touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,560 μηνύματα.
Δεν έχουν το Θεό τους!Εβραίοι ταλιμπάν προσεύχονται...
”Θεέ Παντοδύναμε θέλουμε εκδίκηση ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Mπήκες στη Γάζα και πήρες εκδίκηση όσες γυναίκες και παιδιά μπορείς, καθένα που είδες, αυτό είναι που ήθελες. Και αυτή τη μέρα ένα χρόνο μετά το Simchat Tora όταν εμείς σκεφτούμε θα σφαγιάσουμε τον εχθρό θα σφαγιάσουμε καθέναν και θα τους εκτοπίσουμε όλους από αυτή τη γη.. είμαστε εδώ στην κηδεία σας.”
«Πρέπει να μπούμε στη Γάζα και να σκοτώσουμε κάθε γυναίκα, κάθε παιδί, κανείς δεν θα γλιτώσει! Ω Θεέ ερχόμαστε για εκδίκηση!»
Στο μεταξύ στο Νταχάου - Γάζα, γιατροί, νοσοκόμοι και ασθενείς "εξαφανίζονται"...
View attachment 140660
Ο δικός μας είναι συγχωρός
"ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν"
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
Η Ισλαμική τρομοκρατία ξαναχτύπησε, αναμένω να καταδικάσει το γεγονός η αριστερά. Τι όχι;;
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,560 μηνύματα.
Όλοι καταδικάζουν τρομοκρατικές επιθέσειςΗ Ισλαμική τρομοκρατία ξαναχτύπησε, αναμένω να καταδικάσει το γεγονός η αριστερά. Τι όχι;;
View attachment 140670
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
Όλοι καταδικάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις
Όχι
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά, εκτός απ τους ίδιους τους τρομοκράτες
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,055 μηνύματα.
Μπορεις να κοιταξεις ΚΑΙ ΕΔΩ.Τους βλεπεις.Σωστά, εκτός απ τους ίδιους τους τρομοκράτες
American Economist
Επιφανές μέλος
Σωστά, εκτός απ τους ίδιους τους τρομοκράτες
Όχι κοπέλα μου δεν είναι έτσι, κανένα αριστερό κόμμα ή οργάνωση δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ και τα εγκλήματα της Hamas, Hezbollah και Ιράν. Ίσα ίσα κατεβαίνουν σε συγκεντρώσεις κρατώντας σημαίες του Ιράν και εύχονται διάλυση του Ισραήλ.
Να τα λέμε όλα, ok??
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Έχω αηδιάσει πλήρως.
Προχθές στην γιορτή της 28ης οκτωβρίου, κάναμε με το σχολείο μια έκθεση (στην οποία τραγουδούσα και έπαιζα κιθάρα).
Είχε μπει ενα συγκινητικό βίντεο το οποίο με έκανε να κλάψω, και δεν κλαίω καθόλου εύκολα, και συνειδητοποίησα οτι κάποιοι παλαιστίνιοι φίλοι μου γελούσανε και κάνανε μαλακίτσες μεταξύ τους, και πηγε μια καθηγήτρια μου και λέει "σα δε ντρέπεστε; Ειδικά εσείς δε πρεπει να γελάτε και να αγνοείτε την γιορτή αυτή τη στιγμή"
Και σκέφτηκα.
Ρε φιλε, εγω εχω φάει δακρυγόνα για σένα, οριακά ξύλο απο αστυνόμους, έχω διοργανώσει και έχω κατεβεί σε πορείες, εχω χασει διάβασμα για να "αγωνιστώ" για την χώρα σου, και σύ γελάς στην σφαγή των δικών μου;
Προχθές στην γιορτή της 28ης οκτωβρίου, κάναμε με το σχολείο μια έκθεση (στην οποία τραγουδούσα και έπαιζα κιθάρα).
Είχε μπει ενα συγκινητικό βίντεο το οποίο με έκανε να κλάψω, και δεν κλαίω καθόλου εύκολα, και συνειδητοποίησα οτι κάποιοι παλαιστίνιοι φίλοι μου γελούσανε και κάνανε μαλακίτσες μεταξύ τους, και πηγε μια καθηγήτρια μου και λέει "σα δε ντρέπεστε; Ειδικά εσείς δε πρεπει να γελάτε και να αγνοείτε την γιορτή αυτή τη στιγμή"
Και σκέφτηκα.
