Oralee
Τιμώμενο Μέλος
..αν έχετε το σώμα βέβαια
(για περισσότερες πληροφορίες αν κάποια ενδιαφέρεται, κλικ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Τα νυφικά γενικά δεν μου κάνουν κλικ, αλλά αυτό το ερωτεύθηκα:
..αν έχετε το σώμα βέβαια
(για περισσότερες πληροφορίες αν κάποια ενδιαφέρεται, κλικ)
Είναι πάρα πολύ ωραίο... για την ακρίβεια είναι αριστούργημα...!! Magnifique! Superbe!!Αλλά πώς το περπατάνε είναι το θέμα....
Το περπατάς αυτό ή έχεις κάποιον να σε κουβαλάει απο σημείο σε σημείο για να βγάλεις φωτό?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Hug για όλα τα ωραία οφθαλμόλουτρα σε αυτά τα θέματα!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμάμαι που το έλεγαν στην ταινία.
Πολύ τούλι όμως βρε παιδί μου..
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ήταν Vera Wang.
Θυμάμαι που το έλεγαν στην ταινία.
Πολύ τούλι όμως βρε παιδί μου..
Ειναιιι πριγκιπικο....ισως λιγοτερο τουλι....!!!Αλλα αυτο το στυλ..τελειο
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Tέλειο! Ίσως ένα τέτοιο να επέλεγα, απλώς θα προτιμούσα η δαντέλα στη πλάτη να συνεχίζεται και να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια!!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Οκευ, δεν μπορω να το περιγραψω. Ουτε εικονα βρισκω. Ειναι κατι που υπαρχει αποκλειστικα (νομίζω) στο μυαλο μου
Eπίσης, δε μου αρέσει το τούλι και η δαντέλα (πλην ορισμένων εξαιρεσεων υπερπαραγωγής-κομψότητας)
Επίσης, δε μου αρέσουν τα νυφικά τύπου τουαλέτας.
Επίσης, δε μου αρέσει το αρχαιοελληνικό στυλ που τελευταία είναι πολύ της μόδας.
Επίσης, μου αρέσει παρά το λευκό και το μαύρο. Ναι, μου αρέσει το κατάμαυρο νυφικό και θεωρώ πως ορισμένη κατηγορία γυναικών μπορεί να το υποστηρίξει. Τρελαίνομαι!!
Επίσης, μου αρέσει το πολύ απλό και σκέτο με ένα πολύ ακριβό ύφασμα(πχ ταφτάς, οργάντζα, μετάξι)..
Γενικά, είναι μια εποχή που τα νυφικά σε παραπέμπουν σε σουαρέ, παρά σε παραδοσιακό μυστήριο. Εντούτοις, λατρεύω αυτή τη σημερινή μίξη των εποχών, ήτοι η καθεμιά μπορεί να βάλει ο,τι της καπνίσει, αρκεί να το υποστηρίζει σε εμφάνιση και προσωπικότητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Είχα πάει και είχα ΤΡΕΛΑΘΕΙ χωρίς πλάκα. ΥΠΕΡΟΧΟΤΑΤΑ νυφικά, και δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά φωτοζ στο ιντερνετ να σας δείξω.
Βέβαια, είναι θέμα γούστου, εγώ ξετρελάθηκα μ' αυτό το στυλ.
p.s: δεν παντρεύομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
κατι σαν αυτα τα δυο.
Καλα το δευτερο ειναι ολα τα λεφτα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος
"I do"
prinCess.
Επιφανές μέλος
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ και τόσο απλά, και αυτό που πρέπει να είναι τα νυφικά και θέλω κι εγώ τώρα.
Πανέμορφο.
Ντάξει και το στεφανάκι με τα λουλούδια, απλά τόσο όμορφο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.