Marinos95
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά, βγάζουν πολλά μαγαζιά και ψιλικατζίδικα τέτοια, όχι;
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παιδια, οταν ριχνετε τα δυναμιτακια και τα σκορδακια σας, μια τεραστια χαρη-> Μακρια απο την εκκλησια και τον κοσμο διοτι περυσι, περαν του οτι μου καψαν μια τουφα απο τα υπεροχα μαλλια μου με το κερι, εσκασε δυναμιτακι ακριβως διπλα στο ποδι μου και παραδιπλα υπηρχε καροτσακι με μωρο.
Κριμα δεν ειναι να κλαιει ενα μωρακι απο το φοβο του?
Οσο πιο μακρια, τοσο καλυτερα, ακουγονται αυτα παντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

σας το λέει κάποιος που έχει παει στη μάνα του με τη μούρη κόκκινη και τα χωρίς φρύδια σαν τον ηλιοκαμμένο saolin απο δυναμιτάκι. ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Στα παιδακια που μας παρακολουθουν τωρα..
Παιδια, οταν ριχνετε τα δυναμιτακια και τα σκορδακια σας, μια τεραστια χαρη-> Μακρια απο την εκκλησια και τον κοσμο διοτι περυσι, περαν του οτι μου καψαν μια τουφα απο τα υπεροχα μαλλια μου με το κερι, εσκασε δυναμιτακι ακριβως διπλα στο ποδι μου και παραδιπλα υπηρχε καροτσακι με μωρο.
Κριμα δεν ειναι να κλαιει ενα μωρακι απο το φοβο του?
Οσο πιο μακρια, τοσο καλυτερα, ακουγονται αυτα παντως.![]()
Σε πέτυχαν στο κεφάλι; Στόχο σε έβαλαν;

Δεν έχεις δίκιο, όταν ήμουν μικρός είτε τα έβαζα σε πλαστικά μπουκάλια και παρακολουθούσα το θέαμα είτε τα πέταγα σε ένα θείο μου και έτρεχε από το φόβο του. Είναι ωραία να τρομάζεις το κόσμο. Καλά όχι να τρομάζεις μωρά, αλλά το να τρομάζω το θείο μου είχε πλάκα. Ωραίες εποχές...

eyripos_xalkida
Νεοφερμένο μέλος

Εποχές δημοτικού σχολείου με σκορδάκια και αμπούλες βρώμας.
xarisfo
Νεοφερμένο μέλος

R1kos
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε συνδυασμό με τα δυναμιτάκια, φοβάμαι πως δεν είσαι καλό παιδάκι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

R1kos
Νεοφερμένο μέλος

Γουρουνες ειναι κατι που σκανε αλλα λιγο πιο δυνατα απο τα δυναμιτακια ειναι κοκκινες και μαυρες!
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.