amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-03-25

10:27
@Scandal ξέρεις τίποτα παραπάνω για αυτό;Και η αντιγραφή, αναπαραγωγη τραγουδιών πχ εδώ παράνομη είναι έτσι ;καλά κατάλαβα ;![]()
Διαδικτυακή πειρατεία: Πρόστιμο 750 ευρώ σε ιδιώτες χρήστες προβλέπει ο νέος νόμος του Υπ. Πολιτισμού
Εισάγεται για πρώτη φορά πρόβλεψη για την επιβολή διοικητικού προστίμου σε όποιον παράνομα προσβάλλει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικό δικαίωμα ραδιοτηλεοπτικών οργανισμώνwww.lawspot.gr
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

27-03-25

11:25
750 να ΄ναι οι ώρες τους...
Θα μας κόψουν και τη μουσικούλα μας, δηλαδή ; Άμα το γυρίσουμε στην κάθε είδους παραβατικότητα ύστερα, να μη παραπονιούνται...
Απ΄ το πρωί αμούσικη είμαι...Ούτε ένα τραγούδι δεν έχω ακούσει. Τρέμω να πατήσω και το κουμπάκι να παίξει...
Θα μας κόψουν και τη μουσικούλα μας, δηλαδή ; Άμα το γυρίσουμε στην κάθε είδους παραβατικότητα ύστερα, να μη παραπονιούνται...
Απ΄ το πρωί αμούσικη είμαι...Ούτε ένα τραγούδι δεν έχω ακούσει. Τρέμω να πατήσω και το κουμπάκι να παίξει...
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-03-25

11:45
Να βγουν υπεύθυνα οι πληροφορικαριοι του φόρουμ να μας πουν τρόπους να μπορούν όλα τα μέλη του φόρουμ να δούμε ταινίες και μουσική νομιμοτατα και οδηγίες με τα vpn.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 813 μηνύματα.

27-03-25

12:11
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το stremio κι εντελώς δωρεάν. Δεν έχει κάποια συνδρομή. Στην ουσία συγκεντρώνει περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές. Βλέπεις ταινίες, σειρές, κανάλια... Βάσει των πρόσθετων επεκτείνεις το τι μπορείς να δεις.Βασικά να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα τι είναι το stremio και το real debrid, απλώς έχω ακούσει ότι υπάρχει γενικά η έννοια του stremio όπου με ξέρω γω 3€ το μήνα έχεις πρόσβαση σε όλα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν ξέρω πώς δουλεύει.
Αν ξέρεις και μπορείς να δώσεις μια σύνοψη να καταλάβουμε ολοι θα είναι χρήσιμο
Εγω μέχρι τώρα ήμουν υπερ των torrent αποκλειστικά, μονο κατεβασμα, καθόλου streaming για να μην έχω θέμα με κολλήματα που μου σπαγαν τα νευρα στο buffering καθώς και λόγω ποιότητας.
Το RD λειτουργεί με συνδρομή. Σου παρέχει πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο μηδενίζοντας το buffering. Κατεβάζεις/παίζεις άμεσα. Κι επειδή προσφέρει cashed περιεχόμενο, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πχ. μια ταινία με 0 seeders, που διαφορετικά δεν θα μπορούσες να δεις. Προσφέρει και privacy protection.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.688 μηνύματα.

27-03-25

12:16
Πόσο γελοίος νόμος. Εντάξει ναι, παράνομο είναι, αλλά είναι που λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα και εστιάζουμε στο αν εγώ ή ο απέναντι θα πάει να δει ταινία στο tainiomania ξέρω 'γω, ή αν ο Τάκης την Κυριακή θα δει τον αγώνα μέσω λινκ. Χώρια που δεν έχουν διευκρινήσει τίποτα (ίσως για να τα βαφτίζουν όλα παράνομα και τελειώνει η δουλειά; Λέω εγώ τώρα...).
Τα 750€ από τον ιδιώτη είναι που θα σε σώσουν κράτος, μπράβο. Αντί να σκεφτείς πως ο βασικός μισθός συχνά δε φτάνει στον μέσο Έλληνα όχι απλώς για να φάει, αλλά για να ζήσει με αξιοπρέπεια, θα πας να τον χτυπήσεις και στις ταινίες/σειρές κλπ κλπ. Γιατί αυτό είναι που μας καίει, να βγάζουν οι εταιρίες τα εκατομμυριάκια τους και εσύ να τις προστατεύεις, μην τυχόν και χάσουν καμιά δραχμή.
Τι να πει κανείς.
Τα 750€ από τον ιδιώτη είναι που θα σε σώσουν κράτος, μπράβο. Αντί να σκεφτείς πως ο βασικός μισθός συχνά δε φτάνει στον μέσο Έλληνα όχι απλώς για να φάει, αλλά για να ζήσει με αξιοπρέπεια, θα πας να τον χτυπήσεις και στις ταινίες/σειρές κλπ κλπ. Γιατί αυτό είναι που μας καίει, να βγάζουν οι εταιρίες τα εκατομμυριάκια τους και εσύ να τις προστατεύεις, μην τυχόν και χάσουν καμιά δραχμή.
Τι να πει κανείς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.136 μηνύματα.

27-03-25

14:10
Πάντα έτσι ήταν οι ιθύνοντες. Αδίστακτοι, παραδόπιστοι και με μηδενική επαφή με το λαό.Πόσο γελοίος νόμος. Εντάξει ναι, παράνομο είναι, αλλά είναι που λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα και εστιάζουμε στο αν εγώ ή ο απέναντι θα πάει να δει ταινία στο tainiomania ξέρω 'γω, ή αν ο Τάκης την Κυριακή θα δει τον αγώνα μέσω λινκ. Χώρια που δεν έχουν διευκρινήσει τίποτα (ίσως για να τα βαφτίζουν όλα παράνομα και τελειώνει η δουλειά; Λέω εγώ τώρα...).
Τι να πει κανείς.
Δεν κανει να μιλάω ετσι ε;
Και δεν εχει να κανει με τα προστιμα στο κατεβασμα μονο αλλα με τη συνολική εικόνα.
Ακριβώς μα ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια κατασταση με την εποχή των Παλαιολόγων στην Αυτοκρατορία.
"Φέρτε μας τα λεφτά απο τους φόρους" με το που ανακτουσαν μια περιοχή, αγανακτούσε ο κόσμος και πήγαινε στους Τούρκους που τους παρείχαν φοροελαφρύνσεις και γη για καλλιέργεια.
Και ως κράτη και τα δυο, και τοτε και τωρα, κατευνασμός στον Τούρκο και εξάρτηση απο τη Δύση και φορομπηχτισμός. Αρκει να μεινουν επάνω να τρωνε, μάσα.
Ανοίξτε τα μάτια σας, ψυλλιαστείτε τη φάση, έχουν ξανασυμβεί όλα, ακριβώς όπως σας τα γράφω, λαός που δεν γνωρίζει την Ιστορία του, ειναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Δεν έχουμε πολλα χρόνια μπροστα μας ως κράτος, να το θυμάστε. Θα περάσουμε πολύ άσχημα πριν περάσουμε εστω και λίγο καλά ξανά.
Ο χρόνος ειναι δανεικός και το ξέρουν, γι αυτο κοιτανε να εσοδεύσουν οτι προλαβαίνουν.
Στις επόμενες εκλογές, μην δειλιάσετε, μαυρίστε τους να το αισθανθούν.
ἀλγεινοτέρα γὰρ ἀνδρί γε φρόνημα ἔχοντι ἡ μετὰ τοῦ [ἐν τῷ] μαλακισθῆναι κάκωσις ἢ ὁ μετὰ ῥώμης καὶ κοινῆς ἐλπίδος ἅμα γιγνόμενος ἀναίσθητος θάνατος.
Θουκυδίδης Ιστορίαι.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.097 μηνύματα.

27-03-25

14:14
Α και αυτο στα παρανομα ειναι; Τελεια! Ετσι γουσταρω! Θελω κ αλλο! Ξεσκιστε μας!!αν ο Τάκης την Κυριακή θα δει τον αγώνα μέσω λινκ.
Κοσμοτε τβ + Νοβα για αθλητικα-το νεο πακετο δλδ ειναι καπου στο 30ρι
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.087 μηνύματα.

27-03-25

14:15
Κλαίω και γελάω ταυτόχρονα 🫠
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.136 μηνύματα.

27-03-25

14:24
Ούτε ευρώ δε θα πάει στις εταιρίες.Α και αυτο στα παρανομα ειναι; Τελεια! Ετσι γουσταρω! Θελω κ αλλο! Ξεσκιστε μας!!
Ξέρει η πάπια που ειναι η λίμνη.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-03-25

14:33
Αρα εγώ θελω Apple tv+ Netflix +HBO + Disney Plus +Amazon prime =10+15+15+10+15=65 € μόνο για να βλέπω ταινίες.
Συν spotify παπαριές άλλες απο δω απο κει που αναγκαστικά πρεπει να πληρωνω, συν το μυρίζομαι να ερχεται το υποχρεωτικο subscription στο Youtube που ηδη μας εχει πρηξει το π@π@ρι με τις διαφημίσεις πιστεύω συντομα θα καταλαβουν πως με το skip δεν βγαινουν και θα βαλουν συνδρομη κανονικη και μη εχοντας αλλες διεξοδους θα το αγορασουμε επισης.
Ε γαμησε το να δουλευουμε μονο για τις συνδρομες, το οποιο βεβαια ειναι και προβληματικο γιατι τιποτα απο αυτα δε μας ανηκει ουσιαστικα.
Επίσης ο νομος αυτος που εφαρμοζεται καιρο στην ευρωπη να σας ενημερωσω πως για τον Γερμαναρα δεν ειναι τιποτα αυτα τα λεφτα, ο ελληνας πιστευετε εχει να δινει 100€ το μήνα συνδρομές;
Η απόλυτη φτωχοποίηση.
Μας θελουν και αφραγκους και αμορφωτους γιατι πολλοι ανθρωποι κατεβαζαν και προγραμματα πειρατικά ωστε να μπορουν να εργαζονται τωρα βαλε κι απο κει συνδρομες adobe ξε adobe, πιπες της microsoft κτλ κτλ
Ας πατησει ο κιμ το κουμπι να τελειώνουμε
Συν spotify παπαριές άλλες απο δω απο κει που αναγκαστικά πρεπει να πληρωνω, συν το μυρίζομαι να ερχεται το υποχρεωτικο subscription στο Youtube που ηδη μας εχει πρηξει το π@π@ρι με τις διαφημίσεις πιστεύω συντομα θα καταλαβουν πως με το skip δεν βγαινουν και θα βαλουν συνδρομη κανονικη και μη εχοντας αλλες διεξοδους θα το αγορασουμε επισης.
Ε γαμησε το να δουλευουμε μονο για τις συνδρομες, το οποιο βεβαια ειναι και προβληματικο γιατι τιποτα απο αυτα δε μας ανηκει ουσιαστικα.
Επίσης ο νομος αυτος που εφαρμοζεται καιρο στην ευρωπη να σας ενημερωσω πως για τον Γερμαναρα δεν ειναι τιποτα αυτα τα λεφτα, ο ελληνας πιστευετε εχει να δινει 100€ το μήνα συνδρομές;
Η απόλυτη φτωχοποίηση.
Μας θελουν και αφραγκους και αμορφωτους γιατι πολλοι ανθρωποι κατεβαζαν και προγραμματα πειρατικά ωστε να μπορουν να εργαζονται τωρα βαλε κι απο κει συνδρομες adobe ξε adobe, πιπες της microsoft κτλ κτλ
Ας πατησει ο κιμ το κουμπι να τελειώνουμε
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

27-03-25

14:38
Ποιο vpn πιστεύετε είναι το καλύτερο;
Nordvpn;
Nordvpn;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.688 μηνύματα.

27-03-25

14:38
Αυτό είναι παράνομο εδώ και καιρό. Είχαν βγάλει και διαφημίσεις για τα πεορατικά αν το είε πάρει πουθενά το μάτι σου.Α και αυτο στα παρανομα ειναι; Τελεια! Ετσι γουσταρω! Θελω κ αλλο! Ξεσκιστε μας!!
Στην ουσία απλώς εξελισσόμαστε σε ρομποτάκια που δουλεύουμε για να επιβιώνουμε. Η έννοια της ψυχαγωγίας, έστω και αυτή η "χαζή" μπροστά από μια οθόνη, θα πάψει να υπάρχει. Δουλειά μαμ κακά και νάνι.
Εκεί πάμε.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.395 μηνύματα.

27-03-25

14:51
"Στην Ελλάδα, η ετήσια απώλεια εσόδων από την πειρατεία ανέρχεται σε τουλάχιστον 180 εκατομμύρια ευρώ για τους παρόχους συνδρομητικών υπηρεσιών και σε τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ για το Δημόσιο», τονίζει ο Παναγιώτης Βαρβατσούλης, επισημαίνοντας πως η πειρατεία δεν ζημιώνει μόνο τα δημόσια έσοδα αλλά και την εγχώρια παραγωγή περιεχομένου."
www.tanea.gr
Είναι πολλά τα φράγκα

Πρόστιμο 700 ευρώ για όσους «κατεβάζουν» ταινίες και αγώνες | ΤΑ ΝΕΑ
Ολα όσα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο «περί προστασίας των δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο»

Είναι πολλά τα φράγκα

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.203 μηνύματα.

27-03-25

14:58
απο ποτε θα αρχισει να εφαρμοζεται ο νομος ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.395 μηνύματα.

27-03-25

15:05
Το ΦΕΚ έχει ημερομηνία 20/2 /2025 πάντως
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

27-03-25

15:08
Αφού δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ λογικά είναι ήδη σε ισχύ. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα φάει κανείς πρόστιμο για να δούμε πώς και αν θα εφαρμοστεί.απο ποτε θα αρχισει να εφαρμοζεται ο νομος ;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.087 μηνύματα.

27-03-25

15:15
κάνα stremio θα γίνεται ή μπα ;
Εγώ πληρώνω Netflix + Disney plus + Spotify και πάω σινεμά συχνά οπότε δεν νομίζω ότι θα με επηρεάσει πολύ πια.
όμως είναι πολλοί που δεν γουστάρουν
Εγώ πληρώνω Netflix + Disney plus + Spotify και πάω σινεμά συχνά οπότε δεν νομίζω ότι θα με επηρεάσει πολύ πια.
όμως είναι πολλοί που δεν γουστάρουν

27-03-25

15:36
απο ποτε θα αρχισει να εφαρμοζεται ο νομος ;
NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 5179 (ΦΕΚ 26/τ.Α/20-2-2025)
΄Αρθρο 82 "Διοικητικές κυρώσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω διαδικτύου" σελίδα 585
΄Αρθρο 113 "Έναρξη ισχύος" σελίδα 598 "... η ισχύς του παρόντος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως."
glayki
Περιβόητο μέλος

27-03-25

15:38
Ε τότε αν όντως εφαρμοστεί από τότε σχεδόν όλοι μας θα πληρώσουμε το 750αρι...γερη μπαζα το λεςNOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 5179 (ΦΕΚ 26/τ.Α/20-2-2025)
΄Αρθρο 82 "Διοικητικές κυρώσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω διαδικτύου" σελίδα 585
΄Αρθρο 113 "Έναρξη ισχύος" σελίδα 598 "... η ισχύς του παρόντος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως."
Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-03-25

15:41
Εγω. Και εκατό χιλιαρικα το μηνα να εβγαζα, δε θα τους πλήρωνα. Είναι ζητημα αρχής, όχι τσιγκουνιάς.όμως είναι πολλοί που δεν γουστάρουν
Οι συνδρομές ειναι ο θανατος του καταναλωτη, σου μπουκωνει το κεφάλι με χιλια πράγματα να θυμάσαι, το περιεχόμενο ειναι τοσο κατακερματισμένο και οταν ξεχνας πολλες απο αυτές χάνεις και λεφτά.
Ειχα κλείσει για 1 χρονο Curiosity Stream για ωραια ντοκιμαντερ με 13 δολλαρια + Νεμπιουλα δωρο, το 2021. Και μετα καθε χρονο μου χρεωναν απο 23 ευρω και πλεον το ειχαν φτασει 49. Τον χρόνο.
Του δωσα μια χτες βραδυ και το έκοψα. Και πανω την ωρα που παταγα Cancel, μου λεει "μη φυγεις exclusive offer 9 ευρω τον χρονο, 75% εκπτωση." Και τους γράφω στην αιτιολογία: "Όχι δεν θέλω ουτε τα 9 ευρω, ας το προσφέρατε γενικά στους πιστους παλιους πελάτες αυτο το ποσό, κι οχι υπο την απειλη της ακυρωσης της συνδρομής. Δεν εκτιματε το οτι εμεινα τοσα χρονια αλλα οτι φοβηθήκατε μη φυγω απο πελάτης."
Και πάτησα οριστικο cancel subscription και γεια σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- akis_95
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- bibliofagos
- Scandal
- A350
- Luludaki
- chester20080
- Unboxholics
- giannhs2001
- Vera
- charmander
- fmarulezkd
- Reader
- Kate1914
- Μήτσος10
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- camil
- Libertus
- BatGuin
- Paragontas7000
- fockos
- theodle
- back2967
- rafaela11
- taketrance
- Jack of Spades
- despoina13
- Wonderkid
- louminis
- Joji
- synthnightingale
- tsiobieman
- Giorgkalo
- Varus
- AggelikiGr
- Natsuko
- johnsala
- allall1
- gaidouri
- ChristosM89
- Entropy24
- Memetchi
- GeorgePap2003
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.