love_angel
Επιφανές μέλος
Επειδή το ροζ Dell μου, έχει αρχίσει και κάνει σαν τρακτέρ () , πήραν τα μυαλά μου αέρα και άρχισα να ψάχνομαι για καινούριο!
Ως γνωστών εγώ δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά και είπα να ρωτήσω.
https://www.public.gr/product/comput...ps/sony-vaio-sve1513p1ew-leyko/prod3870061pp/
https://www.public.gr/product/comput...shiba-satellite-c855-22m-leyko/prod3940294pp/
https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-pavilion-g7-2251ev/prod3840243pp/
Αυτα τα 3 μου άρεσαν και ειδικά τα λευκά που είναι κιουτ ^^ αλλά φοβάμαι μην τα πάρω και δεν κάνουν τίποτα. Εγώ χρησιμοποιώ το πισι για ταινίες, φβ, νταουνλοαντ, ααααάντε να παιξω κανα σιμς, δεν θέλω δηλαδή να μπω στα εσωτερικά της νασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγώ πήρα λευκό κινητό επειδή ήταν πιο όμορφο του αντίστοιχου μαύρου, αλλά το μετάνιωσα. Πάντως επειδή βλέπω πως όλα τα λινκ σου είναι από το πάμπλικ, πάνε μια στιγμή στο σκρουτζ.γρ να βρεις καλύτερες τιμές!
Έτσι όπως τα βλέπω, ως γνωστόν η σονι προσφέρει τα λιγότερα σε σχέση με την τιμή, το HP είναι καλό, αλλά 17" οθόνη => παραείναι τουμπανιάρικο για λαπτοπ. Εγώ το τοσίμπα θα σου έλεγα. Αν και προσωπικά θα έπαιρνα σε μαύρο χρώμα!
ΥΓ: Όσο ψάχνεις για λαπτοπ, απόλαυσε το τραγούδι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
- HP Notebook 15.6''
- Pavilion G6-2377SZ
- Intel i7 3620QM, 2.2 GHz
- 8 GB DDR3 RAM
- DVD superdrive
- 500 GB HDD
- Τιμή: 415.- EUR (499.- CHF)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Πάντως θα σε προετοιμάσω, αν έχει usb 3 μάλλον θα έχει ένα συγκεκριμένο bug που θα λυθεί (ή έχει λυθεί) με άλλο chip. Το bug στην ουσία είναι ότι θα πρέπει να αποσυνδέεις και ξανά συνδέεις εξωτερικούς δίσκους και στικάκι έπειτα από αναμονή (και hibernate; ).
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Merci bien. Ένα αντίστοιχο κομμάτι στην Ελλάδα στα πόσα τιμολογείται περίπου;Καλή τιμή είναι για i7.
Πάντως θα σε προετοιμάσω, αν έχει usb 3 μάλλον θα έχει ένα συγκεκριμένο bug που θα λυθεί (ή έχει λυθεί) με άλλο chip. Το bug στην ουσία είναι ότι θα πρέπει να αποσυνδέεις και ξανά συνδέεις εξωτερικούς δίσκους και στικάκι έπειτα από αναμονή (και hibernate; ).
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Δεν έχω αναρωτηθεί πότε. Στο πλαίσιο που έβαλα να μου εμφανίσει όλα τα laptops με i7 το φθηνότερο ήταν 620€, αλλά είχε "καλή" GPU επάνω.Merci bien. Ένα αντίστοιχο κομμάτι στην Ελλάδα στα πόσα τιμολογείται περίπου;
g1wrg0s
Επιφανές μέλος
Καλή τιμή είναι για i7.
Νομιζω οτι το bug που αναφερεις αφορα την νεα αρχιτεκτονικη haswell που θα βγαλει η Intel τον Ιουνη .
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα βλέπω που τα έχουν και οι ράδιο-αρβύλα(λίγο οφφ τόπικ αυτό)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Φαντάσου πόσο κρύα είναι τα ανέκδοτα του Στάθη για να παρατηρείς μπακατέλες σαν τα Turbo-X (μακριά...)Για τα turbox τι έχετε να πείτε;
Τα βλέπω που τα έχουν και οι ράδιο-αρβύλα(λίγο οφφ τόπικ αυτό)
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ρωτάς κι όλας; Σοβαρά σ' αρέσουν τα ανέκδοτα του Στάθη; Εσύ είσαι ένα βήμα πριν τον μαζοχισμό.αλήθεια; Γιατί;
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός και αν μου κάνεις πλάκα...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
*και για όνομα λίγο, όταν μιλάμε για φτηνά laptops δε κοιτάμε plaisio
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο τιμες τι λεει;
gregory nub
Διάσημο μέλος
Γενικά, κι εγώ αν έπαιρνα λαπτοπ τώρα, δεν θα παιρνα ένα με windows, γιατί ανεβαίνει η τιμή για τίποτα.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακριά από μάρκες στυλ turbo-x, innovator κλπ 0 ποιότητα κατασκευής. Μέχρι να λήξει η εγγύηση θα χαίρεσαι το ωραίο service μετά θα κλαις τα λεφτά σου.
*και για όνομα λίγο, όταν μιλάμε για φτηνά laptops δε κοιτάμε plaisio
εγώ πριν 2 χρόνια πήρα με 400 ευρώ ένα turbo-x, κάθε μέρα με αυτό μπαίνω στο internet, και είμαι πολύ ευχαριστημένος,διότι για laptop είναι πάρα πολύ καλό και οικονομικό. Άσε που είναι και ελλήνικο
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
εγώ πριν 2 χρόνια πήρα με 400 ευρώ ένα turbo-x, κάθε μέρα με αυτό μπαίνω στο internet, και είμαι πολύ ευχαριστημένος,διότι για laptop είναι πάρα πολύ καλό και οικονομικό. Άσε που είναι και ελλήνικο
Δεν ξέρω τι χρήση του κάνεις, ούτε πώς ορίζεις το "καλό". Ξέρω παραδείγματα φίλων μου που πήραν πχ turbo-x και λίγους μήνες μετά είχαν random σκαλώματα ή βλάβες ή χίλια 2. Το θέμα με τέτοια brands είναι πως είναι μικρής εμβέλειας, δε χτίζουν τόσο στο όνομα όσο στο value4money ( το οποίο πάλι μπορεί να ναι φόλα αφού δε ξέρεις λεπτομέριες για το hardware ).
Τώρα θα μου πεις αν θες κάτι budget για ελαφριά χρήση όπως αυτό που λες οκ ( αν και προσωπικά θα προτιμούσα το 250άρι lenovo που έχω ) αλλά αν πας για κάτι πιο σοβαρό ούτε καν.
το ότι είναι ελληνικά πού το συμπέρανες; εδώ δε παράγουμε απλά μηχανικά εξαρτήματα θα παράγουμε laptops?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ξερετε αν πωλουνται λαπτοπς χωρις λογισμικο και αν ναι που να κοιταξω;
απο τιμες τι λεει;
Κοίταξε αυτά που στο λειτουργικό αναφέρουν Free Dos
Dias
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.