Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος
βεβαια στο θεμα της κουμπαρας με την ζακετα ,φοβασαι μηπως για να μην εκτεθεις χρειαστει να "φορεσεις"μια ξενη συμπεριφορα"ζακετα"αλλα θα ηθελες σαν απο μηχανης θεος μια κουμπαρα να εχει καπου μια δικη σου ζακετα"συμπεριφορα"...που εσυ ισως ξεχασες...αλλα να που τελικα σου χρειαστηκε...
βεβαια το ερωτημα ειναι πως ενοιωσες οταν φορεσες αυτην την ξεχασμενη σου "ζακετα"
κοριτσια ειναι ολα προαιρετικα ετσικαλυτερα απο εσας..κανεις δεν ξερει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος
τωρα εισαι συγκεκριμενη....παραμελησες μια πλευρα σου...(δεν ξερω ποια ειναι αυτη) ή εναν δικο σου ανθρωπο...την/τον ξαναβρηκες ομως...και νοιωθεις ομορφα γιαυτο...και μαλλον συνειδητοποιησες ποσο απαραιτητη/τος σου ειναι...και νοιωθεις υπεροχα!!!συγχαρητηρια...Αααα μετά φόρεσα τη ζακέτα μου και ένιωσα υπέροχα, την κοιτούσα και έλεγα κοίτα να δεις πώς βρεθηκε αυτή η ζακέτα εδω;;;
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή στα μη φυσιολογικά όνειρα σου τι βλέπεις; :pσημερα ειδα κατι πιο φυσιολογικο απο οτι συνηθως...ενα αλογο μεσα στη θαλασσα και εναν αγνωστο πανω και απλα κοιταζομασταν
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
παρανοιες...εχω γραψει ενα χαρακτηριστικο ονειρο σε προηγουμενο ποστΔηλαδή στα μη φυσιολογικά όνειρα σου τι βλέπεις; :p
βλεπω λιγο περιεργα του στυλ κατσαριδεσ να με τρωνε ενω ειμαι δεμενη σε τοιχο με καρφια
η να μου κοβουν το στομαχι ασ μην το ολοκληρωσω αυτο το τελευταιο γιατι θα αηδιασετε ολοι σας
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
οχι δεν ανησυχω γιατι και οταν τα βλεπω δε μου δημιουργουν καποιο ασχημο συναισθημαΑ, μην ανησυχείς. Ένα παρόμοιο με κατσαρίδες εχω δει κι εγώ...
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις δεις όμως Γιώργο, να έρθεις να μας το πεις α.μ.ε.σ.ω.ς!!
Δε θα παραλείψω.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπότε έστειλα μήνυμα για να κερδίσω,και παρά το οτι δεν είχα πολλές μονάδες,έστειλα και άλλο,σε περίπτωση που δεν είμαι πρώτη να είμαι δεύτερη (?? ναι,ούτε εγώ την κατάλαβα την λογική μου??).. αφού έστειλα,ανυπομονούσα να μάθω αν κέρδισα.. σε κάποια φάση χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο,το σήκωσε η μαμά μου και σκέφτηκα οτι θα είναι απο την παραγωγή για να μου πουν οτι κέρδισα,αλλά δεν ήταν..
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Είδα οτι έβλεπα Μενεγάκη, και οτι οι 4 πρώτοι που θα έστελναν μήνυμα, θα κέρδιζαν κάτι (δεν θυμάμαι τι,αλλά το ήθελα πολύ και μάλιστα ήξερα οτι με αυτό θα χαιρόταν πολύ και ο πατέρας μου)..
οπότε έστειλα μήνυμα για να κερδίσω,και παρά το οτι δεν είχα πολλές μονάδες,έστειλα και άλλο,σε περίπτωση που δεν είμαι πρώτη να είμαι δεύτερη (?? ναι,ούτε εγώ την κατάλαβα την λογική μου??).. αφού έστειλα,ανυπομονούσα να μάθω αν κέρδισα.. σε κάποια φάση χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο,το σήκωσε η μαμά μου και σκέφτηκα οτι θα είναι απο την παραγωγή για να μου πουν οτι κέρδισα,αλλά δεν ήταν..
Τι ωραιο ονειρο, αν και δεν εμαθες αν κερδισες! Ονειρο μου ηταν και μενα οταν εδινε ενα gps απο τα folie folie επιχρυσωμενο και καργα γυναικείο σαν κοσμημα, πηρα ισα με 30 φορες αλλα γραμμες ως συνηθως κατειλλημενες. Εγω παντως δεν το δα στον υπνο μου, το κανα στ'αληθεια. Το ηθελα αυτο το gps!
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.