03-01-25
11:04
Νομίζω φταις εσύ που επιλέγεις να συναναστρέφεσαι με τέτοιες επιφανειακές γυναίκες. Πότε καμία δεν είπε ότι δεν θα κοίταγε κάποιον με παραπάνω κιλά.Έτσι και βάλω εγώ ή εσύ 5-10 κιλά ξέρεις τι θα λένε οι γυναίκες για μας;«Ωχ, έρχεται ο βουτυρομπεμπές ο μαγουλάκιας, πρόσεχε τι θα πεις μη μας μπαστακωθεί στο τραπέζι», «Τι ήρθε να μας πει ο αγύμναστος, αυτόν έτσι και τον βάλω κάτω ούτε 5 λεπτά δε θ' αντέξει», «Πωωω ένα βράδυ βγήκα έβαλα το καλό μου το φόρεμα κ.λπ. για να έρθει να μου την πέσει ο τύπος που 'ναι σα χιμπατζής» κ.λπ.
Άστο σου λέω, δεν έχεις ακούσει όσες γυναίκες έχω ακούσει εγώ στη ζωή μου να μιλάνε μεταξύ τους σε κοινές παρέες κ.λπ. γι' αυτά τα πράγματα (αν είχες ακούσει έστω και τα μισά δε θα 'θελες να ξαναδείς γυναίκα στα μάτια σου ούτε ζωγραφιστή, στο υπογράφω)...
Τωρα άμα είσαι παχύσαρκος και επιλέξεις να την πέσεις σε κάποια που είναι φουλ του γυμναστηρίου… ε τοτε τα θέλει ο κωλος σου να φας πόρτα.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,521 μηνύματα.
03-01-25
11:34
Μλκ πως τα λες έτσι αγχωθηκαΕπειδή εγώ γουστάρω να βγάλω βίτσια ηθοποιού σήμερα (μιας που ανανέωσε και ο Ερναγκόμεθ στον ΠΑΟ) ώρα να σας μιλήσω για το πως λειτουργεί η εμφάνιση
Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω το ποσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας το 2024 για να έχεις έστω και ελάχιστη επιτυχία με τις γυναίκες…
Τα σοσιαλ μίντια ΑΛΛΑΞΑΝ τελειως τον ερωτικο χαρτη και δημιούργησαν νέα δεδομένα για όλες τις γυναικες ανεξάρτητου εμφάνισης…βλέπεις γυναικες άσχημες να έχουν πολυ υψηλά στανταρ στην εμφανιση και γενικά στο στάτους του άντρα που θέλουν να έχουν δίπλα τους…ο μέσος όρος για πολλές γυναίκες δεν υπάρχει-δεν τους βλέπει καν…
Ένας (μεσος) άντρας το 2024 θα πρέπει συνέχεια να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του με αργά-σταθερά βήματα συνέχεια προκειμένου να έχει έστω και μερικη επιτυχία με το γυναικείο φίλο…
Μια μέση γυναίκα μπορεί να έχει 20-25 πεσίματα τη εβδομάδα ενώ ο μέσος άντρας μαξ θα έχει 5 πεσίματα τον χρόνο…αυτό δημιουργεί μια κατάσταση να βλέπεις αντρες 22-25 χρόνων Οχι μονο απλά ακόμα παρθένους αλλά έχω συναντήσει άτομα που δεν έχουν φιλήσει καν…Και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν με τις κοπέλες να απομακρύνονται όσο πάει ολο κ πιο πολυ από την ελληνική (δυστυχισμένη) πραγματικότητα…
Αυτό που εγώ βλέπω εν τελεί είναι πως οι μόνοι οι οποίοι θα έχουν πέραση στο μέλλον είναι οι πραγματικά ωραίοι αντρες…ουτε χαρακτήρας ούτε τίποτα…ΩΜΗ ζωώδη ερωτική έλξη…
Αυτό ΘΑ ειναι πλέον το κυρίαρχο στοιχείο στις ερωτικες σχέσεις μεταξύ ανδρών κ γυναικών…
Αν δεν είσαι παίδαρος ερχονται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ χρονια για τον μέσο άντρα…
Όσες φυσικά δεν βρίσκουν το παιδαρο είτε θα καταλήγουν με το απλό ΚΑΛΟ παιδί που θα τους κάνει όλα τα χατήρια και όταν τη πηδάνε εκείνη θα σκέφτεται τον παιδαρο που ειδε στο κλαμπ είτε θα μένουν μόνες τους με τα γατιά τους κλπ . Καμια δεν κβλωνει με κανενός την δουλεια και τον κοπο , ουτε με τις φετες αν ο αλλος ειναι με ασχημοφατσα η ειναι κοντος η καραφλας . Ολες εχουν επιλογες , ολες κοιτανε την τελειότητα . Γιατι ; διοτι εχουν επιλογες . Ο αντρας δεν εχει επιλογες γι αυτο συγχωρεί και το παχος , συγχωρει την σκατοφατσα συγχωρει πολλα γενικα . Γι αυτο και σημερα βλεπεις χοντρες ασχημες με απιστευτα υψηλα στανταρ και ωραιους αντρες διπλα τους . Ειναι οντως πραγματικοτητα , διοτι και οι ασχημες πλεον ξυπνήσανε καταλαβανε οτι οι αντρες ειναι διψασμένοι και λιμασμενοι και αυξησαν και αυτες τα στανταρ . Γι αυτο πλεον δεν υπαρχει νοημα . Αν καποιος κανει αυτοβελτιωση ας την κανει για τον εαυτο του , να μαθει να μην εξαρτατε απο κανεναν ουτε οικονομικα ουτε συναισθηματικα . Πρεπει κυριως οι αντρες να μαθουν να την βρισκουν με την μοναξια τους ( η μοναξια δεν ειναι ωραιο πραγμα αλλα κακα τα ψεματα ετσι εχει καταντησει ολη η κοινωνια με τα σοσιαλ οποτε δεν αλλαζει αυτο ) . Ολοι πλεον ειναι με ψυχοφαρμακα και μοναξια!!
Δεν υπαρχει χαρακτήρας κλπ αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς…όταν ο άλλος είναι 1,70 η άλλη δεν θέλει ούτε καν να βγει μαζί του ραντεβου…όταν συμβαίνει αυτό για ποιο χαρακτήρα μιλαμε; Επισης το 25+ ειναι το peak της εμφανισης του αντρα , διοτι ειναι η ηλικια οπου βγαινουν μουσια , η φατσα πλεον εχει αντρεψει δεν ειναι παιδικη οποτε εκει εχεις το τελειωτικο look της ενηλικιωσης οπου θεωρεισε οτι βρισκεσα στο peak στο αποκορυφωμα της ομορφιας σου , δηλαδη εκει πιανει ταβανι η εμφανιση . Μετα τα 30 ξεκιναει η κατω βολτα . Δεν σώζετε μετα η κατασταση . Αν στα 25 δεν μπορεις να βρεις , απλα καταπιε το μπλακ πιλλ αποδεξου το χωνεψε το και προχωρα στην ζωη αν σε πιασουν καβλες απλα πας ρδελα .Ναι κλασσικα οταν εισαι ασχημος παντοτε θα θεωρεισε ο κακος , ο περιεργος , ο απελπισμενος κλπ , αυτην την τακτικη οι γυναικες την ξεκινανε απο το σχολειο να φανταστεις γυμνασιο , λυκειο .
@Ion. Ξεκίνησα με ρεσιταλ ηθοποιίας το 25'
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,760 μηνύματα.
03-01-25
11:56
Καλέ κρατήστε το αυτό κάπου μια στις 1000 συμβαίνειΣυμφωνώ απόλυτα!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,818 μηνύματα.
03-01-25
12:02
Ταϊλάνδη: Ίλιγγος από το «πόθεν έσχες» της 38χρονης πρωθυπουργού - Έχει προσωπική περιουσία 400 εκατομμυρίων ευρώ
Το πόθεν έσχες της Παετονγκτάρν Σιναουάτρα δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα - Τι αναφέρει για τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα ακίνητα, τα ρολόγια πολυτελείας και τις επώνυμες τσάντες
www.protothema.gr
... κάτι σαν αυτή την πανέμορφη γυναίκα. Κοίτα μάτι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,777 μηνύματα.
03-01-25
12:18
Κοίτα, οκ, σε αυτό έχεις εν μέρει ένα δίκαιο. Έχω και παράδειγμα, γιατί πχ στην μία μου αδερφή που είναι αρκετά curvy αλλά και πανύψηλη (1,82 είναι) της την πέφτουν ΟΛΟΙ.Έτσι και βάλει η Εριφύλη 5-10 κιλά ξέρεις τι θα λένε οι άντρες για εκείνη;«Τι γλυκούλα», «μαγουλάκια για δάγκωμα», «μμμ κάτι καμπύλες» κ.λπ.
Έτσι και βάλω εγώ ή εσύ 5-10 κιλά ξέρεις τι θα λένε οι γυναίκες για μας;«Ωχ, έρχεται ο βουτυρομπεμπές ο μαγουλάκιας, πρόσεχε τι θα πεις μη μας μπαστακωθεί στο τραπέζι», «Τι ήρθε να μας πει ο αγύμναστος, αυτόν έτσι και τον βάλω κάτω ούτε 5 λεπτά δε θ' αντέξει», «Πωωω ένα βράδυ βγήκα έβαλα το καλό μου το φόρεμα κ.λπ. για να έρθει να μου την πέσει ο τύπος που 'ναι σα χιμπατζής» κ.λπ.
Πλέον μη σου πω, ότι οι άντρες προτιμούν τις juicy και όχι τις αδύνατες (δεν τους αδικώ, εμφανισιακά είναι γυναικάρες).
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,977 μηνύματα.
03-01-25
12:30
1. Θεωρεισαι μεγαλη στα 22 σου?Και εγώ θεωρούμαι και μεγάλη στα 22 μου. Τώρα σου μιλάω για τα 15-18χρονα που γίνεται χαμός από χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω της απόρριψης που τρώνε και λόγω των ηλίθιων προτύπων που επικρατούνε.
2. Καθεσαι και ασχολεισαι σοβαρα με 15χρονα?
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,818 μηνύματα.
03-01-25
12:35
Μα την καχιεκτική έκδοση την επέβαλε ο κόσμος της μόδας. Δεν σημαίνει ότι ανέκαθεν μια αδύνατη γυναίκα ήταν υποχρεωτικά ωραία, ειδικά όσες δεν τρώνε σωστά και δεν προσέχουν την υγεία τους. Το juicy όμως από πορτοκαλάδα μπορεί να γίνει λεμονάδα και να μην πίνεται. Εννοώ ότι δεν απέχει πολύ από το υπέρβαρος και τα σχετικά που έχουμε πει.
03-01-25
13:14
Διάβασε την τελευταία γραμμή επειδή μάλλον την πάτησες και συ όπως και γω.Μλκ πως τα λες έτσι αγχωθηκα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,665 μηνύματα.
03-01-25
13:53
Τι ;; Συμφώνησε ο Τζακ με κάτι που είπες ;; Για δες το '25 τί - θαύματα - κάνει...Καλέ κρατήστε το αυτό κάπου μια στις 1000 συμβαίνει
Κορνίζα να το κάνεις αυτό...Και κάθε που θ' αυθαδιάζει να του την δείχνεις...
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,760 μηνύματα.
03-01-25
14:59
Στον βαλ απαντούσε όχι σε εμένα, αλλά είναι σα να συμφωνεί και με εμένα γιατί συμφωνώ σε αυτό που είπε ο ΒαλΤι ;; Συμφώνησε ο Τζακ με κάτι που είπες ;; Για δες το '25 τί - θαύματα - κάνει...
Κορνίζα να το κάνεις αυτό...Και κάθε που θ' αυθαδιάζει να του την δείχνεις...
Δεν είναι ότι συμφώνησε όσο το ότι το εξέφρασε τόσο λακωνικά
Χωρίς κανένα αλλά και όμως 🫠
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βρε όλες έχουν την ομορφιά τους και ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα !!Κοίτα, οκ, σε αυτό έχεις εν μέρει ένα δίκαιο. Έχω και παράδειγμα, γιατί πχ στην μία μου αδερφή που είναι αρκετά curvy αλλά και πανύψηλη (1,82 είναι) της την πέφτουν ΟΛΟΙ.
Πλέον μη σου πω, ότι οι άντρες προτιμούν τις juicy και όχι τις αδύνατες (δεν τους αδικώ, εμφανισιακά είναι γυναικάρες).
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,002 μηνύματα.
03-01-25
15:04
Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν είναι «επιφανειακή» σε θέματα όπως «ανδρικό σώμα», «ανδρική φυσική κατάσταση» κ.ο.κ.Νομίζω φταις εσύ που επιλέγεις να συναναστρέφεσαι με τέτοιες επιφανειακές γυναίκες. Πότε καμία δεν είπε ότι δεν θα κοίταγε κάποιον με παραπάνω κιλά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω π.χ. εγώ ή ο Devil (που είναι κι αυτός του γυμναστηρίου απ' όσο ξέρω) μαζί με κάποιον εμφανώς υπέρβαρο για προσέγγιση και να μην έχουμε «bonus» στα μάτια οποιασδήποτε γυναίκας που δε μας γνωρίζει απ' αυτό και μόνο (όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια σε αρχικό στάδιο, απλώς έχουμε μια μικρή έμμεση επίδειξη υψηλής αξίας παραπάνω κι ενδέχεται να μας συγχωρεθούν 2-3 παραπάνω κοτσάνες που μπορεί να ξεστομίσουμε)...
Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν (ιδανικά) τον άντρα τους γυμνασμένο (έστω στοιχειωδώς) κι όποια λέει ότι «εμένα μ' αρέσει η κοιλίτσα στον άντρα» κι άλλες παρόμοιες μπαρούφες τις λέει είτε λόγω δικών της ανασφαλειών ή/και γιατί ο δικός της τυγχάνει υπέρβαρος/παχύσαρκος (ή αυτός που της αρέσει και του μιλάει εκείνη την ώρα γι' αυτό το θέμα, οπότε του απαντάει κάπως έτσι για να μην τον απογοητεύσει) ή/και γιατί όλοι της οι πρώην ήταν έτσι και δεν έχει χουφτώσει, μπανίσει κ.ο.κ. ποτέ γυμνασμένο ανδρικό σώμα στο κρεβάτι της να δει τη διαφορά!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,336 μηνύματα.
03-01-25
15:20
Στον βαλ απαντούσε όχι σε εμένα, αλλά είναι σα να συμφωνεί και με εμένα γιατί συμφωνώ σε αυτό που είπε ο Βαλ
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,521 μηνύματα.
03-01-25
18:16
ΑΑΑΑΑΑΑΔιάβασε την τελευταία γραμμή επειδή μάλλον την πάτησες και συ όπως και γω.
Θενκιου Λενω, δε θα απελπιστω (ακόμα)
rafaela11
Διάσημο μέλος
03-01-25
19:10
Τι είναι καλέ ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,806 μηνύματα.
04-01-25
09:34
Ένα γυμνασμένο σώμα από μόνο του ναι μπορεί να είναι attraction , ωστόσο η εγκεφαλική προσέγγιση που μπορεί να προέλθει από έναν " Ελαφρώς " , όπως λες, υπέρβαρο άνθρωπο μπορεί να είναι κλάσης ανώτερη, όποτε μην υποτιμάς τη δύναμη του μυαλού και του λόγου.Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω π.χ. εγώ ή ο Devil (που είναι κι αυτός του γυμναστηρίου απ' όσο ξέρω) μαζί με κάποιον εμφανώς υπέρβαρο για προσέγγιση και να μην έχουμε «bonus» στα μάτια οποιασδήποτε γυναίκας που δε μας γνωρίζει απ' αυτό και μόνο
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,130 μηνύματα.
04-01-25
10:02
Μα στους περισσότερους άντρες ανέκαθεν άρεζαν οι καμπύλες. Αυτό που έγινε πχ τη δεκαετία του 90, με τα σκελετωμένα μοντέλα, ήταν παραφύσει. Γενικότερα τώρα, ένα όμορφο και εύρωστο σώμα είναι ελκυστικό, γιατί δείχνει υγεία και ασυνείδητα αυτό μας τραβάει (δες, παράδειγμα, μία υποσιτισμένη γάτα πόσο καχεκτική είναι ή έναν τόφαλο που ο ιδιοκτήτης του τον ταϊζει όλη μέρα και σύγκρινέ τα με μία υγιή, καλά ταϊσμένη, πόσο όμορφη είναι η τελευταία.)Έτσι και βάλει η Εριφύλη 5-10 κιλά ξέρεις τι θα λένε οι άντρες για εκείνη;«Τι γλυκούλα», «μαγουλάκια για δάγκωμα», «μμμ κάτι καμπύλες» κ.λπ.
Τώρα αυτά τα πράγματα, όσο αυτονόητα και να είναι, στην εποχή του body positivity φαντάζουν τοξικά, κακοποιητικά και άλλες τέτοιες φεμινιστικές παλαβομάρες και μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε τους διαχρονικούς παπατζήδες του στιλ »για εμένα η εμφάνιση δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, μόνο το μέσα με ενδιαφέρει.» Για τους περισσότερους ανθρώπους, όχι, δεν είναι έτσι. Παρόλο που πιστεύω ότι όντως η αληθινή ομορφιά δεν βρίσκεται στην εικόνα προσωπικά δεν μπορώ να φύγω από αυτή, αλλά τουλάχιστον είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου.
nPb
Επιφανές μέλος
04-01-25
10:19
Έχω πάθε λολό τελευταίες μέρες με τη ζάμπλουτη γόνο πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης. Δείτε μια αντίστοιχη Ευρωπαία woke ετών 39 πως δείχνει σε σχέση με αυτή.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,806 μηνύματα.
04-01-25
10:25
περιουσιακή κατάστασή 13,8 δισεκατομμύρια μπαχτ και ελκυστικοτατη με πρόσωπο έφηβηςΈχω πάθε λολό τελευταίες μέρες με τη ζάμπλουτη γόνο πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης. Δείτε μια αντίστοιχη Ευρωπαία woke ετών 39 πως δείχνει σε σχέση με αυτή.
nPb
Επιφανές μέλος
04-01-25
10:27
Όχι τόσο το πρόσωπο όσο τα υπέροχα μάτια που έχει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,336 μηνύματα.
04-01-25
10:27
Μπάτ, το h στο Baht δεν προφέρεται.περιουσιακή κατάστασή 13,8 δισεκατομμύρια μπαχτ και ελκυστικοτατη με πρόσωπο έφηβης
2000 μπατ για 1 ladyboy όλη νυχτα ως το πρωι. ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- Euge.loukia
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.