Ρε φιλε, εγω εχω φάει δακρυγόνα για σένα, οριακά ξύλο απο αστυνόμους, έχω διοργανώσει και έχω κατεβεί σε πορείες, εχω χασει διάβασμα για να "αγωνιστώ" για την χώρα σου, και σύ γελάς στην σφαγή των δικών μου;
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,536 μηνύματα.
Για τον Θεό, Παλαιστίνιοι συμμαθητές;;; Τι σκατά ρε φίλε, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγινε η Ελλαδίτσα μας; Θυμάμαι εγώ στο σχολείο σε 25 άτομα τα 20 ήμασταν Έλληνες και οι 5 Ρωσσοπόντιοι ή Αλβανοί... που είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς...Έχω αηδιάσει πλήρως.
Και σκέφτηκα.
Όσο για αυτό που λες... Μουσουλμάνοι, φίλε μου, μουσουλμάνοι και μάλιστα Άραβες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις. Ειλικρινά πιστεύω ότι Μ. Ανατολή και Β. Αφρική κατοικούν οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου...
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Ναι παλαιστίνιοι. Και άτομα που γνωρίζω απο το νηπιαγωγείο να φανταστείς. Δεν ειναι "ξένοι"... Εδώ γεννήθηκανΓια τον Θεό, Παλαιστίνιοι συμμαθητές;;; Τι σκατά ρε φίλε, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγινε η Ελλαδίτσα μας; Θυμάμαι εγώ στο σχολείο σε 25 άτομα τα 20 ήμασταν Έλληνες και οι 5 Ρωσσοπόντιοι ή Αλβανοί... που είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς...
Όσο για αυτό που λες... Μουσουλμάνοι, φίλε μου, μουσουλμάνοι και μάλιστα Άραβες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις. Ειλικρινά πιστεύω ότι Μ. Ανατολή και Β. Αφρική κατοικούν οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου...
Θα σου πώ τώρα τα δημογραφικά της τάξης μου μόνο.
εκ των 30 παιδιών.
4 έλληνες
1 απο γεωργια
3 απο αιγυπτο
2 απο μπαγκλαντοπακισταν
4 απο παλαιστινη
οι υπόλοιποι αλβανοί.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,536 μηνύματα.
Δεν υπάρχει Άραβας Μουσουλμάνος μη ξένος. Και 3 γενιές να είναι εδώ.Ναι παλαιστίνιοι. Και άτομα που γνωρίζω απο το νηπιαγωγείο να φανταστείς. Δεν ειναι "ξένοι"... Εδώ γεννήθηκαν
Κλείστε τα σύνορα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί.Θα σου πώ τώρα τα δημογραφικά της τάξης μου μόνο.
εκ των 30 παιδιών.
4 έλληνες
1 απο γεωργια
3 απο αιγυπτο
2 απο μπαγκλαντοπακισταν
4 απο παλαιστινη
οι υπόλοιποι αλβανοί.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ ρε συ, λέω με εναν συμμαθητή μου να πάμε να υψώσουμε την Ελληνική σημαία στην 5ημερη στα Γιάννενα, διοτι επι 5+ χρόνια οπου έχει αυξηθεί ο πληθυσμός των Αλβανών πηγαίνουν και βγάζουν φωτογραφίες με τον δικέφαλο αετό στο στέρνο...Κλείστε τα σύνορα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί.
Κατάλαβες τι εννοούσα, δεν τον λέω Έλληνα, όχι "ξένος" εννοούσα οτι γνωρίζει πολύ καλά τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας, και ως εκτουτου δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τεοτοια συμπεριφοραΔεν υπάρχει Άραβας Μουσουλμάνος μη ξένος. Και 3 γενιές να είναι εδώ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Έχω αηδιάσει πλήρως.
Και σκέφτηκα.
Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις γιατί είμαστε με το Ισραήλ.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
δε θα πάνε σχολείο αυτά τα παιδιά; Στην Ελλάδα έχουμε ανεξιθρησκεία. Όλα τα παιδιά δικαιούνται σχολείοΓια τον Θεό, Παλαιστίνιοι συμμαθητές;;; Τι σκατά ρε φίλε, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγινε η Ελλαδίτσα μας; Θυμάμαι εγώ στο σχολείο σε 25 άτομα τα 20 ήμασταν Έλληνες και οι 5 Ρωσσοπόντιοι ή Αλβανοί... που είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς...
