22-12-11
13:21
παρα πολυ ευκολα!!! ειδικα στα κινεζικα,στα γιαπωνεζικα κι αυτα...μολις με βλεπει ο καταστηματαρχης του κινεζικου ξερει κατευθειαν οτι πρεπει να φερει αλλο απο αυτο που ειχε φερει την αλλη φορα!!!χαχααχα...ενταξει,οχι κι ετσι,αλλα δεν εχω προβλημα...εκτος αν κατι φαινεται πολυ μπλιαχ...τοτε...λυπαμαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 158 μηνύματα.
25-12-11
21:24
Σχετικά εύκολα δοκιμάζω νέες γευσεις... εκτός αν έχει μέσα κάτι που δεν τρώω καθόλου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,898 μηνύματα.
18-07-17
00:19
Όσο μου το επιτρέπει το πορτοφόλι μου και το στομάχι μου. Αυτά αποφασίζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
18-07-17
04:09
Παντα, εκτος αν προκειται για περιεργα πιατα με εντομα, τριχες και δεν ξερω και εγω τι αλλα τρωνε ορισμενοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,042 μηνύματα.
13-01-19
22:53
Πανεύκολα! Τρελαίνομαι για νέες γεύσεις. Αν είναι και πικάντικες με μπαχαρικά, λεμόνι και τέτοια ακόμη καλύτερα.
Μόνο κροκόδειλο, φίδι και καρχαρία μη μου δώσεις :/
Μόνο κροκόδειλο, φίδι και καρχαρία μη μου δώσεις :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...