elenadi
Νεοφερμένο μέλος

στην ανοικτη την ανοιγει ολοκληρη και βλεπει πως θα ειναι ολος ο σκελετος.αν θυμαμαι καλα το εγραφε και σε αυτο που ειχε postαρει η swamps.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μου είπε ότι πηγαίνει πολύ καλά και είπε και στο γιο του που ήταν εκεί "να δες τι ωραία μύτη που έγινε"

Με ξαναέβγαλαν φωτογραφίες, τις οποίες και ζήτησα σε CD να τις έχω.
Κάθομαι τώρα και χαζεύω το προφίλ μου στη φωτογραφία που φαίνεται τέλειο

Αμφας ωστόσο το χαλάει λίγο το πρήξιμο γμτ.
Μασαζ μου είπε ότι δεν θα κάνω καθόλου, αφού ξεπρήζεται από μόνη της τόσο καλά.

Τώρα ανυπομονώ να περάσουν άλλες ~20 μέρες να μου κόψουν τα εσωτερικά ράμματα (αν δεν έχουν φύγει μόνα τους μέχρι τότε) γιατί μου τη σπάνε

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

και μην σας πω οτι απο τοτε που εβγαλα το ναρθηκα μου εχει πριστει κι' αλλο
οσο για την αναπνοη τοσες μερες ειμαι μπουκωμενος και δεν αναπνεω καλα απο την μυτη!
την διαφορα στην αναπνοη δεν την εχω καταλαβει ακομα παντως
εμενα δεν μου ειπα αν μου εβαλε σιλικονη αν και καποια μερα ειχα βγαλει απο την μυτη μου ενα κομματακι που εμοιαζε με σιλικονη

θα παω την παρασκευη στον γιατρο να του το πω οτι δεν αναπνεω καλα και οτι ειμαι μπουκωμενος!
παντως αν εχει κανει καμια μα....ια και εχει αφησει σιλικονη μεσα στην μυτη..........θα γινει χαμος!

αλλα θα μου το ειχε πει,αν και το ναρθηκακι μου το εβγαλε η ξανθια ελειπε ο γιατρος και μπορει να το ξεχασε!
εκτος απο το "καμπυρακι" που εχει φυγει δεν εχω δει καμια μεγαλη διαφορα,τωρα εσεις πως την βλεπετε απο τοσο νωρις?
μπορει και να ενθουσιαζεστε πολυ γιατι οι γυναικες το κανετε αυτο ή μπορει εμενα να μην μου εχει κανει καλη δουλεια!

εμενα παντως αντι να ξεπριζεται μενει οπως ειναι!
και μην σας πω οτι απο τοτε που εβγαλα το ναρθηκα μου εχει πριστει κι' αλλο
Ο νάρθηκας όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, πιέζει την μύτη και φαίνεται πιο λεπτή,δηλαδη την εμποδίζει να πρηστεί. Ε λογικό δεν είναι αφου πιέζεται να φαίνεται λεπτή?Αν κάποιος κοιτάξει τον εαυτό του αμεσως μολις βγάλει τον ναρθηκα θα δει την μύτη πολυ μικρότερη. Όσο περνάνε η μέρες όμως αρχίζει και φουντώνει το πρηξιμο αρκετα.
στην ανοικτη την ανοιγει ολοκληρη και βλεπει πως θα ειναι ολος ο σκελετος.αν θυμαμαι καλα το εγραφε και σε αυτο που ειχε postαρει η swamps.
Ναι Έλενα, απο οτι ξέρω στην ανοικτή φαίνεται ο σκελετός, και αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότερες εγχειρίσεις γίνονται με ανοικτή, στην οποία ίσως και να ταλαιπωρείται κάπως περισσότερο η μύτη απο οτι σε κλειστή. Ίσως όμως είναι καλύτερα με ανοικτή διότι ο γιατρός μπορεί να δει πολλά.
elenadi
Νεοφερμένο μέλος

να σου ξεχασε σιλικονη???η σιλικονη δεν ειναι ετσι οπως φανταζεσαι.φαινεται λιγακι αν προσεξει καποιος τη μυτη.εγω ειχα δει σε ανθρωπο που ειχε κανει διαφραγμα μονο και οχι πλαστικη.δε μπορει να "χαθει" δλδ μεσα στη μυτη σου!

κι εμενα μου φαινεται η αναρρωση της raniouli γρηγορη.εγω δε μπορουσα να ακουμπησω το ακρορινιο μου.την χτυπαγα με το μαξιλαρι καταλαθος και ξυπναγα απο τον πονο..(και γενικα δεν ειναι οτι δεν αντεχω τον πονο-καθε αλλο)
βεβαια εμενα το ακρορινιο ειχε κυριως προβλημα-το πειραξε δλδ-
και για να δω το αρχικο -αισθητικο- αποτελεσμα περασαν δυο μηνες.Και η αρκετη διαφορα φαινεται τωρα-κοντα στους τρεις.
Αυτο giorgali-το να "μεγαλωσε" στην πορεια σε σχεση με οταν εβγαλα το ναρθηκα το ειχα κι εγω.το εχω και σε φωτογραφιες..

τωρα για την αναπνοη..εχεις παει να στην "ρουφηξει" καθολου?οταν στη "ρουφαει" μετα αναπνεεις κανονικα?
giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

το msn δεν μου παιρνει τον κωδικο και δεν μπορω να μπω,δεν ξερω τι επαθε και ηθελα να τα πουμε..
δεν ξερω αν εχω σιλικονη ή μου την ξεχασε!εγω 10 μερες μετα απο οταν μου εβγαλε το ναρθηκακι πηγα να με δεις και ειδε την μυτη και μου λεει "μπραβο βλεπω κανεις πλυσεις συνεχεια" και δεν μου εκανε με εκεινο που ρουφαει!ενα παιδι που περιμεναμε εξω και ειμασταν στο ιδιο δωματιο μου ειπε οτι ηρθε να του βγαλει την σιλικονη
αν μου ειχε βαλει σιλικονη θα την ειχε δει παντως!
για την αναπνοη οταν εβγαλα τα σφουγγαρακια ειχα αναπνευσει κανονικα τοτε,αλλα τωρα ειμαι μπουκωμενος!ισως να φταιει και η μηχανη που καθε πρωι παω στην τραπεζα που κανω την πρακτικη μου και κανει κρυο,παντως καθε χειμωνα με την μηχανη το παθαινω αυτο!

βλεπω οτι ξεπριζονται και εχουν λεπτη μυτη μερικοι απο πανω
και ειπα να πω τα παραπονα μου

swamps λογικο δειχνει αυτο που λες και σιγουρα κατι θα ξερεις!
ακομα πριν κανω στην επεμβαση οταν αναπνεα απο την μυτη πολλες φορες το ενα ρουθουνι ηταν βουλωμενο και αναπνεα απο το αλλο,μετα ξεβουλωνε το ενα και αναπνεα απο εκει
αυτο πολυ το εχουν αλλα παρατηρησα και τωρα μετα την επεμβαση συμβαινει αυτο!
κανονικα δεν επρεπε να αναπνεω και απο τα δυο ρουθουνια?
raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

elenadi
Νεοφερμένο μέλος

αφου οταν στη ρουφαει εισαι οκ-μην ανησυχεις.αυτο με το ενα ρουθουνι-δεν εχω ιδεα.εγω ανεπνεα και πριν καλα-και τωρα καλα!αλλα αυτο φανταζομαι θα φυγει οταν ξεπρηστει η μυτη μεσα.
πλακα κανεις????

εγω κλαιω κι εχω καταροη οταν ανεβαινω σε μηχανη.
η καταροη θα υποχωρει μεχρι να φυγει τελειως.καποια στιγμη εφτασα να ειμαι μπουκωμενη μονο οταν ξυπναγα.τωρα μια χαρα!!υπομονη.......
raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως κι εγώ σαν την raniouli, δεν έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ακρορίνιο (σε σημείο που έχω αρχίσει να φοβάμαι μήπως ξέχασε να το λεπτύνει! Και φοβάμαι και να τον ρωτήσω, μην τυχόν και όντως το ξέχασε

Και μένα πρήστηκε περισσότερο μετά την αφαίρεση του νάρθηκα έχω την εντύπωση, αλλά δεν έχω φωτογραφίες για να το τσεκάρω -- δεν τις έβαλαν αυτές στο CD

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Με καθυσυχάζει πάντως που εσένα σου λέπτυνε το ακρορίνιο και είναι έτσι... Μάλλον είναι όντως θέμα οργανισμού, είμαστε τυχερές it seems

Άλλωστε, αν το σκεφτώ λογικά, δεν στέκει να είναι εξίσου χοντρό με πριν όντας πρησμένο και να μην το λέπτυνε!
@giorgalis: Αυτό περί του ότι κάνω καλά τις πλύσεις μου το είχαν πει κι εμένα. Βρε λες να το λένε σε όλους;

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

λια και giorgali, αυτο που κ καλα κανω καλα τις πλυσεις μου κ μενα μου το πε ο ωρυλα μου!!! χααχαχαχα!!! ναι, μαλλον το λενε σε ολους!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εδώ η κοπέλα που είναι στο ιατρείο του μου είχε πει ότι ορισμένες κοπέλες φοβούνται λέει να κάνουν πλύσεις και δεν κάνουν καθόλου

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ο,τι να ναι indeed

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ έχω μια άλλη αγωνία, που μάλλον μόνο η elenadi και ο giorgalis μπορούν να μου απαντήσουν (επειδή είχαμε τον ίδιο γιατρό). Εκτός από τα "γρομπαλάκια" στα σημεία που ήταν τα ράμματα στη ράχη, μήπως σε κάποιο συμβαίνει και το αντίθετο; Εμένα σε ένα από αυτά τα σημεία το νιώθω να είναι προς τα μέσα αντί να κάνει γρομπαλάκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 463 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iris80
- Irma
- Stopsaksimo
- Fey
- tttrap
- AggK.
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- charmander
- parlapipas25
- Scandal
- giannissk
- zina15
- ohright
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- ludiaki2017
- louminis
- Libertus
- touvlo
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- iew
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.