American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,096 μηνύματα.
Σαμ Κερ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση για το παιδί που περιμένει με την Κρίστι Μιούις μετά από σχόλια μίσους
Η 31χρονη αστέρας της Τσέλσι και της Αυστραλίας έχει κάνει και πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα σύντροφό της που παίζει στην Γουέστ Χαμwww.protothema.gr
@American Economist τι έχεις να πεις;
Εντάξει αυτό δεν θεωρείται woke αντικειμενικά, απλά ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων γυναικών είναι που περιμένει παιδί. Τώρα αν είναι υγείες να απουσιάζει το πρότυπο του πατέρα, αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,611 μηνύματα.
Aλλη εμπειρια εχουν ατομα της λοατκι κοινοτητας του φορουμ.Από την εμπειρία μου σε σχολείο μεγάλου μεγάλου αστικού κέντρου εδώ και χρόνια βλέπω πρώτον αύξηση των παιδιών της εν λόγω κοινότητας ( ιδίως τα κορίτσια πρωτοστατουν) και διεκδικούν ν α γίνουν ορατές και δεύτερον σχεδόν κανείς δεν αντιμετωπίζεται με χλευασμό και διακρίσεις ,αν και εφόσον είναι άτομο ακομπλεξάριστο, με καλά στοιχεία χαρακτήρα ή καλύτερα θα τα έθετα έχει τις ίδιες πιθανότητες λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα να περιθωριοποιηθεί ή να έχει προβληματα κοινωνικοποίηση ς, όπως και κάθε άλλο άτομο που μπορεί να έχει κάποιου άλλου τύπου ιδιαιτερότητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φαντασου αυτο να γινοταν στο Δευτερο Επαλ ΑσπροπυργουΌταν είχα εργαστεί ένα διάστημα ως καθηγητής σε Σχολείο στη Σουηδία, μια μέρα ένας συνάδελφος που άνηκε στο ίδιο τμήμα μαθήματος (π.χ. μαθηματικά) αποφάσισε να αλλάξει στις τουαλέτες των καθηγητών και να βγει ως γυναίκα! Δηλαδή, έζησα σκηνή Ελληνικού κινηματογράφου. Θα έχω να το αφηγούμαι για μια ζωή. Ο τύπος μπήκε ως άντρας και βγήκε με ξανθιά περούκα, eyeliner, κραγιόν και μαύρο ταγέρ και πήγε κανονικά στην τάξη του για να κάνει μάθημα. Ένας συνάδελφος με κοιτούσε απορρημένος για το ίδιο θέαμα και οι δύο κάναμε ότι δεν είδαμε τίποτα. Εννοείται ότι άρχισε ένα σούσουρο μεταξύ καθηγητών αλλά όχι με αρνητική μορφή.
Τις επόμενες μέρες ο συγκεκριμένος καθηγητής συνέχισε να αποκαλείται με το ανδρικό όνομά του και οι μαθητές τουλάχιστον φανερά δεν είπαν κάτι. Σκέψου ότι στο σχολείο υπήρχαν πολλές εθνικότητες και ειδικά, αρκετές μουσουλμανικές με έμφαση τη Σομαλική κοινότητα. Η διοίκηση του σχολείου δεν είχε κανένα θέμα με αυτό, από τη στιγμή που έκανε κανονικά τη δουλειά του. Μάλιστα του έδωσαν και πρωτοβουλίες να οργανώσει και διαλέξεις σχετικά με τη χρήση Excel για εκπαιδευτικούς, θέματα που αφορούν την ομοσεξουαλικότητα των μαθητών, ή μαθητές που επιθυμούν να νιώθουν διαφορετικοί ενώ άρχισαν να μοιράζουν ποινές σε μαθητές και σε καθηγητές μέχρι και απόλυση σε όσους είχαν διαφορετική άποψη (και όχι κατ' ανάγκη αρνητική). Θεωρούσαν ότι μέσα στο σχολείο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοδηλώνεται με ότι φύλο θέλει.
Όμως νομίζω ότι προέκυψαν κάποια προβλήματα γραφειοκρατικής αιτίας επειδή οι ηλίθιοι Σουηδοί δεν προέβλεψαν ότι αν κάποιος θέλει να δηλώνεται ως Jon ενώ είναι Janette βιολογικά, περιπλέκει τα χαρτιά γιατί θα πρέπει να ξαναδηλωθεί με την νέα ταυτότητα. Οι περισσότεροι που έκαναν τέτοιες "μεταμφιέσεις" φύλων δεν επιθυμούσαν να προβούν σε μεταβολή ατομικών στοιχείων επειδή μετά υπήρχαν δυσκολίες σε θέματα φορολογικά, υπηρεσιακά, κτλ.
Σκέψου τώρα τον κυρ Θανάση με τη μπυροκοιλιά που διδάσκει Χημεία Β' Λυκείου, να εμφανιστεί στο σχολείο ως Σοφία με προσθετική χαρακτηριστικών φύλου ως μεσήλικη γυναίκα.
Ξέχασα να πω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε φορέσει και σουτιέν με ψεύτικο στήθος για να αποτελεί κανονική γυναίκα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,237 μηνύματα.
Aλλη εμπειρια εχουν ατομα της λοατκι κοινοτητας του φορουμ.
Φαντασου αυτο να γινοταν στο Δευτερο Επαλ Ασπροπυργου
Eίχα δει κάποιον "μαθητή" σε βίντεο με ΕΠΑΛ να φοράει ξανθιά περούκα και να κρατάει μια σφουγγαρίστρα. Κάτι πρέπει να διακωμμωδούσαν. Τουλάχιστον στα ΕΠΑΛ προσφέρεται άφθονο δωρεάν θεατρικό υλικό αυτοσχεδιασμού στην πράξη της κωμμωδίας. Αφού δεν πάνε για το σκοπό της μάθησης, τουλάχιστον κάνουν πρακτική στο καραγκιοζιλίκειν και στην κωμμωδία.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,237 μηνύματα.
Αγγλία: Γονείς καταγγέλλουν πως δεν αλλάζει το λάθος φύλο στο πιστοποιητικό γέννησης της κόρης τους
Το Γενικό Ληξιαρχείο και το υπουργείο Εσωτερικώ επιβεβαίωσαν ότι το πιστοποιητικό γέννησης της Λίλα δεν μπορεί να εκδοθεί εκ νέου - Μπορεί να διορθωθεί αλλά θα έχει υποσημείωση και «αν οι άνθρωποι παρατηρήσουν τη διόρθωση, θα υποθέσουν ότι η κόρη μας είναι τρανς»
www.protothema.gr
...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,238 μηνύματα.
Έλον Μασκ: «Ο γιoς μου ο Ζάβιερ είναι νεκρός. Τον σκότωσε ο "ιός" woke» | Star.gr
Μύδρους κατά της κουλτούρας woke που αφορά κάθε είδους διάκριση, εξαπέλυσε ο αμερικανός κροίσος Έλον Μασκ σε συνέντευξή του.
www.star.gr
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,697 μηνύματα.
Το δύσκολο στο έργο του εκπαιδευτικού, πιστεύω, είναι να πείσεις τους μαθητές, πως τους προσφέρεις κάτι, και είσαι ισχυρή προσωπικότητα. Αν τα καταφέρεις, φορεσε και το βρακί σου ανάποδα!Όταν είχα εργαστεί ένα διάστημα ως καθηγητής σε Σχολείο στη Σουηδία, μια μέρα ένας συνάδελφος που άνηκε στο ίδιο τμήμα μαθήματος (π.χ. μαθηματικά) αποφάσισε να αλλάξει στις τουαλέτες των καθηγητών και να βγει ως γυναίκα! Δηλαδή, έζησα σκηνή Ελληνικού κινηματογράφου. Θα έχω να το αφηγούμαι για μια ζωή. Ο τύπος μπήκε ως άντρας και βγήκε με ξανθιά περούκα, eyeliner, κραγιόν και μαύρο ταγέρ και πήγε κανονικά στην τάξη του για να κάνει μάθημα. Ένας συνάδελφος με κοιτούσε απορρημένος για το ίδιο θέαμα και οι δύο κάναμε ότι δεν είδαμε τίποτα. Εννοείται ότι άρχισε ένα σούσουρο μεταξύ καθηγητών αλλά όχι με αρνητική μορφή.
Τις επόμενες μέρες ο συγκεκριμένος καθηγητής συνέχισε να αποκαλείται με το ανδρικό όνομά του και οι μαθητές τουλάχιστον φανερά δεν είπαν κάτι. Σκέψου ότι στο σχολείο υπήρχαν πολλές εθνικότητες και ειδικά, αρκετές μουσουλμανικές με έμφαση τη Σομαλική κοινότητα. Η διοίκηση του σχολείου δεν είχε κανένα θέμα με αυτό, από τη στιγμή που έκανε κανονικά τη δουλειά του. Μάλιστα του έδωσαν και πρωτοβουλίες να οργανώσει και διαλέξεις σχετικά με τη χρήση Excel για εκπαιδευτικούς, θέματα που αφορούν την ομοσεξουαλικότητα των μαθητών, ή μαθητές που επιθυμούν να νιώθουν διαφορετικοί ενώ άρχισαν να μοιράζουν ποινές σε μαθητές και σε καθηγητές μέχρι και απόλυση σε όσους είχαν διαφορετική άποψη (και όχι κατ' ανάγκη αρνητική). Θεωρούσαν ότι μέσα στο σχολείο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοδηλώνεται με ότι φύλο θέλει.
Όμως νομίζω ότι προέκυψαν κάποια προβλήματα γραφειοκρατικής αιτίας επειδή οι ηλίθιοι Σουηδοί δεν προέβλεψαν ότι αν κάποιος θέλει να δηλώνεται ως Jon ενώ είναι Janette βιολογικά, περιπλέκει τα χαρτιά γιατί θα πρέπει να ξαναδηλωθεί με την νέα ταυτότητα. Οι περισσότεροι που έκαναν τέτοιες "μεταμφιέσεις" φύλων δεν επιθυμούσαν να προβούν σε μεταβολή ατομικών στοιχείων επειδή μετά υπήρχαν δυσκολίες σε θέματα φορολογικά, υπηρεσιακά, κτλ.
Σκέψου τώρα τον κυρ Θανάση με τη μπυροκοιλιά που διδάσκει Χημεία Β' Λυκείου, να εμφανιστεί στο σχολείο ως Σοφία με προσθετική χαρακτηριστικών φύλου ως μεσήλικη γυναίκα.
Ξέχασα να πω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε φορέσει και σουτιέν με ψεύτικο στήθος για να αποτελεί κανονική γυναίκα.
Το να αλλάξεις όνομα, άσχετα με το φύλο, θέλει δικαστική απόφαση, έτσι ήξερα. Αν άλλαξε και με την αλλαγή φύλου, σου κάνουν δώρο και αλλαγή ονόματος, δεν ξέρω.
Πάντως αυτό με τα γυναικεία ρούχα, είχα ακούσει μια ψυχολόγο στην τηλεοραση, που έλεγε, πως υπάρχουν άντρες σε όλα τους (και σεξουαλικά) που σε κάποιες φάσεις κυρίως αδυναμίας, φορούν γυναικεία ρούχα, ξεσπούν σε κλάματα, σε ιδιαίτερο χώρο βέβαια. Είναι δηλαδή μια προσωπική φάση. επειδή είχαμε μάθει τους άντρες να μην εκφράζουν αισθήματα, ένοιωθαν καλύτερα, όταν κλαίνε να φαίνονται γυναίκες. Δεν ξέρω, αν υπάρχει αυτό ακόμα, πώς λέγεται και αν ανήκει στη <<woke φιλοσοφία>> όπως την ονομάζετε.
Και μια και ξεφύγαμε και μιλάμε για φύλα, ας βάλω κάτι για τους άντρες, το ωραίο φύλο για μένα, : άντρας ερωτευμένος, τίμιος, φίλος, εραστής, χορευτής, ρομαντικός, ευαίσθητος, παθιασμένος: καθαρός άντρας!
Να πω ότι πρωτίστως αυτό που μ΄ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι να ζουν την ζωή τους έτσι όπως αισθάνονται καλά και έτσι όπως έχουν επιλέξει.
Δεν πρόκειται ποτέ να ψέξω κάποιον γι΄αυτό που είναι. Μαζί του θα είμαι και θα τον υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο κόσμος μας, ανήκει σε όλους και ο καθένας μας δικαιούται ένα κομμάτι του.
Το θέμα είναι ότι όταν ξεφεύγει η κατάσταση με ακρότητες, φανατισμούς και προκλήσεις, αντί αυτές οι ομάδες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν αυτά που θέλουν, καταστρέφουν και τα ήδη κερδισμένα.
Και αυτό εμένα προσωπικά, με λυπεί.
Το περίσσιο χαλάει και το ίσιο.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από την γραμματική.
Ξέρουμε ότι τα ρήματα σε -ιζω, γράφονται με γιώτα.
Υπάρχουν όμως κάποιες εξαιρέσεις που γράφονται με -ει, με -οι, με -η, με -υ.
Δεν θα εξηγήσω γιατί το "ζωγραφίζω" γράφεται με -ι επειδή ανήκει στον κανόνα.
Θα εξηγήσω όμως γιατί το "αθροίζω" γράφεται με -οι επειδή ανήκει στις εξαιρέσεις.
Γιατί λοιπόν θα πρέπει εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος σαν εμένα, να δηλώνουμε cis;
Ας δηλώσουν (αν θέλουν) την ταυτότητά τους, αυτοί που δεν είναι.
Δεν πρόκειται ποτέ να ψέξω κάποιον γι΄αυτό που είναι. Μαζί του θα είμαι και θα τον υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.
Το θέμα είναι ότι όταν ξεφεύγει η κατάσταση με ακρότητες, φανατισμούς και προκλήσεις, αντί αυτές οι ομάδες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν αυτά που θέλουν, καταστρέφουν και τα ήδη κερδισμένα.
Θα εξηγήσω όμως γιατί το "αθροίζω" γράφεται με -οι επειδή ανήκει στις εξαιρέσεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Να πω ότι πρωτίστως αυτό που μ΄ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι να ζουν την ζωή τους έτσι όπως αισθάνονται καλά και έτσι όπως έχουν επιλέξει.
Ξέρεις όμως Λένω τι θα συμβεί; Ότι αυτό που συζητάμε τώρα θα καταλήξει σαν τους emo vs kagoures.
No. Σε καμία περίπτωση.Ξέρεις όμως Λένω τι θα συμβεί; Ότι αυτό που συζητάμε τώρα θα καταλήξει σαν τους emo vs kagoures.
Ακόμα και στο παράδειγμά σου, υπήρχαν οι emo και οι κάγκουρες αλλά υπήρχαν και οι "πολλοί" που δεν ήταν ούτε emo ούτε κάγκουρες και επίσης εδώ μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού και όχι μόνο για τις εφηβικές και μετεφηβικές ηλικίες μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.
Το vs. δεν μου αρέσει επειδή δηλώνει εναντίωση.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,096 μηνύματα.
Before wokeness
After wokeness
After wokeness
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- American Economist
- tsiobieman
- Wonderkid
- Debugging_Demon
- nearos
- Kate1914
- taketrance
- Memetchi
- giannhs2001
- Scandal
- Sosstoss
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- Fernando_A
- johnsala
- camil
- Ωρορα
- exotic xo
- back2967
- fmarulezkd
- thenutritionist
- A350
- Reader
- MarcoReus
- charmander
- vasilis123321
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Ryuzaki
- Libertus
- chester20080
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- ROM32
- fourkaki
- Αντικειμενικός
- despoina13
- GeorgePap2003
- Drglitterstar
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Joji
- Hased Babis
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.