Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Από +20 μάλλον η κλίση είναι από Αίγυπτο απ' ό,τι είδα, προφανώς από λάθος σε πήραν, το πιο πιθανό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Θέλω να μάθω, σε ποιον ανήκει ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου. Σκέφτηκα να πάρω το 11880, αλλά γίνεται, ή σου λένε μόνο ότι αφορά τα σταθερά;
Επίσης, αν είναι κάποιος στην ηλικία μου (δηλαδή ανήλικος) θα μου δώσουν τα στοιχεία του γονέα ή κηδεμόνα του και όχι του ίδιου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Έψαξα, άλλα δεν βρήκα κάτι τελικά. Δεν θα δημιουργήσω ολόκληρο θέμα με εισαγγελική απόφαση βέβαια, γιατί δεν μπορώ να πω πως με ενοχλεί, πιο πολύ από περιέργεια ήθελα να το ψάξω.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Ναι,πήγαινε και πες τους "θέλω να μου βρείτε τον αριθμό κάποιου με τον οποίο μιλούσα πριν κάτι μήνες...δεν ξέρω που μένει ούτε έχω κανένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας δικό του ή φίλων του αλλά απ'ότι θυμάμαι είναι καλό μανάρι"!Μπορώ να κάνω κάτι? Ας πούμε αν πάω στην cosmote?
Θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παλιά μου έκανε ένας πλάκα. Μαθαίνω ποιος ήταν, και του λέω "Σε λενε... μένεις εκεί... και το ΑΦΜ σου είναι.....
Θα συνεχίσεις???"
Το αστείο ήταν ότι μετά με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη και με ρώτησε πως έμαθα τα στοιχεία του.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

θέλω να βρω τον αριθμό κάποιου που επικοινωνούσαμε πριν κάτι μήνες και πλέον δεν υπάρχουν οι κλήσεις μας στο αρχείο του τηλεφώνου ούτε στις επαφές γιατί χάλασε το κινητο μου. Ξέρω ας πούμε συγκεκριμένες μέρες που μιλήσαμε σίγουρα απλά δεν θυμάμαι τον αριθμό αλλά πιστεύω πως άμα τον δω θα τον γνωρίσω. Μπορώ να κάνω κάτι? Ας πούμε αν πάω στην cosmote? Δεν ζητώ παρακολούθηση, απλά μια εσκαφή στο αρχείο κλήσεων μου![]()
Αν έχεις συμβόλαιο, θα ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό για το δίμηνο που θέλεις να δεις τις κλήσεις σου.
Ίσως να γίνεται το ίδιο και για καρτοκινητό, δεν ξέρω. Ρώτα την εταιρία σου για πιο έγκυρη ενημέρωση.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Γίνεται να μου δώσουν αναλυτικό λογαριασμό ακόμα και για μήνες πριν? Δηλαδή επειδή πρόκειται για περσινό καθηγητή μου που θέλω να συστήσω αλλού μιλήσαμε τελευταία φορά τη μέρα που βγήκαν οι βάσεις τέλος Αυγούστου...Αν έχεις συμβόλαιο, θα ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό για το δίμηνο που θέλεις να δεις τις κλήσεις σου.
Ίσως να γίνεται το ίδιο και για καρτοκινητό, δεν ξέρω. Ρώτα την εταιρία σου για πιο έγκυρη ενημέρωση.
Αυριο θα πάω να δω τι θα μου πουν... Ευχαριστώ πάντως!!!

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω την κολλητή μου στην Cosmote και τα μαθαίνω με μια απλή ερώτηση.
Παλιά μου έκανε ένας πλάκα. Μαθαίνω ποιος ήταν, και του λέω "Σε λενε... μένεις εκεί... και το ΑΦΜ σου είναι.....
Θα συνεχίσεις???"
Το αστείο ήταν ότι μετά με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη και με ρώτησε πως έμαθα τα στοιχεία του.
Μπορει,ας πουμε, αν της πεις ονοματεπωνυμο να βρει τον αριθμο ακομα και αν ο κατοχος του τον εχει δηλωσει ως απορρητο;

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

φαντάζομαι το ξέρει ότι με το να σου μεταφέρει τα στοιχεία παραβιάζει το συμβόλαιο της και technically εσύ την καις στον Internet αυτή τη στιγμή έτσι?Ναι βρε, τα πάντα βρίσκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Αν ο κάτοχος έχει δηλώσει τον αριθμό σαν "απόρρητο", νόμιμα μόνον ο εισαγγελέας μπορεί να τον μάθει και μόνον αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Όμως (here is Elladistan), αν έχεις κάποιο γνωστό στην εταιρία, τα πράγματα γίνονται πολύ απλά. Ίσως ένας τρόπος θα ήταν να του τηλεφωνήσει κάποιος ή (καλύτερα) κάποια και να προσπαθήσει με κάποιο πρόσχημα να τον ψαρέψει.Καλησπέρα σε όλους! Έχω έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και θα ήθελα να μάθω το όνομα του κατόχου του, καθώς και την διεύθυνση του. Το πρόβλημα είναι πως στο whitepages δεν μου εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα σχετικά με αυτόν τον αριθμό (μάλλον ο κάτοχος του τον έχει κάνει απόρρητο)... Και το ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μάθω όνομα/διεύθυνση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.