chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

23-03-25

01:37
οχι δεν την κανανε καθολου μαζι την ερευνα, ισα ισα ο Κοκοτσακης εστειλε επισημη καταγγελια-παραπονο στον εοδασααμ πως δεν ζητησε ο εοδασααμ καθολου να συνεργαστει με την ομαδα πραγματογνωμονων του κοκοτσακη και λοιπων των οικογενειων, δεν τους ρωτησαν για τιποτα να συνεισφερουνΔεν τους γνωρίζω, δεν αναφέρεται τίποτα γι'αυτούς.
![]()
RISE
RISE is a state owned research institute collaborating with academia, industry and society as a central part of the Swedish innovation system. Welcome to RISE!www.ri.se
Ισχύει, δεν ήταν κατάλληλη λέξη το "επιμένει" αλλά το προτείνει. Δεν μπορούμε να κρίνουμε επειδή έλαβε έκταση 2 εβδομάδες η έρευνα τους ότι ήταν άχρηστη, αυτό είναι αυθαίρετο συμπέρασμα γιατί δεν ξέρουμε τι τους ζητήθηκε, απ' ότι φαίνεται ήταν βιβλιογραφική και είναι λογικό, αφού ρωτήθηκαν αν είναι πιθανό να αναφλέγονται κάποια από τα υλικά του τρένου αναμεσά τους και τα έλαια σιλικόνης και βάσει βιβλιογραφίας βρήκαν ότι είναι ως ένα βαθμό εύφλεκτα. Πόσο χρόνο δηλαδή χρειάζεται κάποιος για να ψάξει στη βιβλιογραφία για σένα για να θεωρείται έγκυρο; Άλλωστε και η έρευνα με τα μοντέλα έδειξε ότι είναι δυνατόν να αναφλεγεί το έλαιο σιλικόνης αν βρίσκεται στην ατμόσφαιρα σε μορφή σταγονιδίων αλλά δεν είναι ικανό να διατηρήσει μια φωτιά μεγάλης έκτασης και έντασης εφόσον μάλλον το έλαιο σιλικόνης δεν καίγεται τόσο γρήγορα.
if the silicone oil was sprayed in various ways against a wall in order to create dispersion and smaller droplets, the only possible result was a very short ignition of 0.3-0.4 seconds that did not propagate to the rest of the quantity of the oil. (σελίδα 107)
Και συνεχίζουν...
This is further confirmed by examination of the outside casting of the three transformers, showing that the quantity of silicone oil that could possibly escape during the first 0.3-0.4 seconds would not be enough for the large fire ball that was observed (Figure 67).
Δεν ήταν αρκετό για να δημιουργήσει την πυρόμπαλα και όχι ότι δεν θα μπορούσε να αναφλεγεί.
Ακόμα και ο Κωνσταντόπουλος (καθηγητής χημικός μηχανικός) δεν απέρριψε το έλαιο σιλικόνης επειδή δεν αναφλέγεται αλλά επειδή αποκλείεται να πρόλαβε να βγει σε μορφή σταγονιδίων μέσα σε 0.4 sec από τους μετασχηματιστες και να αναφλέγει, δεν αποκλείει την ανάφλεξη όμως αυτων των ελαίων.
given the approximate time of 0.4 sec for the initial ignition and development of the fireball, there is no realistic way to suggest that such an energy transfer and silicone oil ignition and combustion could possibly happen in the given timeframe and rate of development of the fireball combustion. (σελιδα 106)
Αν τα έλαια σιλικόνης δεν αναφλέγονταν καθόλου θα ξεκινούσε με δεδομένο αυτό και όχι με τον χρόνο.
Να πω εδώ πως δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν την υπόθεση ελαίου σιλικόνης, κρατάω επιφυλακτική στάση και γι'αυτό.
Αν για σένα οι 2 εβδομάδες δεν αρκούν τότε γιατί να θεωρήσουμε έγκυρη και την επαλήθευση των παραμέτρων των μοντέλων των εμπειρογνώμων της οικογένειας (ΕΔΑΠΟ) από το Πανεπιστήμιο του Gent όπου δεν αναφέρουν καν το χρόνο συμβολαίου, μπορεί με έκπληξη να μάθουμε πως ήταν λιγότερο από 2 εβδομάδες, μήπως θα πρέπει να τα θεωρήσουμε και αυτά αναξιόπιστα;
Ο χημικός μηχανικός μπορεί να σου πει αν αναφλέγονται η όχι κάποια υλικά και υπο ποιες προϋποθέσεις για να βγάλει το συμπέρασμα του είδους του χημικού που υπήρχε, σημαντική η συνεισφορά του αλλά όχι καταλυτική, διότι θα πρέπει να εξηγηθεί και ένας μηχανισμός απελευθέρωσης στην ατμόσφαιρα της ουσίας αυτής και που ήταν στο τρένο για να ολοκληρωθεί το σενάριο και αυτά δεν θα στα πει ένας χημικός μηχανικός μόνο.
Επίσης αναρωτιέμαι, είναι εμφανές απο την έκθεση του ΕΔΟΣΑΑΜ οτι ο ΕΔΟΣΑΑΜ "αγκάλιασε" το σενάριο υδρογονανθράκων βάσει της υπαγόρευσης της λογικής του (When following the logic of these observations, it is highly unlikely that the locomotive and its transformer filled with silicone oil played a primary role in the stage 2 fire plume and stage 3 pool fire #2) και απο το γεγονός οτι στηρίχτηκε πολύ στα μοντέλα των πραγματογνωμών της οικογένειας. Στην ουσία υιοθέτησε την θέση τους, ας μου πει λοιπον κάποιος, γιατί τώρα που ζητάει πιστοποίηση τρίτου για το πόρισμα, ο κυριος Κοκοτσάκης και ενδεχομενως οι λοιποί (Καβάρνος κλπ) είναι έξω φρενων? Τι τον ενοχλεί? Αφού μαζί την κάνανε την έρευνα, τι κατηγορεί? Θα μας τρελάνει?

ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

23-03-25

01:50
οχι δεν την κανανε καθολου μαζι την ερευνα, ισα ισα ο Κοκοτσακης εστειλε επισημη καταγγελια-παραπονο στον εοδασααμ πως δεν ζητησε ο εοδασααμ καθολου να συνεργαστει με την ομαδα πραγματογνωμονων του κοκοτσακη και λοιπων των οικογενειων, δεν τους ρωτησαν για τιποτα να συνεισφερουν
View attachment 146319![]()
Για μισο..εδώ αυτά άλλα λένε
In parallel, under the supervision of EDAPO, computational fluid dynamics (CFD) simulations were run in an attempt to recreate the event as recorded by the cameras using only mathematical computer models and their visualisation tools8 : (σελιδα 106)
φαίνεται να τους εχουν παραχωρήσει την εποπτεία για την έρευνα με τα μοντέλα ή να την έχουν υιοθετήσει (άλλωστε εδω που τα λέμε δεν εχει ασχοληθεί άλλος θεσμός με την πυρόμπαλα)
Επίσης απ'ότι φαίνεται είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους για να πάρουν δεδομένα και αυτό αποδεικνύεται και στην ίδια την έκθεση που είναι διάσπαρτη απο υλικό του ΕΔΑΠΟ ιδιαίτερα για την υπόθεση της πυροσφαιρας.
Furthermore, a specific collaboration was established by the European Union Agency for Railways, to exchange on the factual data, with one of the experts of the investigation team that was appointed by relatives of victims (EDAPO, Επιτροπή Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών, Committee to Investigate of Independent Family Experts, https://www.edapo.gr/). (σελίδα 17)
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

23-03-25

12:18
οπως και να εχει σου απεδειξα παραπανω οτι το ΓΧΚ παρεδωσε ελλιπεστατες και παραπλανητικες αναφορες-εκθεσεις ως προς τα ευρηματα και την ερμηνεια τους -τουλαχιστον αρχικα-. Ασε που δεν υπαρχει διαφανεια, ακομα κι εσυ οπως μου ειπες δεν μπορεις να βρεις την εκθεση του ΓΧΚ. Τετοιες σκιωδεις διαδικασιες δεν τις λες επιστημονικες, δεν τις λες "καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται" απο την πλευρα του ΓΧΚ.
Αυτό το απαντάω τώρα. Το ΓΧΚ δεν έχει αναρτήσει κάπου την έκθεση του διότι πολύ απλά δεν έχει δικό του site διότι δεν είναι ανεξάρτητος φορέας όπως ο ΕΔΟΣΑΑΜ, ο,τι υπάγεται στο υπουργείο δεν έχει δικό του site διότι δεν είναι νομικό πρόσωπο. Το κράτος τώρα εξαιτίας αυτης της νοοτροπίας επί δεκαετίες τίποτα δεν δημοσίευε, έκανες αμάν να βρεις κάτι, δεν είχε (και δεν έχει) ποτέ το πνεύμα δημοσιεύσεων των πάντων. Οι Ευρωπαίοι πίεσαν ακόμα και για το Διαύγεια που πάλι δεν βγαίνουν όλα και άμεσα. Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που έχουμε από τον καιρό του Σημίτη πήξει στις Ανεξάρτητες Αρχές. Αυτά δεν χρειάζεται να στα αναλύω, είναι αυτονόητα, ξέρεις πως λειτουργεί το Ελληνικός κράτος μπανανία που έχουμε σε αυτά τα θέματα, αλλά να το ξεχνάς και ξαφνικά να το θεωρείς συνωμοσία λες και πριν το κρατος λειτουργούσε άψογα και δεν δημοσιεύει μόνο σε αυτή την περίπτωση και μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο, με ξεπερνάει.
Σε κάθε περίπτωση που εμπλέκεται το κράτος, θα πρέπει πρώτα να εξακριβώσεις πόσο επηρέασε ο βαθμός μπουρδελιασης που το χαρακτηρίζει και αφού το εξακριβώσεις (αν αυτό είναι δυνατόν), σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να μιλάς για συνωμοσια. Αυτό δεν το λέω μόνο για σένα, αλλά για όλους που όταν συμβαίνει κάτι ξαφνικά ξεχνάνε πως βρίσκονται στην Ελλάδα, νομίζουν πως είναι ίσως στην Ελβετία, οπότε αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, μη δημοσίευση, δυσλειτουργία κλπ μόνο σε συνωμοσία θα μπορούσε να αναχθεί εφόσον το Ελληνικό κράτος μέχρι τώρα λειτουργούσε ρολόι και αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς οι ίδιοι άνθρωποι που το βρίζουν νυχτα-μερα το ξεχνάνε και σε δύσκολες καταστάσεις φαντασιωνονται ότι είναι λειτουργικό και σε θέση να τα βγάλει πέρα οπότε οποία στραβή μόνο σε εσκεμμένη ενέργεια μπορεί να δικαιολογηθεί. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης ξεχωριστής.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

23-03-25

12:40
Βρε ασε το ότι δεν υπάρχει καπου δημοσιευμενη η έκθεση του ΓΧΚ, αστο αυτο να πάει στο καλό. Για ποιο λόγο η επίσημη εκθεση του ΓΧΚ είναι μισή και ανεσωστη και παρερμηνευμενη και δεν πληροί καν τις προϋποθέσεις και τη μορφή μιας τυπικης επίσημης έκθεσης, φαίνεται πολύ πρόχειρη, στο πόδι τσαπατσουλια πώς να το πω αλλιως;Αυτό το απαντάω τώρα. Το ΓΧΚ δεν έχει αναρτήσει κάπου την έκθεση του διότι πολύ απλά δεν έχει δικό του site διότι δεν είναι ανεξάρτητος φορέας όπως ο ΕΔΟΣΑΑΜ, ο,τι υπάγεται στο υπουργείο δεν έχει δικό του site διότι δεν είναι νομικό πρόσωπο. Το κράτος τώρα εξαιτίας αυτης της νοοτροπίας επί δεκαετίες τίποτα δεν δημοσίευε, έκανες αμάν να βρεις κάτι, δεν είχε (και δεν έχει) ποτέ το πνεύμα δημοσιεύσεων των πάντων. Οι Ευρωπαίοι πίεσαν ακόμα και για το Διαύγεια που πάλι δεν βγαίνουν όλα και άμεσα. Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που έχουμε από τον καιρό του Σημίτη πήξει στις Ανεξάρτητες Αρχές. Αυτά δεν χρειάζεται να στα αναλύω, είναι αυτονόητα, ξέρεις πως λειτουργεί το Ελληνικός κράτος μπανανία που έχουμε σε αυτά τα θέματα, αλλά να το ξεχνάς και ξαφνικά να το θεωρείς συνωμοσία λες και πριν το κρατος λειτουργούσε άψογα και δεν δημοσιεύει μόνο σε αυτή την περίπτωση και μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο, με ξεπερνάει.
Σε κάθε περίπτωση που εμπλέκεται το κράτος, θα πρέπει πρώτα να εξακριβώσεις πόσο επηρέασε ο βαθμός μπουρδελιασης που το χαρακτηρίζει και αφού το εξακριβώσεις (αν αυτό είναι δυνατόν), σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να μιλάς για συνωμοσια. Αυτό δεν το λέω μόνο για σένα, αλλά για όλους που όταν συμβαίνει κάτι ξαφνικά ξεχνάνε πως βρίσκονται στην Ελλάδα, νομίζουν πως είναι ίσως στην Ελβετία, οπότε αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, μη δημοσίευση, δυσλειτουργία κλπ μόνο σε συνωμοσία θα μπορούσε να αναχθεί εφόσον το Ελληνικό κράτος μέχρι τώρα λειτουργούσε ρολόι και αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς οι ίδιοι άνθρωποι που το βρίζουν νυχτα-μερα το ξεχνάνε και σε δύσκολες καταστάσεις φαντασιωνονται ότι είναι λειτουργικό και σε θέση να τα βγάλει πέρα οπότε οποία στραβή μόνο σε εσκεμμένη ενέργεια μπορεί να δικαιολογηθεί. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης ξεχωριστής.
Αυτο με βάση όσα δημοσιευσε ο καρναβος είναι η μόνη πηγη που έχουμε όπου ειδαμε το τι πραγματικά δημοσιευσε το ΓΧΚ. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητησουμε πως ηταν όντως ετσι τα πράγματα. Αυτά που είπε στο βίντεο αυτά εδωσε το ΓΧΚ ως επίσημη εκθεση, ούτε φοιτητής ξέρω γω δε θα κατεθετε κατι τετοιο ως εργαστηριακα αποτελέσματα. Αυτό και μόνο του είναι α-πα-ρά-δε-κτο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

23-03-25

15:04
Μα είναι δυνατόν να αποδεχθούμε την γνώμη κάποιου άλλου αν δεν το δούμε να το κρίνουμε και εμείς; Το "αν είναι δυνατόν!".Δεν θα πρέπει να πάει στους ερευνητές του ΓΧΚ αλλά σε αυτό τον τρόπο σκέψης. Μόνο αν την δούμε και την κρίνουμε θα μπορέσουμε να βγάλουμε άποψη. Δεν περιμένω και εγώ καμία τέλεια εργασία γιατί πρώτον δεν υπάρχει το τέλειο και δεύτερον ξέρω πως λειτουργούν λίγο πάνω-κατω οι ερευνητές του κράτους. Αλλά αυτά δεν σημαίνει πως την καθιστούν αυτομάτως άκυρη αν δεν την δούμε και την κρίνουμε.Βρε ασε το ότι δεν υπάρχει καπου δημοσιευμενη η έκθεση του ΓΧΚ, αστο αυτο να πάει στο καλό. Για ποιο λόγο η επίσημη εκθεση του ΓΧΚ είναι μισή και ανεσωστη και παρερμηνευμενη και δεν πληροί καν τις προϋποθέσεις και τη μορφή μιας τυπικης επίσημης έκθεσης, φαίνεται πολύ πρόχειρη, στο πόδι τσαπατσουλια πώς να το πω αλλιως;
Αυτο με βάση όσα δημοσιευσε ο καρναβος είναι η μόνη πηγη που έχουμε όπου ειδαμε το τι πραγματικά δημοσιευσε το ΓΧΚ. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητησουμε πως ηταν όντως ετσι τα πράγματα. Αυτά που είπε στο βίντεο αυτά εδωσε το ΓΧΚ ως επίσημη εκθεση, ούτε φοιτητής ξέρω γω δε θα κατεθετε κατι τετοιο ως εργαστηριακα αποτελέσματα. Αυτό και μόνο του είναι α-πα-ρά-δε-κτο.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

23-03-25

15:13
μα αν θυμαμαι καλα το εδειξε στις διαφανειες του το τι εβγαλε ως πορισμα το ΓΧΚΜα είναι δυνατόν να αποδεχθούμε την γνώμη κάποιου άλλου αν δεν το δούμε να το κρίνουμε και εμείς; Το "αν είναι δυνατόν!".Δεν θα πρέπει να πάει στους ερευνητές του ΓΧΚ αλλά σε αυτό τον τρόπο σκέψης. Μόνο αν την δούμε και την κρίνουμε θα μπορέσουμε να βγάλουμε άποψη. Δεν περιμένω και εγώ καμία τέλεια εργασία γιατί πρώτον δεν υπάρχει το τέλειο και δεύτερον ξέρω πως λειτουργούν λίγο πάνω-κατω οι ερευνητές του κράτους. Αλλά αυτά δεν σημαίνει πως την καθιστούν αυτομάτως άκυρη αν δεν την δούμε και την κρίνουμε.
μπορεις να το δεις δηλαδη και να κρινεις
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

23-03-25

15:26
μα αν θυμαμαι καλα το εδειξε στις διαφανειες του το τι εβγαλε ως πορισμα το ΓΧΚ
μπορεις να το δεις δηλαδη και να κρινεις
Τι να κρίνεις; Αποσπασματικό υλικό; Απομονωμένο από το πλαίσιο του; Δεν γίνονται αυτα
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

25-03-25

10:33

Αποκάλυψη OPEN: Αφαιρείται η εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου - e-thessalia.gr
Με απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αφαιρείται η εποπτεία της ανάκρισης για την υπόθεση των Τεμπών από την εισαγγελέα …

chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

26-03-25

18:02
πάντως πολύ παράξενη η απόσυρση της Αποστολάκη από την υπόθεση των Τεμπών και μόνο, από την Αδειλίνη
Δηλαδή για όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που έχει είναι οκαυ να τις έχει, αλλά για τα Τέμπη όχι; Δε μου φαίνεται φυσιολογικό.
Σημερινή ανάρτηση Καρυστιανού για το θέμα αυτό:
Δηλαδή για όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που έχει είναι οκαυ να τις έχει, αλλά για τα Τέμπη όχι; Δε μου φαίνεται φυσιολογικό.
Σημερινή ανάρτηση Καρυστιανού για το θέμα αυτό:
Ντροπή ! Από τη μια η πλήρης ΑΠΑΘΕΙΑ του Αρείου Πάγου, που καθόλου δεν αντιδρά στα όσα εγκληματικά έχουν καταγγελθεί για τον Ανακριτή των Τεμπών και από την άλλη η πρόσφατη επιλεκτική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Αρείου Πάγου με την αντικατάσταση της Εισαγγελέως που εποπτεύει τον Ανακριτή των Τεμπών, μας προκαλεί και μας ανησυχεί. Μια μόλις ημέρα μετά το δίκαιο αίτημα μας προς την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, κυρία Αποστολακη για ενίσχυση της υπόθεσης μας με επιπλέον ανακριτές καθώς ο μοναδικός ανακριτής, κύριος Μπακαιμης ερευνάται από την Εισαγγελία για σοβαρά ποινικά αδικήματα και εσκεμμένες παραλείψεις, γεγονός που καθυστερεί την αποκάλυψη της αλήθειας και την έναρξη δίκαιης δίκης για την οποία παλεύουμε δύο χρόνια τώρα, η Εισαγγελέας Εφετών που τον εποπτεύει, την αμέσως επόμενη ημέρα!, απομακρύνεται με αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασίες από την κυρία Αδειλινη. Ιδιαίτερα στοχευμένη αντίδραση αν επιπλέον αναλογιστεί κανείς οτι ο μηνυθείς και ποινικά ερευνώμενος Εφέτης Ανακριτής παραμένει στη θέση του, χωρίς καν να ενεργοποιείται η αναπληρώτρια του, παρά το γεγονός ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ για δύο χρόνια μέχρι και σήμερα δεν ενσωμάτωσε στη δικογραφία εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία που είχε κατάσχει το Μάρτη του 2023 και τα οποία θα φανέρωναν περίτρανα το παράνομα φορτωμένο εύφλεκτο καύσιμο, πάνω σε παλέτα δεμένο με ειδικά σκοινιά, ακριβώς δίπλα στο κοντέινερ OCCL... Η έρευνα για το φορτίο χημικών - καυσίμων αποτελεί κόκκινη γραμμή για τον κύριο Μπακαΐμη ο οποίος ακόμη δεν έχει ζητήσει την έρευνα για τα κακουργήματα της έκρηξης, της έκθεσης και της ανθρωποκτονίας από ενδεχόμενο δόλο: - παρά τα ευρήματα της Anubis που αποδεικνύουν την ύπαρξη μεταφερόμενου φορτίου ( παλέτες και σκοινιά cargo μεταφοράς) σε ένα εμπορικό που αναφέρει μόνο 3 πλατφόρμες με πλάκες αλουμινίου και ΚΛΕΙΣΤΑ κοντέινερ… ΚΑΙ - παρά την τεράστια πυρόσφαιρα, το πύρινο μανιτάρι που οφείλεται σε εύφλεκτους χημικούς υδρογονανθρακες σύμφωνα με εμπεριστατωμένες τεχνικές μελέτες Εμπειρογνωμόνων. Ούτε βέβαια τον έχει προβληματίσει η παρουσία ανώτατων αξιωματούχων της αεροπορίας, οι οποίοι ήρθαν νύχτα, έδωσαν ειδικές οδηγίες διαχείρισης του πεδίου και έφυγαν νύχτα… Ενώ όταν ερωτήθη αν θα ξεκινήσει έρευνα για τους ενστόλους που απομακρύνουν αντικείμενα από πεδίο, απλά ανασήκωσε τους ώμους ….. Ενώ ΜΑΖΙ με το Συμβούλιο Εφετών ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ το δικαίωμά του κάθε χαροκαμένου γονέα για εκταφή του παιδιού του για επιπλέον εξετάσεις, αφού στη δική μας περίπτωση τα διεθνή πρωτόκολλα καταπατήθηκαν και έτσι ΚΑΜΙΑ τοξικολογική εξέταση δεν έγινε από το φόβο της αποκάλυψης των χημικών, που όλες οι Αρχές την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Η παρουσία του κ. Ανακριτή μια φορά την εβδομάδα στο γραφείο του ή και καθόλου για πολλές ημέρες, δείχνει την αδιαφορία και την άνεση με την οποία ΔΕΝ κάνει την δουλειά του. Εντυπωσιακό είναι λοιπόν πως η κυρία Αδειλινη, σιωπά και αδιαφορεί για αυτήν την αδιανόητη και άκρως παραβατικη συμπεριφορά του κυρίου Μπακαιμη, αλλά έσπευσε να απομακρύνει την κυρία Αποστολάκη επιλεκτικά ΜΟΝΟ από την υπόθεση μας, ΜΟΝΟ από την υπόθεση των Τεμπών! Και μάλιστα την επόμενη μέρα αφότου ζητήσαμε από την κα. Αποστολάκη την άσκηση εποπτείας επί του Εφέτη Ανακριτή, ως οφείλει. Η κα. Αδειλίνη είναι ή δεν είναι ενήμερη για τις ξεδιάντροπες και άκρως επιθετικές απειλές που εκτόξευσε ορυώμενος κατά της Εισαγγελέως που η ίδια τώρα απομάκρυνε, κας. Αποστολάκη, εξέχων κατηγορούμενος των Τεμπών, κσι ισχυρό στέλεχος της ΝΔ, εναντίον της το καλοκαίρι του 2023; Δηλαδή λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση του γιου της, τον Δεκέμβριο του 2023; Παρόλα αυτά δεν δόθηκε προστασία στην κυρία Εισαγγελέα, κα. Αποστολάκη, όπως έγινε στον κύριο Μπακαιμη αμέσως μετά την μήνυση μας….. Και ο γιος της Εισαγγελέως χάθηκε…. και εντός 24 ωρών ο ΑΠ έσπευσε και απεφάνθη, χωρίς καμία έρευνα (όπως έκανε ο ΠΘ πριν από δύο χρόνια όταν δήλωσε βαρύγδουπα ως ΜΟΝΗ αιτία του κακού το ανθρώπινο λάθος) ότι οι υποθέσεις δεν συνδέονται….
Η λέξη Κράτος Δικαίου πνίγεται στην Ελλάδα ….εχει χάσει και αυτή το οξυγόνο της, όπως και εμείς όλοι. Ασφυκτιούμε …. Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι με τέτοιο πέπλο προστασίας, η υπόθεση των Τεμπων δεν θα αφαιρεθεί από τον κ. Μπακαΐμη διότι όλοι όσοι του δίνουν εντολές είναι εκείνοι που θέλουν να παραμείνει στα ασφαλή χέρια του…. Μόνη ελπίδα η μήνυση μας να τύχει τελικά της προσοχής και της σοβαρότητας που της αρμόζει, σε τήρηση των όσων ο νόμος ορίζει. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Οφείλετε σεβασμό στους θεσμούς και στους πολίτες. Η αλήθεια στο έγκλημα των Τεμπών θα ΛΑΜΨΕΙ, όσο και αν προσπαθείτε για το αντίθετο !! Καλή Λευτεριά!
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

27-03-25

18:41
ουσιαστικά καθαρές οι τοξικολογικές
+ έχουμε και το κομμένο δάχτυλο (δείκτης αριστερού χεριού, κομμένες φάλαγγες 2 και 3) με τέλεια τομή που παραπέμπει στο να έγινε από ανθρώπινο εργαλείο και όχι από ζώο

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Βασίλη Καλογήρου - Το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο
Χαμηλές τιμές αντιψυχωσικού φαρμάκου εντοπίστηκε στο αίμα του Βασίλη Καλογήρου , όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες και παραδόθηκαν επισήμως,...

