Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδια θελω λιγο την βοηθεια σας! ειμαι 16 ετων ειμαι καπνιστης εδω και λιγο καιρο 1-2 μηνες! κανω περιπου 2-3 τσιγαρα την ημερα! αλλα οχι καθημερινα! μπορει να περασει π.χ μια βδομαδα κ να μην κανω κανενα! επισης γυμναζομαι πολυ σκληρα σε γυμναστιριο (ημουν καπου στα 119 κιλα και επεσα στα 78 μεσα σε 5 μηνες και κανω ογκο) αλλα απο το γυμναστιριο μου ζητησαν να παω σε καρδιολογο για να συμπληρωσει ενα χαρτι λογικα για να μου δωσει το "οκ" οτι μπορω να γυμναζομαι! θα φανει το καπνισμα σε αυτες τις εξετασεις?
Εξετάσεις αίματος εννοείς, σωστά; Θα φανεί μόνο αν καπνίσεις πριν κάνεις την εξέταση. Δηλαδή αν έχεις σκοπό να κάνεις αύριο το πρωί εξετάσεις αίματος, μη κάνεις τσιγάρο αύριο. Το είχα ρωτήσει σε μια μικροβιολόγο και μου είχε πει οτι με το κάπνισμα πριν την εξέταση αίματος ανεβαίνουν κάτι επίπεδα (δε θυμάμαι ονομασία) στο αίμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εξετάσεις αίματος εννοείς, σωστά; Θα φανεί μόνο αν καπνίσεις πριν κάνεις την εξέταση. Δηλαδή αν έχεις σκοπό να κάνεις αύριο το πρωί εξετάσεις αίματος, μη κάνεις τσιγάρο αύριο. Το είχα ρωτήσει σε μια μικροβιολόγο και μου είχε πει οτι με το κάπνισμα πριν την εξέταση αίματος ανεβαίνουν κάτι επίπεδα (δε θυμάμαι ονομασία) στο αίμα.
δεν ξερω αν ειναι εξετασεις αιματος! πιθανος να γινει καρδιογραφιμα η τιποτα τετοια δεν ξερω τι να σας πω :Ρ εμενα μου ειπαν να παω σε καρδιολογο να συμπληρωσει ενα χαρτι...
Dias
Επιφανές μέλος
Με τόσο λίγο που καπνίζεις και τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε καμιά συνηθισμένη εξέταση δεν πρόκειται να φανεί. (Αν υπάρχει ειδική εξέταση για το σκοπό αυτό, δεν το γνωρίζω).ειμαι καπνιστης εδω και λιγο καιρο 1-2 μηνες! κανω περιπου 2-3 τσιγαρα την ημερα! αλλα οχι καθημερινα! μπορει να περασει π.χ μια βδομαδα κ να μην κανω κανενα!
Με τόσο λίγο που καπνίζεις και τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε καμιά συνηθισμένη εξέταση δεν πρόκειται να φανεί. (Αν υπάρχει ειδική εξέταση για το σκοπό αυτό, δεν το γνωρίζω).
ωραια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως οχι ολα τα παιδια εδω που καπνιζουν στα κρυφα στο σχολειο και φοβουνται μηπως το μαθουν οι γονεις, τους κανονικους καπνιστες ομως τους βρισκει αμεσως.
drake2001
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Για το αίμα δεν ξέρω, αλλά ακτινογραφία και υπερηχογράφημα είναι μια καλή αρχή
Για την α/α θώρακος εξαρτάται πόσο καπνίζεις και επί πόσο καιρό για να δείξει κάτι.
Με τον υπέρηχο καρδιάς αμφιβάλλω ότι θα φανεί κάτι (εκτός και αν μιλάμε για τόσο βαρύ καπνιστή που έχει επιβαρυνθεί ούτως ή άλλως η καρδιακή του λειτουργία).
Υπάρχουν ειδικές εξετάσεις ούρων που ανιχνεύουν τους μεταβολίτες της νικοτίνης. Ωστόσο δεν ανήκουν στις εξετάσεις ρουτίνας και πρέπει να τις ζητήσει επί τούτου κάποιος.
Adrian.Fuck off
Νεοφερμένος
Guest 892943
Επισκέπτης
Είμαι 99% σίγουρος πως όχι.Παιδια σε θυρωιδη φαινεται το καπνισμα ?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια σε θυρωιδη φαινεται το καπνισμα ?
Όχι.
fockos
Επιφανές μέλος
[ελπίζω να μη βρεθεί κανένα μεγάλο κεφάλι να διαβάζει το φορουμ γιατί θα χάσω την δουλειά μου]
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καπνισμα μπορει να σκοτωσει το αγενητο παιδι σας''
Σοκ και μπεος.Ισχυει?Και πως γινεται αυτο?
fockos
Επιφανές μέλος
Πηρα σημερα καπνο και εγραφε πανω ,''
Το καπνισμα μπορει να σκοτωσει το αγενητο παιδι σας''
Σοκ και μπεος.Ισχυει?Και πως γινεται αυτο?
To κάπνισμα αυξάνει τις αποβολές, επιβραδύνει την ανάπτυξη εμβρύου (ειδικά του εγκεφάλου),. και άλλα πολλά.. Ουσιαστικά απευθύνεται στις έγκυες όχι στο γενικό πληθυσμό. Νομίζω μια έγκυος γυναίκα γνωρίζει στις μέρες μας τις επιπτώσεις αυτές.
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
nfc
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να ανησυχείς οτι καπνίζεις (για το αν θα φανεί μετά από χρόνια στην υγεία σου).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Orefile
- gfcbju
- kalhkardia
- charmander
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil
- Abiogenesis
- thenutritionist
- jj!
- Wonderkid
- Joji
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Scandal
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- denmelene12
- Meow
- ioannam
- barkos
- Red
- Pepa52
- Unboxholics
- malenaaa
- Nickx
- Viedo
- fmarulezkd
- Lilakos
- CiNeFiL
- harry akritas
- Annaa
- Hulk's
- Athina23
- Πεταλουδα
- Great
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.