Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,593 μηνύματα.
08-09-24
16:49
Διαφωνώ. Τότε οι γυναίκες είχαν φινέτσα, δεν είναι μόνο οι πλαστικές..Αν εξαιρεθεί η πλαστικότητα νομίζω πάντως πως οι γυναίκες του σήμερα είναι πιο όμορφες από παλιά (πάντα με το φυσικό μιλάμε και όχι με την αθλιοπλαστικούρα). Και για να το λέει αυτό άτομο με τεράστια πετριά με κάθε τι παλιακό/vintage, φανταστείτε... Σε παλιές ελληνικές ταινίες και έτσι βλέπεις εμφανίσεις και στυλ που ΔΕΝ κολάκευαν τις γυναίκες και απορώ πως θεωρούνταν τότε το υπέροχο στα trends. Ειδικά τα μαλλιά ήταν χάλια, βλέπε κιόλας τα προπολεμικά trends σε 30s 40s με την χολλυγουντιακή σταρ Ντιάντα Ντάρμπιν που όλες γίνονταν σαν κουνουπίδια...
Τα τρεντς και το τι διαφήμιζαν τα ΜΜΕ πάντα ήταν προβληματικό. Το απόλυτο θηλυκό σύμβολο τότε ήταν η Μεριλύν Μονρόε που προσωπικά την βρίσκω από πολύ μέτρια έως και άσχημη. Το αντίστοιχο της Ελλάδας ήταν η Βίνα Ασίκη (και η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με αυτό).
Λαμάρ, Χέιγουορθ, Γκρέις Κέλι, Άβα Γκάρντνερ και άλλες πολλές δεν έχουν ξαναβγεί. Και όχι γιατί τώρα δεν έχουμε όμορφες, απλά έχει χαλάσει όλο το στυλ.
Τότε είχαν τα ωραία περιποιημένα φυσικά μαλλάκια, ωραίο σώμα γυναικείο και όχι καχεκτικό, θηλυκό ντύσιμο με πανέμορφα φορεματάκια..
Ε καμία σχέση.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
08-09-24
16:56
If you really have to know, επι παραδειγματι (απλα μια κοπελα που τη θεωρω οντως πολυ ομορφη, δεν ειναι η μοναδικη προφανως).Θα μου λύσεις την απορία για το τι θεωρείς εσύ υποκειμενικά ωραίο.
08-09-24
16:59
Ε συνήθως είναι μεγάλα μάτια, μικρή μύτη , σαρκώδη χείλη, μικρό πηγούνι...Σίγουρα δίνουμε διαφορετική βαρύτητα στα διαφορά χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον όμορφο.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
08-09-24
17:00
Προσωπικά, δεν είναι καν το πρόσωπο το πιο βασικό πράγμα για μένα....Ε συνήθως είναι μεγάλα μάτια, μικρή μύτη , σαρκώδη χείλη, μικρό πηγούνι...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,593 μηνύματα.
08-09-24
17:03
Σχεδόν θεϊκές..
Silenia
Νεοφερμένος
Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
08-09-24
17:03
If you really have to know, επι παραδειγματι (απλα μια κοπελα που τη θεωρω οντως πολυ ομορφη, δεν ειναι η μοναδικη προφανως).
View attachment 138245
Οκ, άρα το γούστο σου είναι γυμνασμένο lean χωρίς όγκο, με γλυκό πρόσωπο, λιγο υαλουρονικο χειλακια και πειραγμένη μυτούλα. Δεκτό.
Αν λοιπόν αυτή θεωρηθεί 10ρι, ε η Λαμάρρ ( άλλη κατηγορία τελείως) που δε τη θεωρείς ωραία , δε θα πάρει έστω ενα 7 ?
Γιατί αν πεις ότι είναι κάτω του μετρίου ( <5/10) πάει να πει ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός ( και οι θείες απο το χωριό) είναι πιο όμορφες από τη Λαμάρ.
Μήπως εχουμε εκτεθεί τόσο "ωραίο" των μίντια, που ξεχάσαμε ποιος είναι ο μέσος όρος γυναίκας? Γιατί αν βλέπεις συνέχεια το 1% και το φιλτρο και τον σωστό φωτισμό λιγο πειράζονται τα στάνταρ που εχεις στο μυαλό σου. Νομιζω.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
08-09-24
17:07
Οκ, άρα το γούστο σου είναι γυμνασμένο lean χωρίς όγκο, με γλυκό πρόσωπο, λιγο υαλουρονικο χειλακια και πειραγμένη μυτούλα. Δεκτό.
Αν λοιπόν αυτή θεωρηθεί 10ρι, ε η Λαμάρρ ( άλλη κατηγορία τελείως) που δε τη θεωρείς ωραία , δε θα πάρει έστω ενα 7 ?
Γιατί αν πεις ότι είναι κάτω του μετρίου ( <5/10) πάει να πει ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός ( και οι θείες απο το χωριό) είναι πιο όμορφες από τη Λαμάρ.
Μήπως εχουμε εκτεθεί τόσο "ωραίο" των μίντια, που ξεχάσαμε ποιος είναι ο μέσος όρος γυναίκας? Γιατί αν βλέπεις συνέχεια το 1% και το φιλτρο και τον σωστό φωτισμό λιγο πειράζονται τα στάνταρ που εχεις στο μυαλό σου. Νομιζω.
εμενα δεν μου λέει κάτι αυτη που έβαλε
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
08-09-24
17:09
Εγώ, ειλικρινά, δεν παίζει να έχω δει πιο ωραία γυναίκα από την Lamarr.. δηλαδή αν μου έλεγαν περιέγραψε την ομορφιά με μια εικόνα, θα ήταν αυτή
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
08-09-24
17:09
Εγώ, ειλικρινά, δεν παίζει να έχω δει πιο ωραία γυναίκα από την Lamarr.. δηλαδή αν μου έλεγαν περιέγραψε την ομορφιά με μια εικόνα, θα ήταν αυτή
View attachment 138247
Ομορφη ειναι αυτή ναι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
08-09-24
17:14
Από Ελληνίδες δεν μου αρέσει καμία. Μόνο η Μαρία Κίτσου που θυμίζει '60s.
Από ξένες η Lamarr και η Hayworth. Αυτά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Από ξένες η Lamarr και η Hayworth. Αυτά.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
08-09-24
17:15
Ναι και όχι. Σίγουρα μου αρέσουν οι γυμνασμένες γυναίκες, το γλυκό πρόσωπο δίνει πόντους, τα χείλη της όμως δε μαρέσουν τόσο. Τα θεωρώ μειονέκτημα πάνω της. Αλλά δεν έχω "τυπο", υπάρχουν γυναίκες που μου αρέσουν και άλλες που δε μου αρέσουν. Πχ μου αρέσει παρά πολύ και η Sophia Vergara, που δε μοιάζει με την από πάνω, όπως επίσης μου άρεσε και η Pamel Anderson στο Baywatch, που σιγουρα δε λες οτι εχει "γλυκο προσωπο". Γενικα πιστευω οτι η ομορφια και η ελκυστικοτητα δεν μπαινει τοσο ευκολα σε καλουπια.Οκ, άρα το γούστο σου είναι γυμνασμένο lean χωρίς όγκο, με γλυκό πρόσωπο, λιγο υαλουρονικο χειλακια και πειραγμένη μυτούλα. Δεκτό.
10αρι, 9αρι κλπ είναι χαζομάρες για εμένα. Δεν είναι εύκολο να κατατάξεις την ομορφιά. Δεκάρι δε νομίζω να έβαζα ποτέ σε κανέναν.Αν λοιπόν αυτή θεωρηθεί 10ρι, ε η Λαμάρρ ( άλλη κατηγορία τελείως) που δε τη θεωρείς ωραία , δε θα πάρει έστω ενα 7 ?
Στην κατάταξη σου χρησιμοποιείς το 5 σαν διαμεσο και λογικά είναι και γραμμική η αύξηση. Η δίκη μου λίστα μάλλον θα ήταν λογαριθμικά με διαμεσο το 3-4. Αλλά και πάλι ξαναλέω, διαφωνώ με αυτήν την κατάταξη.Γιατί αν πεις ότι είναι κάτω του μετρίου ( <5/10) πάει να πει ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός ( και οι θείες απο το χωριό) είναι πιο όμορφες από τη Λαμάρ.
Σίγουρα έχει γίνει αυτό σε ένα βαθμό πιστεύωΜήπως εχουμε εκτεθεί τόσο "ωραίο" των μίντια, που ξεχάσαμε ποιος είναι ο μέσος όρος γυναίκας? Γιατί αν βλέπεις συνέχεια το 1% και το φιλτρο και τον σωστό φωτισμό λιγο πειράζονται τα στάνταρ που εχεις στο μυαλό σου. Νομιζω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,436 μηνύματα.
08-09-24
17:17
Δηλαδή η απάντηση σου εξαρτάται από τον ανταποδοτικό χαρακτηρισμό;Πλεον θα με πλήγωνε να έλεγα κάποια ωραια και αμα ρωτουσαν αυτη να έλεγε απαπα χάλια αυτος δεν μ αρέσει.
Χεστήκαμε... και εσυ χάλια εισαι στα τσακίδια
δε δινω πλέον αξία σε άτομα που θα με περιφρονούσαν. Έχω άδικο ;
Στο μεταξυ πανέμορφη άλλης εποχής η ολγα καρλατου
Έκανε ένα πέρασμα τη δεκαετια 80 από τον κινηματογράφο
08-09-24
18:44
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες πάντως. Έχει επικρατήσει ότι για να είσαι κάποια πρέπει να έχεις κάνει αυτά τα 10 πράγματα (βυζιά, νύχια, φρύδια, μποτοξ και δεν ξέρω τί άλλο κάνουν). Αυτά τα άτομα όμως (γιατί και άντρες τέτοιοι υπάρχουν) είναι σαν το βαρέλι που αφήνεις να τρέχει σε μια κατηφόρα: το άδειο κάνει περισσότερο θόρυβο. Υπάρχουν πάρα πολλοί αφανείς άνθρωποι με ποιότητα και εσωτερική ομορφιά. Κοίτα αυτούς και μην ασχολείσαι με τον υπόκοσμο.Έξω στον δρόμο θα δεις με μια απλή βόλτα, πανέμορφες γυναίκες, που νομίζω οι περισσότερες είναι αρκετά όμορφες στην Ελλάδα.
Οι "celebrities" που έχουμε, γιατί πρέπει να είναι όλες σαν πλαστικές καρικατούρες και να θεωρούνται και ωραίες; Και το αστείο είναι ότι οι μισές που ζηλεύουν την Τούνη πχ. είναι κλάσεις ανώτερες εμφανισιακά από αυτή.
Κάτι πάει λάθος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ion.
- ougka pougka
- ROM32
- Kate1914
- nearos
- Ουριήλ
- AggelikiGr
- Libertus
- synthnightingale
- iew
- charmander
- Εριφύλη
- johnsala
- Υδροχόος
- camil
- Memetchi
- Joji
- fmarulezkd
- touvlo
- taketrance
- Hased Babis
- Loulaki
- Scandal
- rafaela11
- thenutritionist
- epote
- Micro
- Esperos1
- Ωρορα
- American Economist
- Eleana123
- jj!
- Jack of Spades
- phleidhs
- gmoutzour
- Dark_kronos
- marww
- Wonderkid
- Dmzk
- ultraviolence
- giannhs2001
- Athens2002
- lugar
- Indiana Jones
- chester20080
- Galini66
- Unboxholics
- oups
- louminis
- J.Cameron
- Λολιτααα
- Rene2004
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.