα

Skiyo

Διάσημο μέλος

Στην Αυστρία ίσχυε αυτό υποτίθεται 2 χρόνια κατέβαζα φούλ δεν με βρήκε τίποτα
Έχω ακούσει για Γερμανία, Αγγλία και Ελβετία ότι τους έχουν έρθει πρόστιμα. Εσύ παίζει να ήσουν τυχερή ή να χρησιμοποιήσες VPN.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.169 μηνύματα.
Όποτε είναι να τα πάρουν, φτιάχνουν τους καλύτερους μηχανισμούς ελέγχου. Να σε πιάσουν από παντού.

Αμα ειναι για κανα τρένο, για καμια υποδομή, για καμια γραφειοκρατία, εκεί σιγή.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.016 μηνύματα.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά ψηφίσματα (ευρωπαϊκές οδηγίες τα περισσότερα προφανώς) σχετικά με τον περιορισμό της διαδικτυακής ελευθερίας. Από νόμους περί καταπολέμησης της διάδοσης της τρομοκρατίας (όπου το τι ορίζεται ως τρομοκρατία είναι τρομερά αόριστο και συνεπώς επικίνδυνο) μέχρι και αυτό τώρα για την πειρατεία.

Με την σταδιακή κατάρρευση της τηλεόρασης όλο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται προς τα εκεί και όσο οι πάροχοι μεταφέρονται προς τα εκεί (netflix, ant1 plus και λοιπές ανοησίες) τόσο περισσότερο θα αυστηροποιούνται.

Σκατά στα κέρδη σας.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.050 μηνύματα.

Εγω καταλαβαίνω ότι ψηφίστηκε κανονικα τι φαση
Νομος 5179/2025

amarelia

Περιβόητο μέλος

στη χειρότερη ολων απλα πας σε νετ καφε τα κατεβαζεις μαζεμένα σε φλασάκι και πας τα βλέπεις στο σπιτι

θα μας κλάσουν

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.050 μηνύματα.
στη χειρότερη ολων απλα πας σε νετ καφε τα κατεβαζεις μαζεμένα σε φλασάκι και πας τα βλέπεις στο σπιτι

θα μας κλάσουν
Έχω να πάω σε νετ από το γυμνάσιο ξέρω γω χαχαχαχα
Αγνές τεχνολογικες εποχές
Back to the future

Skiyo

Διάσημο μέλος

θα μας κλάσουν
Ναι μέχρι να το καταλάβουν οι ιδιοκτήτες και να βάλουν κανά πρόγραμμα να μπλοκάρει τα κατεβάσματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Ναι μέχρι να το καταλάβουν οι ιδιοκτήτες και να βάλουν κανά πρόγραμμα να μπλοκάρει τα κατεβάσματα.
Και πως θα λειτουργήσει το νετ καφέ μετά;
Όλο το υλικό (software,games etc) σε ολα τα νετ καφέ είναι πειρατικό.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται στη Βούλη ότι θέλουν να εφαρμόσουν πρόστιμα σε όσους βλέπουν παρανόμα ταινίες ή σειρές, με τα πρόστιμα να ξεκινούν από τα 750 ευρώ και να φτάνει τα 5.000 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις! Είμαστε μια χώρα με βασικό μισθό 800 ευρώ και τα πρόστιμα είναι ακραία ακριβά. Όλο αυτό για να μας κατευθύνουν στα συνδρομητικά κανάλια και στις νόμιμες πλατφόρμες όπως Netflix, Amazon prime και Disney+.

Πίστευετε ότι θα το εφαρμόσουν όντως;

Εγώ προσωπικά έχω Netflix αλλά η ποικιλία των ταινίων και σειρών είναι περιορισμένη οπότε καταφεύγω σε άλλα μέσα για να παρακολουθήσω σειρές που δεν κυκλοφορούν στο Netflix. Οπότε αν εφαρμοστεί τελικά, θα αναγκαστώ να πληρώσω για άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες και μου την σπάει.

Ε τους κερατάδες, τί βρήκαν πάλι για να γεμίσουν τα ταμεία...Το λέω και το πιστεύω : Σε κάθε κυβέρνηση σίγουρα είναι κάποιοι που σπαζοκεφαλιάζουν, νυχθημερόν, τί άλλο να κάνουν (που δεν έχουν κάνει ακόμα...), προκειμένου να πέφτουν πρόστιμα. Κι ας είναι και το πιο κουλό. Δεν τους νοιάζει. Αρκεί ν' αποφέρει κέρδη...

Δηλαδή...ποιά διάνοια το σκέφτηκε αυτό τώρα ; Και γιατί να πέσει το πρόστιμο σ' εμάς που παρακολουθούμε, "κατεβάζοντας", κι όχι σ' αυτούς που "ανεβάζουν" παράνομα ; Ας τους κλείσει...Γιατί δεν το κάνει ; Δε "θα 'χει ψωμί" η υπόθεση ύστερα ή φοβάται την κατακραυγή ;

Τελευταία επεξεργασία:

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Το ειδα και με αγχωσε, ούτε αγώνες να μην βλέπουμε δηλαδή. Ποιος δίνει κανα 30αρι το μήνα σε κοσμοτε τβ, λες και μας περισσεύουν κιολας.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Και πως θα λειτουργήσει το νετ καφέ μετά;
Όλο το υλικό (software,games etc) σε ολα τα νετ καφέ είναι πειρατικό.
Τώρα εστιάζονται όσο αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι. Για τα games, software δε έχω διαβάσει κάτι αν επηρεάζονται, νομίζω έχουν αλλά πνευματικά δικαιώματα. Οπότε σκέφτομαι ότι ίσως βρουν κάποιο τρόπο να μη κατεβάζουν ταινιες-σειρες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.416 μηνύματα.
Αντε καιρος ηταν με την πειρατεια. Παρεγινε το κακο και θα γεμισουν και τα ταμεια του κρατους. Μακαρι απο τα εσοδα , να μην συγκρουονται τα τρενα μετωπικα μεταξυ τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια