super_deal
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

φρι
Διάσημο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Ένα σούρουπο πριν λίγες μέρες έπινα τον φραπέ μου στη Βάρκιζα κοντά στη θάλασσα. Εκεί κοντά υπήρχαν 7-8 πιτσιρίκια (ηλικίας μέσα δημοτικού). Κάποια στιγμή ένα κοριτσάκι λέει: "Παίζουμε κρυφτό?" και πήρε απαντήσεις "τι είναι αυτό?" , "πώς παίζεται?" , "θα μας μάθεις?". Έμεινα έκπληκτος. Δηλαδή, υπάρχουν παιδιά που δεν ξέρουν κρυφτό ! Πόσο φυλακισμένα τα έχουν τα καημένα που δεν έμαθαν να παίζουν το παιχνίδι που μάθαμε από όταν πρωτοπερπατήσαμε και μας δίδαξε την προπαίδεια του 5? (Για την ιστορία, το κρυφτό παίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια με τους ίδιους κανόνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης).
Νομίζω υπερβολικός είσαι και δε ξέρω αν αυτό που περιγράφεις ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι μυθοπλασία δική σου. Δε το πιστεύω οτι υπάρχει παιδί που δε ξέρει πως παίζεται «το κρυφτό». Είναι απ' τα πρώτα παιχνίδια που μαθαίνουν τα παιδιά στα πάρκα.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Κρίμα γιατί το κρυφτό είναι από τα καλύτερα παιχνίδια. Αναμνήσεις...

Dias
Επιφανές μέλος

Ούτε κι εγώ θα το πίστευα αν μου το έλεγαν πριν 20 μέρες και μάλλον θα αντιδρούσα όπως κι εσύ με αμφιβολίες. Έτσι όπως το παρουσίασα εμφανίζει κάποια υπερβολή. Η πραγματικότητα είναι ότι από τα 8 παιδιά, δεν ήξεραν να παίζουν κρυφτό τα 2. Όμως και τα 2 πολλά είναι και αυτή ήταν η έκπληξή μου. Πόσο σίγουρος είσαι ότι όλα τα παιδιά της Αθήνας τα πηγαίνουν στα πάρκα για να παίξουν?Νομίζω υπερβολικός είσαι και δε ξέρω αν αυτό που περιγράφεις ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι μυθοπλασία δική σου. Δε το πιστεύω οτι υπάρχει παιδί που δε ξέρει πως παίζεται «το κρυφτό». Είναι απ' τα πρώτα παιχνίδια που μαθαίνουν τα παιδιά στα πάρκα.
Σίγουρα αυτό το ξέρουν, όπως είναι και σαΐνια στο PS κλπ.Βάζω στοίχημα πως ξέρουν το LoL

ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

λιωσιμο με καρτες και ταπες ποκεμον,χλαπατσες,τρελομπαλα,γκειμποι,σεγκα,αυτο με τις πλαστελινες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

Dias
Επιφανές μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα σούρουπο πριν λίγες μέρες έπινα τον φραπέ μου στη Βάρκιζα κοντά στη θάλασσα. Εκεί κοντά υπήρχαν 7-8 πιτσιρίκια (ηλικίας μέσα δημοτικού). Κάποια στιγμή ένα κοριτσάκι λέει: "Παίζουμε κρυφτό?" και πήρε απαντήσεις "τι είναι αυτό?" , "πώς παίζεται?" , "θα μας μάθεις?". Έμεινα έκπληκτος. Δηλαδή, υπάρχουν παιδιά που δεν ξέρουν κρυφτό ! Πόσο φυλακισμένα τα έχουν τα καημένα που δεν έμαθαν να παίζουν το παιχνίδι που μάθαμε από όταν πρωτοπερπατήσαμε και μας δίδαξε την προπαίδεια του 5? (Για την ιστορία, το κρυφτό παίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια με τους ίδιους κανόνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης).
Αυτο δεν λεει κατι. Και για χιλιαδες χρονια πιστευανε οτι οι ασθενειες ειναι καταρα των θεων , (or something) αλλα δεν ηταν ετσι τα πραματα. Μην ειμαστε προσκολημενοι στο παρελθον.
Pokemon Gold>>>κρυφτο
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ,αυτό δεν το κατάφερνα ποτέτσαφ τσουφ το τρενο περνα μεσα εξω μεσα πατα![]()

και επίσης το να κάνω σκοινάκι με άλλους παρέα,μόνο μόνη μου μπορούσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.