skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να τα έχουν επίσης με λουρί. Σιχαίνομαι απίστευτα τους ιδιοκτήτες σκύλων που τους αφήνουν να τρέχουν ελεύθεροι και να ενοχλούν τον καθένα. Κυρίως δε, ενοχλούμαι όταν βλέπουν ότι έχεις γάτα με λουρί και δεν μαζεύουν το κοπρόσκυλο τους και το αφήνουν να τρομάζει το γατί εσκεμμένα. Το ίδιο ισχύει και για τους ανεύθυνους που αφήνουν τα σκυλιά τους να ενοχλούν άγρια ζώα και πτηνά.![]()
αυτό ακριβώς εννοούσα με το "να είναι υπο τον έλεγχο τον ιδιοκτητών".. μπορεί να μην το έθεσα σωστά!
είμαστε άλλωστε υποχρεωμένοι απο τον νόμο να έχουμε τους σκύλους μας με λουρί στη βόλτα για πολλούς και διάφορους λόγους..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Τον θεωρώ όμως πολύ πιο καθαρό απο κάτι θείτσες που μουρμουράνε για θέματα υγιεινής..
Πόσο δίκιο έχεις βρε Σκυλόφιλη!
anthoulaki
Νεοφερμένο μέλος

και ναι, εννοειται πως παμε σε παραλιες ΜΗ οργανωμενες, και ελπιζοντας να ειναι οσο πιο ησυχα γινεται...μαλιστα, εκει που πηγαμε τη 1η φορα κιολας, ειχε και αλλους 2-3 ιδιοκτητες με τα δικα τους..επισης χωρις λουρι, κι επισης ησυχα. και γενικα να ξερετε δεν ειμαι υπερ του να βγαινει ο σκυλος χωρις λουρι..απλα στη παραλια, πως να το κανεις, δε μπορεις να το δεσεις..το παιδι σου το δενεις?
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

αχ παιδια, εμενα οχι μονο δε μ ενοχλουν... αλλα μ'αρεσει κιολας!παω και με τον δικο μου... και σας πληροφορω, οχι μονο δεν ενοχλει, αλλα δε πλησιαζει και τους αλλους, παρολο που τον εχω ελευθερο...ειναι θεμα χαρακτηρα του σκυλου! στη θαλασσα δε μπηκε να κολυμπησει, δε ξερω αν ξερει κολυμπι..την επομενη φορα ομως θα το δοκιμασω!
και ναι, εννοειται πως παμε σε παραλιες ΜΗ οργανωμενες, και ελπιζοντας να ειναι οσο πιο ησυχα γινεται...μαλιστα, εκει που πηγαμε τη 1η φορα κιολας, ειχε και αλλους 2-3 ιδιοκτητες με τα δικα τους..επισης χωρις λουρι, κι επισης ησυχα. και γενικα να ξερετε δεν ειμαι υπερ του να βγαινει ο σκυλος χωρις λουρι..απλα στη παραλια, πως να το κανεις, δε μπορεις να το δεσεις..το παιδι σου το δενεις?
anthoulaki πολύ ωραία τα όσα λες,και μπράβο σου που το αντιμετωπίζεις έτσι, και ομολογώ οτι είσαι απο τις τυχερες (μικρόσωμο σκυλάκι έχεις ε? γιατι τα χειρότερα τα ακούμε όσοι έχουμε μεγαλόσωμα σκυλάκια "τέρατα" όπως τα αποκαλούν μερικοί μερικοί..

απλά θέλω να σταθώ σε αυτό: "απλα στη παραλια, πως να το κανεις, δε μπορεις να το δεσεις..το παιδι σου το δενεις?"..
δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιδί με το σκυλί.. το παιδί δεν αντιμετωπίζει τον ρατσισμό που δέχεται ο σκύλος στην παραλία και απο την άλλη, οφείλουμε να σεβαστούμε αυτούς που τα φοβούνται..
και εγώ τον έχω ελεύθερο οταν μπορώ,αλλά αν χρειαστεί να τον δέσω θα το κάνω..
καλά μπάνια με το σκυλόνι σου

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Μου έχει τύχει όμως κι ένας σκύλος που γύριζε από πετσέτα σε πετσέτα, έπαιρνε τα ρούχα μας και ο ιδιοκτήτης έλεγε: μωρό είναι, παίζει! Εκείνη τη στιγμή ήθελα να δέσω τον ιδιοκτήτη!!!!!
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια, αν κάποιος σκύλος είναι άγριος και εμπνέει φόβο, εντάξει, πρέπει να πάρει τα μέτρα του ο ιδιοκτήτης, αλλά γενικά τα ζώα μου φέρνουν χαρά.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

ή κατουρούν μέσαεμενα δεν με ενοχλουν!και οσοι πιστευετε οτι μολυνουν τη θαλασσα..σκεφτειται λιγο και αυτους που κανουν μπανιο στη θαλασσα..
![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Iratus
Δραστήριο μέλος

Ιδιαιτερα δε με ενοχλουν αλλα γενικα σιχαινομαι να κολυμπαω στο ιδια νερα με εναν σκυλο αλλα στο σημειο να του κανω παρατηρηση ισως να φτασω αναλογως με το ποσο ''εξυπνος'' ειναι δηλαδη αν δει οτι με ενοχλει κ τον βγαλει εξω ενταξει αλλα αν οχι .. Εε !! τοτε νομιζω οτι θα πω κατι
Εγώ προτιμώ να κολυμπάω με σκύλους παρά με ανθρώπους.Τι έχουν τα ζώα;

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Ναι και γω. Πολύ περισσότερο σιχαίνομαι με ανθρώπους. Άσε που κάποιοι κατουράνε κ μέσα στη θάλασσαΕγώ προτιμώ να κολυμπάω με σκύλους παρά με ανθρώπους.Τι έχουν τα ζώα;![]()

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ναι και γω. Πολύ περισσότερο σιχαίνομαι με ανθρώπους. Άσε που κάποιοι κατουράνε κ μέσα στη θάλασσα![]()
Καλά θα είναι να κατουράνε μόνο, μου έχει τύχει να βρω κι άλλα ανθρώπινα "στολίδια" να κολυμπάνε μαζί μου...

Προσωπικά, δεν με ενοχλεί η θέα ενός σκύλου στην παραλία ή ακόμη και να το δω μέσα στο νερό.
Όπως είναι οι θάλασσες κι οι παραλίες σήμερα, κινδυνεύεις να κολλήσεις το οτιδήποτε και δεν ευθύνονται οι σκύλοι για αυτό.

Στο κάτω - κάτω, δεν ανήκουν στον άνθρωπο οι θάλασσες ώστε να αποφασίζει ποια πλάσματα τον ενοχλούν και ποια όχι.

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενα σκυλάκι οταν έχει βιβλιάριο είναι ακίνδυνο, βέβαια πάντα έχει να κάνει και με τον ιδιοκτήτη. Αν το ζωακί κάνει την δουλειά του ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ έχει την υποχρέωση να καθαρίσει τα πάντα...
https://www.kynagon.gr/enimerosi/kynagon-news/165-skylos-paralia-nomos

Τα σκουπίδια με ενοχλούν κι εμένα πολύ.
τώρα τα σκυλιά δεν με ενοχλούν εμενα αλλά επειδή πολλά άτομα ενοχλούνται καλό θα είναι να μην πηγαίνουν σε πολσύχναστες παραλίες με τα ζώα
κι εγώ όταν πάω για μπάνιο μαζί με τα δικά μου(3)πάωσε όχι και τόσο καλές παραλίες μόνη μου μαζί τους για να μην προκαλέσω τους άλλους.
Συμφωνω μαζι σου τα σκουπηδια ειναι πολυ ενοχλητικα ομως τα κατοικιδια δεν με ενοχλουν αλλωστε εμεις οι ανθρωποι ειμαστε πιο βρωμικοι και καταστροφικοι απο τα ζωα,και εγω παντως οταν πηγαινω στην θαλασσα με τα σκυλια μου συχναζω σε παραλιες που δεν εχει και παρα πολυ κοσμο ή τα πηγαινω στην θαλασσα μηνες που δεν κολυμπουν οι ανθρωποι και αυτο οχι απο αποψη μη λερωσουν αλλα απο αποψη μην τα πειραξει καποιος και τον δαγκωσουν.Ακομα μερικοι πηγαινουν σε παραλιες οπου γυρω γυρω υπαρχουν ξενοδοχεια και σπιτια...που νομιζετε οτι καταληγουν οι βοθροι? Δηλαδη ποιο καθαρος ειναι ενας βοθρος απο ενα σκυλο?
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Οι άνθρωποι είναι περισσότερο ενοχλητικοί, ειδικά οι τύποι με τις ρακέτες που κάνουν θόρυβο και οι κοπέλες με τα τακούνια που δείχνουν γελοίες..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να ταν μια παραλία μέσα στο πράσινο, γεμάτη κουταβάκια, γατάκια, κουνελάκια και να κολύμπαγα εκεί...
Οι άνθρωποι είναι περισσότερο ενοχλητικοί, ειδικά οι τύποι με τις ρακέτες που κάνουν θόρυβο και οι κοπέλες με τα τακούνια που δείχνουν γελοίες..
Ααα ναι!!! Χθες ημουν σε ενα μπιτς παρτυ, ολοι κι ολες με παντοφλες και φορεματακια και σορτσακια και βερμουδες και μαγιω οποιος ηθελε να κολυμπησει. Τι πιο φυσιολογικο!! Εγω ειχα βαλει πεδιλακια χαμηλα και φορεματακι.
Οταν ημουν στην εισοδο, βλεπω μια κοπελια καργα στο αιλανερ και στο τακουνι το 10ποντο

Επισης εγω απομακρυνομαι απο τους ρακετακηδες, θεωρω πως ειναι εντελως αγενες αλλα κι επικινδυνο να παιζεις μεσα στον κοσμο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.