Πόσο κοστίζει να έχεις οικογένεια σήμερα?

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,377 μηνύματα.
Οταν ήταν μικρότερα τι πόσο τους έδινες για το κυλικείο του σχολείου φερ' ειπείν. Να πιούνε μια πορτοκαλάδα. 5,10 ή 20 ευρώ. Εμένα οι γονείς μου έδιναν πολύ χαρτζιλίκι και ποτέ δε με ρώταγαν "τι" το κάνω.
Σπάνια έπαιρναν λεφτά στο σχολείο για κυλικείο. Ήμουν πολυ ευρηματική στην υπόθεση κολατσιό. Χαρτζηλικι με την έννοια στάνταρ ποσό το μήνα στον καθένα σε μικρότερη ηλικία ( σχολική) δεν υπήρχε. Έπαιρναν, όταν ήθελαν ,και ανάλογα με το τι θα έκαναν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ωχ..τωρα δεν πρεπει να σε αναστατωνω αλλα το πατινι ειναι οτι χειροτερο..εχει ροδακια οχι ροδες.
Ξερεις τωρα ..αυτοι που τα αρχισαν με τα νοικιαρικα... ημαρτον δεν υπαρχει κανεις να τα σταματισει.
Τωρα λεει με τον νεο κωδικα θα απαγορεψουν την κινηση μηχανων αναμεσα στα αυτοκινητα που ειναι και ο βασικος λογος ατυχηματος.
Το ειχε δικασει ο αρειος παγος πριν απο καποια χρονια και το ορισε παρανομο.
Αν καθίσω να το σκέφτομαι κάθε μέρα, δε θα με πιάνει ύπνος. Ο, τι δε μπορώ να ελέγξω , εύχομαι να πηγαίνει καλά.

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
Με το σκούτερ εξοικονομείς τα μισά. Απλά θέλει πάρκινγκ γιατι στο σηκώνουν εύκολα. Εχω αμάξι και ξερω.... προσφατα μου εφυγαν 1800 ευρω σε επισκευές κάθε μηνα πληρωνω 200 ευρω δόση δανείου

Δε ξαναβάζω δάνειο για 7 χρόνια σε αυτοκινητο ηταν και η τελευταια φορά.. σε ενα χρονο τελειώνει και κάνω ΑΜΗΝ και πως να ξεμπερδέψω. Καλυτερα να πάρεις ενα μεταχειρισμένο σε καλή κατασταση αμα το βρείς. Εγω πλέον ξέρω καλά μηχανικά το πράγμα και θα το ελέγξω πάρα πολύ καλά πριν το αγοράσω. Οπότε θεωρω πως για αμάξι μέχρι 10.000 ευρω πρέπει να δίνεις.... και αν πάρεις καινουργιο να τα έχεις ντουκου τα χρήματα δηλαδη πως να στο πω εγω προσωπικά το θεωρω ανοησια να πάς να χρεωνεσαι καθε μηνα σε δανειο για να εχεις καινουργιο αυτοκίνητο. Το εκανα μια φορά δεν θα το ξανακάνω.....
ε σκουτερ οκ ..αλλα δεν ειμαστε και ινδια... δηλαδη που θα βαλει ο μπαμπας το 4χρονο να το παει παιδικο..στο σκουτερ? ε δεν το κανουμε.

Αυτοκινητα ολα χαλανε ..τωρα θελω επισκευη 500+ στο πεζω και δεν εχω.
Δυστηχως τα τουοτα που δεν χαλουσαν εχουν σταματησει προ πολλου..εγω εχω το τελευταιο.
Ε λες τωρα ...να παρω καινουργιο ετσι μουρατο να εχω το κεφαλι ήσυχο για 5 χρονια..τι να πω... οι αρσενικοι εχουμε και το κατι τις μας με τα αυτοκινητα ...ορθως βεβαιαως.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,377 μηνύματα.
Άσχετο, αλλά χθες ήμουν σε λεωφορείο με γυναίκα οδηγό ... Πολυ το χάρηκα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
Άσχετο, αλλά χθες ήμουν σε λεωφορείο με γυναίκα οδηγό ... Πολυ το χάρηκα
Δεν θα πρεπε ..γιατι ετσι και της πεις κατι θα σε αρπαξει απο το αγχος της... ο αντρας θα σου πει ...μαλιστα κυρια.
Εχω φαει πολυ μουτζα και κορνα στο δρομο (ειδικα οταν σταματω στην διαβαση)..ειναι ομως και κατι νεες σαινια ,10 αντρες βαζουν κατω.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Χθες ένας διάβαζε στο προαστιακο ένα βιβλίο " Να παντρευτει κανεις η να μην παντρευτει " Πάρε διάβασε το 😃

Thanks for the tip. Btw αν δεν προσέξεις ένας πάνθηρας μπορεί να σε φάει. Αλλά αν προσέξεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ζώο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια