mindcircus
Περιβόητο μέλος
Έναν εφιάλτη: να τρώω ωμή πατάτα, αντί για μήλο!!!
Κοντοζυγωνει και ρχεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Κοντοζυγωνει και ρχεται
: Μπλιαχ!!! Φαντάσου να 'ναι και...Νευροκοπίου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος
Είμασταν στην στάση του τρένου εγώ,η κολλητή και ένα παιδί και το τρένο σε 5 λεπτά θα ερχόταν. Τότε εγώ τους είπα ότι δεν θα αργήσω και πρέπει να πάω ή για νερό ή τουαλέτα. Μετά από λίγα λεπτά πάω να κατέβω τις κυλιόμενες σκάλες, με χαιρετάει η κολλητή μου αλλά δεν της δίνω σημασία. Η σκάλα κατέβαινε αλλά δεν φαινόμουν γιατί υπήρχε ένας τοίχος μπροστά. Με το που κατεβαίνω κάτω πέφτω στα γόνατα και σπαράζω στο κλάμα. Με πλησιάζουν τρέχοντας και με ρωτούν τι έγινε.Μίλαγα με την μάνα μου στο τηλέφωνο και μόλις το έκλεισα τους είπα "πέθανε το παιδί". Τότε εξαφανιστήκαμε και η κολλητή μου έμεινε μόνη της και έψαχνε να βρει έξοδο,κατέβηκε από κάτι σίδερα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος και τότε άρχιζε να την βρίζει ένας παπάς που κατέβηκε με αυτόν τον τρόπο. Βρήκε μετά παρέα και έφυγαν από εκεί όπου πήγαν σε μια εκκλησία,εκεί ένιωσε παράξενα και έφυγαν αργότερα.
Τρόμαξα λίγο γιατί "παιδί" ονομάζω την μεγαλύτερη αδερφή μου στην οποία και έχω απίστευτη αδυναμία Αν και μου είπε ότι έτσι όπως το είπα εκείην την ώρα, κατάλαβε ότι ήταν κάποιο από τα μικρότερα μου αδέρφια
Mercury
Επιφανές μέλος
I need to see more sun!!!!
Guest 018946
Επισκέπτης
Λετε να κανω κανα καλο ντερλικι με ψαρια ;
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Seniorita.Irene
Νεοφερμένος
Τρόμαξα λίγο γιατί "παιδί" ονομάζω την μεγαλύτερη αδερφή μου στην οποία και έχω απίστευτη αδυναμία Αν και μου είπε ότι έτσι όπως το είπα εκείην την ώρα, κατάλαβε ότι ήταν κάποιο από τα μικρότερα μου αδέρφια
Λένε πάντως ότι αυτό σημαίνει υγεία. Κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια είχα δει τον τάφο της αδερφής μου και καλά και αργότερα να πεθαίνει η μαμά μου κι η αδερφή μου. Τίποτα δεν συνέβη
Αφού το όνειρο το είδε η φίλη σου μπορεί να σημαίνει κάτι για αυτήν το "τηλεφώνημα". Με μια φροϋδική οπτική, μπορεί στο όνειρο εσύ να συμβολίζεις τον εαυτό της και να φοβήθηκε ότι θα χάσει κάτι, και από λογοκρισία να το μετέθεσε σε εσένα στη διάρκεια του ονείρου.
IreneGr
Δραστήριο μέλος
Λένε πάντως ότι αυτό σημαίνει υγεία. Κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια είχα δει τον τάφο της αδερφής μου και καλά και αργότερα να πεθαίνει η μαμά μου κι η αδερφή μου. Τίποτα δεν συνέβη
Αφού το όνειρο το είδε η φίλη σου μπορεί να σημαίνει κάτι για αυτήν το "τηλεφώνημα". Με μια φροϋδική οπτική, μπορεί στο όνειρο εσύ να συμβολίζεις τον εαυτό της και να φοβήθηκε ότι θα χάσει κάτι, και από λογοκρισία να το μετέθεσε σε εσένα στη διάρκεια του ονείρου.
Πολύ μακάβρια όνειρα πρέπει ναχεις! χαχα Το ξέρω ότι δεν θα συμβεί τίποτα,αλλά η επιβεβαίωση με ανακουφίζει λίγο να πω την αλήθεια Πάντως δεν νομίζω να προοριζόταν για εκείνη όσα είδα εγώ ή κάτι παρόμοιο εφόσον είδε και τον εαυτό της μέσα. Φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει Σε ευχαριστώ
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
νταξει αραξε δεν ειναι και τρομακτικο ...λιγο περιεργοΈναν εφιάλτη: να τρώω ωμή πατάτα, αντί για μήλο!!!
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Άκυρο;
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
χθες ειδα οτι τους ειχα δωσει χρηματα. Wtf?
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
IreneGr
Δραστήριο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Νωευ...Τους Μπένυ, Βορίδη και Καρατζαφέρη να με πυροβολούν και μετά ν' αναρωτιέμαι στον ουράνο, ποιανού βόλι με είχε στείλει εκεί!
..τα ονειρα που βλεπεις τελευταια μ'εχουν ανησυχησει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.