Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εχει και make-up ειδικό που τα κρύβει τελείως πάντως.
Εγώ σκέφτομαι χρόνια να κάνω και τελικά το πήρα απόφαση, αλλά δεν ξέρω που να πάω. Εχω βρει ένα που φαίνεται τοπ, αλλά πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Κατά τα άλλα ξέρω πολλούς και πολλές με πανέμορφα τατουάζ που είναι και φίλοι με τους τατουατζιδες (για καλύτερη τιμή), αλλά τα σχέδια δεν είναι στο στιλ που θέλω εγώ. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι εξίσου καλοί και σε αυτό που θέλω...Γενικά, σε αυτές τις περιπτώσεις τι κάνω? Αν πχ πάω σε διάφορα και πω να μου σχεδιάσουν αυτό που έχω στο μυαλό μου, γίνεται δωρεάν? Ετσι, για να δω την τέχνη διαφόρων πριν το αποφασίσω. 'Η μήπως άπαξ και κάτσει ο άλλος να σου κάνει σχέδιο, είτε το θες είτε όχι είτε θες να το σκεφτείς,πρέπει να δώσεις κάτι?
Σε οποιον τατουατζη και να πας θα εχει καποια αλμπουμ με τα τατου που εχει κανει σε αλλους, οποτε θα δεις το στυλ του.
Δεν ξερω αν θα στο σχεδιασει δωρεαν, αλλα αν θες κατι πολυ συγκεκριμενο και του το πας ετοιμο, μονο μικροαλλαγες θα κανει. Δεν θα το σχεδιασει απο το μηδεν αλλωστε, και πανω σου θα βαλει στενσιλ για να ακολουθει. Οποτε μην ανχωνεσε τοσο, εκτος και αν θελεις να του πεις τι θελεις και να το σχεδιασει αυτος χωρις να υπαρχει καποια απεικονιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
φρεσκο.........
Δικό σου;
Μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα, πρεπει να εχει ενα-δυο ραντεβου μπροστα του!και αποτυχημενο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agiyi
Νεοφερμένος
Δεν το είχα ψάξει ποτέ το θέμα γιατί δεν ηθελα να κάνω tattoo μονο και μόνο γιατί ήξερα οτι θα το μετανιώσω μετά απο κάποια χρόνια.
Βέβαια τώρα έχω βρει κάτι που ξέρω οτι δεν πρόκειται να μετανοιώσω οπότε άρχισα να το ψάχνω..
Το πρόβλημα μου είναι το εξείς: θέλω να κάνω την παρτιτούρα ένος κομματιού (όχι όλη φυσικά, τα πρώτα 4-5 μέτρα), άρα ένα πεντάγραμμο και νότες... Πήγα σε ένα τατουατζίδικο όμως για να ρωτήσω και μου είπε εκεί η κοπέλα οτι για να βγεί καλό, θα πρέπει το πεντάγραμμο να έχει πλάτος περίπου 3-3,5 εκκατωστά, δηλαδή η κάθε γραμμή να απέχει απο την άλλη ~0,75cm!!...
Έχει δίκιο; Δεν είναι εφικτό να βγεί καλό και να έχει μέγεθος (αντε λίγο μεγαλύτερο) απο ενα φυσιολογικό πεντάγραμμο παρτιτούρας; (Τα πεντάγραμμα παρτιτούρας είναι κάπου στα 0,7cm για να καταλάβετε, δηλαδή μου είπε οτι θα πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον 4 - 4,5 φορές μεγαλύτερο!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης
Υγ: Αναφέρομαι (κυρίως) στα ευμεγέθη τατουάζ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Αυτά που είναι ορατά στο μάτι (π.χ. στα δάχτυλα που έχει η methexys ή στον καρπό που έχω εγώ), από ένα σημείο και μετά το μάτι τα συνηθίζει και δεν τα παρατηρεί κάθε φορά σαν κάποια καινούρια προσθήκη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
δεν θα έκανα για κανέναν λόγο και μου είναι άκρως αντιαισθητικά όταν τα βλέπω σε άλλους...
nearos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.