nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,468 μηνύματα.
24-11-24
22:53
Η φωνή το χαλάει, φταίει που είμαι άρρωστος (όχι το γεγονός οτι γενικά έχω φάλτσα φωνή )Αααα μπράβο! Τέλειο !!
24-11-24
22:58
Αν αυτό είναι φάλτσα φωνή τοτε η δικιά μου τι είναι μια χαρά τραγουδάς.Η φωνή το χαλάει, φταίει που είμαι άρρωστος (όχι το γεγονός οτι γενικά έχω φάλτσα φωνή )
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,084 μηνύματα.
24-11-24
23:08
Πολύ καλό!!
Σε αλλα θέματα, εγώ είχα φτάσει μέχρι το επίπεδο του Vivace - Clementi (γνωστή σονατινα) στο πιάνο, θυμάμαι ήταν το τελευταίο κομμάτι που έπαιξα
(Το σκασμένο το παιζει τέλεια)
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,468 μηνύματα.
24-11-24
23:10
Σε αλλα θέματα, εγώ είχα φτάσει μέχρι το επίπεδο του Vivace - Clementi (γνωστή σονατινα) στο πιάνο, θυμάμαι ήταν το τελευταίο κομμάτι που έπαιξα
Να θυμάσαι φίλτατε: Όταν νομίζεις πως κάνεις κάτι πολύ καλά, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει το ασιάκι που θα το κανει 10 φορές καλύτερα(Το σκασμένο το παιζει τέλεια)
Θυμάμαι που έπαιζα σκάκι με ένα 5χρονο κινεζάκι και με γάμησε ανάποδα (στο chess.org)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,084 μηνύματα.
24-11-24
23:12
Η απόλυτη ουτοπική παράνοια:Να θυμάσαι φίλτατε: Όταν νομίζεις πως κάνεις κάτι πολύ καλά, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει το ασιάκι που θα το κανει 10 φορές καλύτερα
Θυμάμαι που έπαιζα σκάκι με ένα 5χρονο κινεζάκι και με γάμησε ανάποδα (στο chess.org)
nearos
Επιφανές μέλος
29-11-24
15:59
Σκέφτομαι να πάρω ηλεκτρακουστική κιθάρα, μόλις τελειώσω την Γ λυκείου... Ως ένα δωράκι στον εαυτό μου
nearos
Επιφανές μέλος
01-12-24
15:18
Ώρες ώρες μακάρι να μην παράταγα ποτέ το αρμόνιο. Απορώ πως θα ήμουν τότες
Scandal
Διαχειριστής
01-12-24
19:17
Είχα δοκιμάσει μετά από παίξιμο σε πιάνο (και ακουστικό) να παίξω αρμόνιο.Ώρες ώρες μακάρι να μην παράταγα ποτέ το αρμόνιο. Απορώ πως θα ήμουν τότες
Παναγιά μου τι πλαστικούρα ψεύτικη αίσθηση πλήκτρων ήταν εκείνη.
Βέβαια διαφορετικά όργανα είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.