Χαμηλές τιμές αντιψυχωσικού φαρμάκου εντοπίστηκε στο αίμα του Βασίλη Καλογήρου, όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες και παραδόθηκαν επισήμως, χωρίς όμως να φτάνουν τα θεραπευτικά επίπεδα.
Ειδικότερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο γιος της Εισαγγελέως Λάρισας δεν είχε λάβει άλλη δόση από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του, ενώ δεν ανιχνεύθηκε κανένα άλλο φάρμακο ή ουσία στον οργανισμό του.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε το OPEN, εντοπίστηκε κομμένο με τομή τμήμα του δακτύλου του. Η τομή φαίνεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

28-03-25

16:21
Ορίστε και από εδώ...
www.news247.gr

Τέμπη: Γνήσια τα τρία βίντεο με την εμπορική λέει η πραγματογνωμοσύνη της ΔΕΕ
Η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που είδε το NEWS24/7, απεφάνθη πως τα τρία βίντεο που κατατέθηκαν από την εταιρεία Interstar στις 5 Φεβρουαρίου είναι γνήσια.

chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

28-03-25

16:26
Πολύ περίεργο... Το άλλο ερώτημα όμως παραμενει: πώς και αυτά τα βίντεο ήρθαν στο προσκηνιο δύο χρόνια μετά, πώς και τα βρήκαν τυχαία στον κάδο ανακύκλωσης δύο χρόνια μετά, και η χρονική ανακολουθία στη δήλωση του υπαλλήλου που τα βρηκε ξημερώματα 8ης Φεβ, ενώ ο Πορτοσαλτε τα είχε από τις 7 Φεβ ενώ ο δικηγόρος από τις 5 Φεβ.Ορίστε και από εδώ...
![]()
Τέμπη: Γνήσια τα τρία βίντεο με την εμπορική λέει η πραγματογνωμοσύνη της ΔΕΕ
Η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που είδε το NEWS24/7, απεφάνθη πως τα τρία βίντεο που κατατέθηκαν από την εταιρεία Interstar στις 5 Φεβρουαρίου είναι γνήσια.www.news247.gr
Μυστήρια πράγματα.....
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

28-03-25

19:55
Πολύ περίεργο... Το άλλο ερώτημα όμως παραμενει: πώς και αυτά τα βίντεο ήρθαν στο προσκηνιο δύο χρόνια μετά, πώς και τα βρήκαν τυχαία στον κάδο ανακύκλωσης δύο χρόνια μετά, και η χρονική ανακολουθία στη δήλωση του υπαλλήλου που τα βρηκε ξημερώματα 8ης Φεβ, ενώ ο Πορτοσαλτε τα είχε από τις 7 Φεβ ενώ ο δικηγόρος από τις 5 Φεβ.
Μυστήρια πράγματα.....
Καθόλου μυστήρια! Αν όντως ένας υπάλληλος τα κράτησε κρυφά θα φοβοταν να το αποκαλύψει στην αρχή, μετά μπορεί να βρήκε το θάρρος να το πει στην εταιρεία όταν έβλεπε πως εξελισσόταν η υπόθεση και η εταιρεία να του είπε να μείνει μεταξύ τους μέχρι να κρίνουν αυτοί ποτέ να αποκαλυφθεί για την φημη τους κλπ κλπ και όλο αυτό πήρε 2 χρόνια, δεν το κοιτάζουν όλοι αυτό όπως εσύ, που νιώθεις ότι θα έπρεπε να κινηθείς αμέσως ηθικά επειδή δεν νιώθεις να έχεις συνέπειες εφόσον είσαι εκτός και το κοιτάς ως τριτος. Αυτό είναι πολύ λογικό και ανθρώπινο, πόσα τέτοια έχουν αποκαλυφθεί σε εταιρείες που τα κράταγαν υπάλληλοι τους κρυφά για καιρό.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

28-03-25

20:08
και γιατι βγηκε και ειπε επισημα οτι τα βρηκε στις 8 Φεβ ξημερωματα ενω ο δικηγορος τα ειχε στις 5 Φεβ;Καθόλου μυστήρια! Αν όντως ένας υπάλληλος τα κράτησε κρυφά θα φοβοταν να το αποκαλύψει στην αρχή, μετά μπορεί να βρήκε το θάρρος να το πει στην εταιρεία όταν έβλεπε πως εξελισσόταν η υπόθεση και η εταιρεία να του είπε να μείνει μεταξύ τους μέχρι να κρίνουν αυτοί ποτέ να αποκαλυφθεί για την φημη τους κλπ κλπ και όλο αυτό πήρε 2 χρόνια, δεν το κοιτάζουν όλοι αυτό όπως εσύ, που νιώθεις ότι θα έπρεπε να κινηθείς αμέσως ηθικά επειδή δεν νιώθεις να έχεις συνέπειες εφόσον είσαι εκτός και το κοιτάς ως τριτος. Αυτό είναι πολύ λογικό και ανθρώπινο, πόσα τέτοια έχουν αποκαλυφθεί σε εταιρείες που τα κράταγαν υπάλληλοι τους κρυφά για καιρό.
Αυτο το ειπε τωρα πριν ενα-εναμιση μηνα
Ουτε να συνεννοηθουν μεταξυ τους για το τι ψεμα να πουνε δεν ηταν ικανοι
Δεν υπαρχει απολυτως καμία εξηγηση σε αυτη την χρονικη ασυνεπεια των ενεργειων τους
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

28-03-25

20:41
και γιατι βγηκε και ειπε επισημα οτι τα βρηκε στις 8 Φεβ ξημερωματα ενω ο δικηγορος τα ειχε στις 5 Φεβ;
Αυτο το ειπε τωρα πριν ενα-εναμιση μηνα
Ουτε να συνεννοηθουν μεταξυ τους για το τι ψεμα να πουνε δεν ηταν ικανοι
Δεν υπαρχει απολυτως καμία εξηγηση σε αυτη την χρονικη ασυνεπεια των ενεργειων τους
Γιατί ακόμα και αν φοβάσαι και κρατάς αρχεία που διευκολύνουν μια υπόθεση, οι δικαστές θα σε τιμωρήσουν, δεν τους ενδιαφέρουν οι δικές σου οι φοβίες.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.

29-03-25

13:05

«Πόρισμα Πλακιά» για τα Τέμπη: Σε έλαια σιλικόνης αποδίδει την πυρόσφαιρα ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας - iefimerida.gr
Βγήκε το πόρισμα του Βρετανού εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια Πλακιά για την υπόθεση των Τεμπών αναφορικά με την έκρηξη μετά τη σύγκρουση, με το πόρισμα να αποδίδει την πυρόσφαιρα που προέκυψε μετά τη μοιραία σύγκρουση των τρένων, στα έλαια σιλικόνης.

ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 689 μηνύματα.

29-03-25

14:17
Ω θεε![]()
«Πόρισμα Πλακιά» για τα Τέμπη: Σε έλαια σιλικόνης αποδίδει την πυρόσφαιρα ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας - iefimerida.gr
Βγήκε το πόρισμα του Βρετανού εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια Πλακιά για την υπόθεση των Τεμπών αναφορικά με την έκρηξη μετά τη σύγκρουση, με το πόρισμα να αποδίδει την πυρόσφαιρα που προέκυψε μετά τη μοιραία σύγκρουση των τρένων, στα έλαια σιλικόνης.www.iefimerida.gr
Κρύβει τον μαφιόζο λαθρεμπορα και ο Βρετανός, ρε τι άκρες έχει αυτός ο τύπος; Η Γιακουζα πρέπει να είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 243 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- ROM32
- chester20080
- Joji
- Reader
- charmander
- Paragontas7000
- touvlo
- vasilis123321
- Scandal
- Libertus
- back2967
- bibliofagos
- akis_95
- Entropy24
- J.Cameron
- Giorgkalo
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- Ryuzaki
- Unboxholics
- fourkaki
- Debugging_Demon
- Evi Papa
- rafaela11
- Jack of Spades
- camil
- Kate1914
- Εριφύλη
- synthnightingale
- italian
- taketrance
- louminis
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- Scarlet Fox
- Memetchi
- Dr. Gl. Luminous
- gegeorgiou90
- fockos
- giorgos5002
- gaidouri
- Unicex
- AggelikiGr
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- DimitraA.
- Αντικειμενικός
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- ougkampougka
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.