Τα πάντα... Μουσικά!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,468 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,086 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,084 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,468 μηνύματα.
Σε αλλα θέματα, εγώ είχα φτάσει μέχρι το επίπεδο του Vivace - Clementi (γνωστή σονατινα) στο πιάνο, θυμάμαι ήταν το τελευταίο κομμάτι που έπαιξα :P
(Το σκασμένο το παιζει τέλεια:rant:)
Να θυμάσαι φίλτατε: Όταν νομίζεις πως κάνεις κάτι πολύ καλά, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει το ασιάκι που θα το κανει 10 φορές καλύτερα :P

Θυμάμαι που έπαιζα σκάκι με ένα 5χρονο κινεζάκι και με γάμησε ανάποδα (στο chess.org)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,084 μηνύματα.
Να θυμάσαι φίλτατε: Όταν νομίζεις πως κάνεις κάτι πολύ καλά, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει το ασιάκι που θα το κανει 10 φορές καλύτερα :P

Θυμάμαι που έπαιζα σκάκι με ένα 5χρονο κινεζάκι και με γάμησε ανάποδα (στο chess.org)
Η απόλυτη ουτοπική παράνοια:

nearos

Επιφανές μέλος

Σκέφτομαι να πάρω ηλεκτρακουστική κιθάρα, μόλις τελειώσω την Γ λυκείου... Ως ένα δωράκι στον εαυτό μου

nearos

Επιφανές μέλος

Ώρες ώρες μακάρι να μην παράταγα ποτέ το αρμόνιο. Απορώ πως θα ήμουν τότες

Scandal

Διαχειριστής

Ώρες ώρες μακάρι να μην παράταγα ποτέ το αρμόνιο. Απορώ πως θα ήμουν τότες
Είχα δοκιμάσει μετά από παίξιμο σε πιάνο (και ακουστικό) να παίξω αρμόνιο.
Παναγιά μου τι πλαστικούρα ψεύτικη αίσθηση πλήκτρων ήταν εκείνη.
Βέβαια διαφορετικά όργανα είναι.

nearos

Επιφανές μέλος

Θεωρητικά θα ήταν εύκολο να μάθω αυτοδίδακτα να παίζω αρμόνιο;
Μου φαίνεται θα έχω τρελό θέμα με τον συγχρονισμό αριστερού δεξιού χεριόυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια