Τα δικά μας covers

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,596 μηνύματα.
ανεβαστε το youtube that shit goes HARD

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,607 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,596 μηνύματα.
Νομιζω αυτη ειναι η πρωτη φορα που αοουτε τη φωνη μου

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,607 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Είχες ξαναβάλει βίντεο που τραγουδάς και παίζεις μπουζούκι ή κιθάρα νομίζω. Πάντως πρώτη φορά σίγουρα δεν είναι.
Α ναι οταν επαιζα το χαραματα η ωρα τρεις, καλη φαση
Έχεις πολύ ώριμη φωνή. Σαν 25+ ακούγεσαι🥺
Δε το πιστεύω μαν. Μισω τη φωνη μου οταν τραγουδάω, νιωθω οτι κατι δε παει καλα απλα για χαβαλε το βαλα δω

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εμένα δεν θα με αμφισβητείτε σε καλλιτεχνικά θέματα. Ό,τι λέω ισχύει😇

nearos

Επιφανές μέλος

Σεβαστο.
Θα ξαναανεβασω ενα της πλακας συντομα ευελπιστω

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εν αντιθέσει με εμένα που η φωνή μου είναι σαν 12χρονου👀

nearos

Επιφανές μέλος

Νιωθω οτι θα σου πηγαινε να τραγουδησεις τον αφουση :hmm:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Νιωθω οτι θα σου πηγαινε να τραγουδησεις τον αφουση :hmm:
Η φωνή μου είναι για Τσαλιγοπούλου (που ΟΛΟΙ μ λένε ότι μοιάζουν υπερβολικά οι φωνές μας), Αρβανιτάκη και Μποφίλιου που την καταφέρνω καλά🤍

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,066 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

ωραιος!! θυμιζεις ξεκαθαρα χατζηφραγκετα, στειλε φραγκια!
πώς ανεβαζουμε εδω ηχητικο;

ραπ κανείς κάνει;
εγω απο κινητο το ανεβασα, το εκανα convert απο m4a σε mp3 και πατησα προσθήκη πολυμέσων.

Χατζηφραγκέτα αξία μαν :playboy:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μόλις το έβγαλα💜

(για αυτό το άσμα πήρα κομπλιμέντο ότι τραγουδώ σαν άγγελος🥺)

nearos

Επιφανές μέλος

αμα το ακουγα αυτο στην πλατεια στη μεση της νυχτας δε θα ηξερα αν θα μαγευομουν η αν θα τρομαζα οτι ηταν καμια σειρηνα

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 362 μηνύματα.

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,066 μηνύματα.
Ας ανεβάσω κι εγώ κάποια ραπ covers μου με mix/master by me. Το beat απο πισω μπορει να εχει ηχητικα καταλοιπα επειδη το εκανα εξαγωγη με προγραμμα ως instrumental πριν τη μιξη.

Lex - Air Max

Bloody Hawk - Toronto

Bloody Hawk - Κλασικό

ΡΦ - Σε μια τόση δα στιγμή

nearos

Επιφανές μέλος

Ας ανεβάσω κι εγώ κάποια ραπ covers μου με mix/master by me. Το beat απο πισω μπορει να εχει ηχητικα καταλοιπα επειδη το εκανα εξαγωγη με προγραμμα ως instrumental πριν τη μιξη.

Lex - Air Max
View attachment 137554
Bloody Hawk - Toronto
View attachment 137557
Bloody Hawk - Κλασικό
View attachment 137560
ΡΦ - Σε μια τόση δα στιγμή
View attachment 137568
Ελα να τραγουδήσεις στο 4ημερο φεστιβαλ της κνε φετος ;)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος