29-01-24
14:13
Μου τη δίνει απόλυτα η αγένεια, η ειρωνία, η αλλαζονεία, η απολυτότητα και η "ξερολίαση".
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,610 μηνύματα.
29-01-24
14:31
H Ελληνική νοοτροπία (με την αρνητική έννοια).
29-01-24
14:44
Μαζί σου 1000% και απ' ό,τι βλέπω κι εσύ σηκώθηκες κι έφυγες από αυτό το μπ.....!H Ελληνική νοοτροπία (με την αρνητική έννοια).
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,610 μηνύματα.
29-01-24
15:33
Μαζί σου 1000% και απ' ό,τι βλέπω κι εσύ σηκώθηκες κι έφυγες από αυτό το μπ.....!
Μπ... υπάρχουν παντού. Έχω τελείως απομυθοποιήσει τις ανθρώπινες κοινωνίες γιατί οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία έχουν τα ίδια βιολογικά ένστικτα άσχετα οι σκοπιμότητες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αλλού είναι καλύτερα.
29-01-24
16:21
Συμφωνώ ως προς το ότι έχουμε παντού τα ίδια βιολογικά ένστικτα, αλλά η διαφορά είναι η παιδεία, το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο, οι μη τοξικές συμπεριφορές.. Εγώ έχω φύγει από Ελλάδα σε χώρα που η νοοτροπία και το πώς λειτουργούν τα συστήματα και η καθημερινή ζωή είναι πολύ πιο κοντινή με τη δική μου κ έχω βρει την υγειά μου!Μπ... υπάρχουν παντού. Έχω τελείως απομυθοποιήσει τις ανθρώπινες κοινωνίες γιατί οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία έχουν τα ίδια βιολογικά ένστικτα άσχετα οι σκοπιμότητες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αλλού είναι καλύτερα.
02-02-24
23:36
Τώρα μου ήρθε η ειρωνεία, γιατί δεν μπορείς να ψυχολογήσεις αν κάποιος σε κοροϊδεύει μες στη μούρη σου ή το λέει με πιο πειραχτική διάθεση .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ROM32
- Destiny3
- johnsala
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- charmander
- Luludaki
- Requiem
- eukleidhs1821