iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μεγάλος λάτρης των Ducktales παρεμπιπτώντως!
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ζωγραφιστά μ' αρέσουν πιο πολύ απ' τα ψηφιακά για να πω την αλήθεια.
Μεγάλος λάτρης των Ducktales παρεμπιπτώντως!
Aχ, ξερεις που μπορουμε να βρουμε κανενα επεισοδιο απο το Ducktales;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείς προφανώς να αγοράσεις τα DVDs με τα επεισόδιά τους, πχ από το amazon.Aχ, ξερεις που μπορουμε να βρουμε κανενα επεισοδιο απο το Ducktales;
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείς προφανώς να αγοράσεις τα DVDs με τα επεισόδιά τους, πχ από το amazon.
Να' σαι καλα, αυριο πρωϊ- πρωϊ θα τα παραγγειλω
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Thunder.. thunder.. thunercats!!!
και αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα.. σε σημείο που ακόμα και τώρα να πιάνω τον εαυτό μου.. να σιγοτραγουδάω το τραγουδάκι της εισαγωγής.. είναι το " του κουτιού τα παραμύθια"
Τι να κάνει η Παρασκευούλα;
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Transformers (ναι ήμουν λίγο αγοροκόριτσο )
Talespin (Αυτό με τον κάπταιν Μπαλού)
Darkwing Duck (Ετσι γράφεται;;;)
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ήταν πακέτο με το "Κάποιος, κάπου, κάποτε" που είχε επίσης ωραία εισαγωγήκαι αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα.. σε σημείο που ακόμα και τώρα να πιάνω τον εαυτό μου.. να σιγοτραγουδάω το τραγουδάκι της εισαγωγής.. είναι το " του κουτιού τα παραμύθια"
Η Φρουτοπία πάντως, ήταν αρκετά τρομακτική τότε που την έβλεπα
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Η 28η Οκτωβρίου 1892 θεωρείται σημαδιακή ημερομηνία για το είδος, επειδή στο Παρίσι προβλήθηκε η δεκαπεντάλεπτη ταινία του Εμίλ Ρενό «Ο φτωχός κλόουν» (Pauvre Pierrot (1892) Dir: Emile Reynaud) , που θεωρείται η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων.
πηγή
πηγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αγαπημένα μου είναι:
1.Spongebob Squarepants
2.Family Guy
3.Duck Dodgers
εσάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρσουπιλαμι
Διαλλειμα
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω τρέλα με τα κινούμενα σχέδια
Τα αγαπημένα μου είναι:
1.Spongebob Squarepants
2.Family Guy
3.Duck Dodgers
εσάς;
Προφανος αναφερεσε και σε "παιδικα" και σε "μεγαλων"
Οι animated σειρες λοιπον μ'αρεσουν πολυ! Τα παιδικα τα εχω βαρεθει πλεων, τα καινουργια δεν μ'αρεσουν και αυτα που εβλεπα παλιοτερα ειτε εχω δει τοσες φορες το καθε επεισοδιο που παυει να εχει ενδιαφερων, ειτε το χιουμορ τους δεν ταιριαζει με το δικο μου πλεων.
Οποτε, εχουμε και λεμε:
South park
Family Guy
American Dad
Futurama
Cleaveland show
Metalocalypse
Ugly Americans
Βασικα οτι εχω δει μεχρι στιγμης εκτος απο Simpsons! Αυτους τους βαριεμε
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα οτι εχω δει μεχρι στιγμης εκτος απο Simpsons! Αυτους τους βαριεμε
Μου εχουν πει να δω αλλα ακομα δεν εχω ασχοληθει καθολου..
Πιστευω οτι δεν θα ειναι οπως το Family Guy.
Επισης τελευταια εχω κολλησει με anime. Ειδα το Death Note και το λατρεψα!
Και τωρα εχω αρχισει Naruto.
Αναφερομαι σε οτιδηποτε. Απο Looney Tunes μεχρι Death Note ολα αποδεκτα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.