American Economist
Επιφανές μέλος
δε θα πάνε σχολείο αυτά τα παιδιά; Στην Ελλάδα έχουμε ανεξιθρησκεία. Όλα τα παιδιά δικαιούνται σχολείο
Να πάνε σχολείο, όμως να μάθουν να σέβονται και να μην κοροϊδεύουν την Εθνική γιορτή για την οποία πέθαναν χιλιάδες Έλληνες. Ok??
ilias90
Διάσημο μέλος
Αφού είναι εδώ θα πάνε. Άλλοι όμως να μην έρθουνε.δε θα πάνε σχολείο αυτά τα παιδιά; Στην Ελλάδα έχουμε ανεξιθρησκεία. Όλα τα παιδιά δικαιούνται σχολείο
Δεν γουστάρουμε να γίνουμε Ισλαμαμπάντ και η πλειοψηφία δεν τους θέλει. Πίσω στις χώρες τους.
Ζήστε με αυτό.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Φώτη, δεν τα λες καλά.Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις γιατί είμαστε με το Ισραήλ.
Πριν λιγο έλεγες πως πρέπει να καταδικάσουμε τις τρομοκρατικές ενέργειες και ανέφερες κάποιους ηλίθιους, που εσύ τους ονομάζεις αριστερούς, αλλά υπάρχουν και αριστεροί που έχουν μυαλό, οι οποίοι κάκιστα δεν τις καταδικάζουν (και καλά τα έλεγες).
Τώρα λες <<είμαστε με το Ισραήλ>>. Και εκείνοι κάνουν καταστροφές, δολοφονίες χιλιάδων αμάχων κλπ. Δεν τα ονομάζουμε <<τρομοκρατ'ια>>, γιατί υποτίθεται έχουν πόλεμο και στον πόλεμο κάποιοι σκοτώνουν <<ηθικά>> και κάποιοι <<ανήθικα>>. Αν όμως θέλεις να είσαι δικαιος, πρέπει να τα βλέπεις όλα με την ίδια <<ηθική>>. Όχι τα δικά μας σύκα, τα δικά σας καρύδια.
Επομένως ΔΕΝ είμαστε ούτε με το Ισραήλ. Είμαστε με την ειρήνη
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
Αυτό μπορώ να το καταλάβω. Ναι, να πάνε σχολείο, φυσικά. Αφού είναι εδώ.δε θα πάνε σχολείο αυτά τα παιδιά; Στην Ελλάδα έχουμε ανεξιθρησκεία. Όλα τα παιδιά δικαιούνται σχολείο
Όμως να σέβονται. Τις γιορτές μας, τη σημαία μας, τον ύμνο μας κ.λπ. Ας μην τα ασπαστούν, ας μην καταλαβαίνουν κιόλας...αλλά σεβασμό. Τουλάχιστον στο χώρο τού σχολείου. Στο σπίτι τους ας πάρουν το χαλάκι προσευχής τους κι ας γονατίσουν...
American Economist
Επιφανές μέλος
Φώτη, δεν τα λες καλά.
Πριν λιγο έλεγες πως πρέπει να καταδικάσουμε τις τρομοκρατικές ενέργειες και ανέφερες κάποιους ηλίθιους, που εσύ τους ονομάζεις αριστερούς, αλλά υπάρχουν και αριστεροί που έχουν μυαλό, οι οποίοι κάκιστα δεν τις καταδικάζουν (και καλά τα έλεγες).
Τώρα λες <<είμαστε με το Ισραήλ>>. Και εκείνοι κάνουν καταστροφές, δολοφονίες χιλιάδων αμάχων κλπ. Δεν τα ονομάζουμε <<τρομοκρατ'ια>>, γιατί υποτίθεται έχουν πόλεμο και στον πόλεμο κάποιοι σκοτώνουν <<ηθικά>> και κάποιοι <<ανήθικα>>. Αν όμως θέλεις να είσαι δικαιος, πρέπει να τα βλέπεις όλα με την ίδια <<ηθική>>. Όχι τα δικά μας σύκα, τα δικά σας καρύδια.
Επομένως ΔΕΝ είμαστε ούτε με το Ισραήλ. Είμαστε με την ειρήνη
Το Ισραήλ μάχεται για την ελευθερία του, είναι το μοναδικό κράτος που έχει Δημοκρατία στην περιοχή και έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να μετατραπεί σε μουσουλμανικό κρατίδιο. Επίσης, η ίδια η Hamas βάζει ως ασπίδες γυναίκες και παιδιά ώστε να κατηγορεί το Ισραήλ μετά. Σίγουρα το Ισραήλ έχει κάνει λάθη όμως δεν είναι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει η αριστερά και η ΜΚΟ που κάνουν laundry service σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως, πρέπει να ομολογήσω, πως τα αραβάκια είναι δύσκολα παιδιά και οι Άραβες ....μια ζόρικη κατηγορία ανθρώπων.
Σας έχω πει, πως εργάστηκα 4,5 χρόνια με πρόσφυγες. Βασικά 2 χρόνια ήμουν σε σχολείο/δομές με παιδιά, που μόλις είχαν έρθει απ τον πόλεμο (2016 μεχρι 2018) και 2,5 χρόνια με παλαιστινάκια που έμεναν εδώ τουλάχιστο 10 χρόνια οι οικογένειες.
Τα πρώτα ήταν πιο εύκολα παιδιά. Είχαν τη βία στο πετσί τους, αλλά τους άρεσε η μάθηση, τους άρεσαν οι εκδηλώσεις και προσαρμόστηκαν. Απ ό,τι μαθαίνω, κάποια απ αυτά κάνουν <<απολυτηριο>> λυκείου τωρα. Αυτά σε 6 μήνες <<έστρωσαν>>.
Τα παλιά παλαιστινιάκια ήταν φρίκη. Οι γονείς τους ήταν αλλού γι αλλού. Ούτε κανόνες, ούτε τίποτα! Ήταν κολλημένα μυαλά, έκαναν μεταξύ τους παρέα και η ηλιθιότητα συνεχιζόταν. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες για να τα προσαρμόσουμε σε ορισμένες εκδηλώσεις.
Εδώ θα βάλω τα <<ευγονικά>> μου πάλι @ilias90 . Sto <<γκέτο>> που έμεναν έχει στατιστικά το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών από ξαδέρφια. Τα πάντρευαν μεταξύ τους. Είχε πολλά άρρωστα στη γειτονιά. Θα έλεγα πως το μυαλό όλων των παιδιών εκεί ήταν πολύυυυυυ χαμηλό. Μιλάμε για <<IQ ραδικιού>>.
Σας έχω πει, πως εργάστηκα 4,5 χρόνια με πρόσφυγες. Βασικά 2 χρόνια ήμουν σε σχολείο/δομές με παιδιά, που μόλις είχαν έρθει απ τον πόλεμο (2016 μεχρι 2018) και 2,5 χρόνια με παλαιστινάκια που έμεναν εδώ τουλάχιστο 10 χρόνια οι οικογένειες.
Τα πρώτα ήταν πιο εύκολα παιδιά. Είχαν τη βία στο πετσί τους, αλλά τους άρεσε η μάθηση, τους άρεσαν οι εκδηλώσεις και προσαρμόστηκαν. Απ ό,τι μαθαίνω, κάποια απ αυτά κάνουν <<απολυτηριο>> λυκείου τωρα. Αυτά σε 6 μήνες <<έστρωσαν>>.
Τα παλιά παλαιστινιάκια ήταν φρίκη. Οι γονείς τους ήταν αλλού γι αλλού. Ούτε κανόνες, ούτε τίποτα! Ήταν κολλημένα μυαλά, έκαναν μεταξύ τους παρέα και η ηλιθιότητα συνεχιζόταν. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες για να τα προσαρμόσουμε σε ορισμένες εκδηλώσεις.
Εδώ θα βάλω τα <<ευγονικά>> μου πάλι @ilias90 . Sto <<γκέτο>> που έμεναν έχει στατιστικά το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών από ξαδέρφια. Τα πάντρευαν μεταξύ τους. Είχε πολλά άρρωστα στη γειτονιά. Θα έλεγα πως το μυαλό όλων των παιδιών εκεί ήταν πολύυυυυυ χαμηλό. Μιλάμε για <<IQ ραδικιού>>.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- nearos
- giannhs2001
- Scandal
- touvlo
- A350
- Paragontas7000
- chester20080
- Memetchi
- taketrance
- American Economist
- Kate1914
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Libertus
- Joji
- Fernando_A
- bibliofagos
- tsiobieman
- kuki
- Unboxholics
- charmander
- Jack of Spades
- physicscrazy
- vasilis123321
- Μήτσος10
- ROM32
- Hased Babis
- Ωρορα
- theodle
- rafaela11
- back2967
- SlimShady
- Reader
- AN.PA
- Drglitterstar
- johnsala
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- fourkaki
- Leo komm
- Ryuzaki
- AK-92
- thenutritionist
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- phleidhs
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- camil
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- DimitraA.
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Athens2002
- Viedo
- brizoulis
- snowy
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- GeorgePap2003
- Giorgkalo
- synopsis
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.