Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,540 μηνύματα.
11-06-24
00:49
Το καταλαβαίνω, ειδικά με τα ψητοπωλεία σε κάθε γωνία και με τα παραδοσιακά φαγητά είναι σχεδόν απίθανο. Εγώ ξεκίνησα να μην τρώω κρεας λόγω νηστείας αλλά μου έμεινε και νομίζω θα μου μείνει για πολύ καιρό ακόμα.Προσπάθησα να μην τρώω κρέας αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι και οι γνώμες που διίστανται περί αυτού.
Αλλά την κρέπα, την βαφλα και τα παγωτά. Ας μην μιλήσω για το προφιτερολ μέσα στη σοκολάτα. Το αφράτο παντεσπάνι στα κέικ με την κουβερτούρα από πάνω. Αυτά δεν κόβονται
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
11-06-24
02:42
Το καταλαβαίνω, ειδικά με τα ψητοπωλεία σε κάθε γωνία και με τα παραδοσιακά φαγητά είναι σχεδόν απίθανο. Εγώ ξεκίνησα να μην τρώω κρεας λόγω νηστείας αλλά μου έμεινε και νομίζω θα μου μείνει για πολύ καιρό ακόμα.
Αλλά την κρέπα, την βαφλα και τα παγωτά. Ας μην μιλήσω για το προφιτερολ μέσα στη σοκολάτα. Το αφράτο παντεσπάνι στα κέικ με την κουβερτούρα από πάνω. Αυτά δεν κόβονται
Αμα ο πολιτισμός σου είναι δομημένος γύρω από το φαγητό και το sex αυτά παθαίνεις αγαπητέ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
11-06-24
08:14
Μια χαρα ενα στεφανιαιο επεισοδιο εκει στα πενηντα σου θα το λαβεις ..μην μεινουμε και παραπονεμενοι..αλωστε καπου πρεπει να πουληθουν και οι στατινες.Πίνω κάθε πρωί
-Μισή μπανανούλα
-Ενα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστημένο χωρίς τη πούλπα
-4 φέτες του τοστ με τυράκι philadelphia και κομμένη ντομάτα.
-Ενα ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά.
Το μεσημέρι συνήθως φρέσκο κρέας καλής ποιότητας. Οχι Goody's, Macdonalds κτλπ. Απ' τον Ακη το χασάπη μου.
Το occasional μπινελίκι πχ ένα παγωτό Boss ή Lacta ή ένα βάζο Nutella
Το βράδυ τρώω ελαφρά.
Που λέτε να μου βγει?
-Μισή μπανανούλα..καντην ολοκληρη
-Ενα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστημένο χωρίς τη πούλπα....οχι χυμο ολο το πορτοκαλι με τις ινες
Ωραια αλλαξε το βουτηροτυρι philadelphia με κατικι ειναι πιο δροσερο
-Ενα ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά. Καντο 3,6 λιπαρα ..οι βιταμινες θελουν λιπος.
Το μεσημέρι συνήθως φρέσκο κρέας καλής ποιότητας. Οχι Goody's, Macdonalds κτλπ. Απ' τον Ακη το χασάπη μου.
Μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας και μια κοτοπουλο..εχουμε απειρα πεντανοστημα λαχανικα και οσπρια και κυριως ψαρακια.. Ναι το κρεας ειναι πορωση αλλα ξεπορωνεται..Βαλε και αυγουλακι στη μενου σου
Ωραιο το παγωτακι ωραια και η ΙΟΝ αλλα με μετρο..δεν θες πανω απο 100γρ. ομως.
Το βράδυ τρώω ελαφρά. Ευγε
Και βαλε ενα παστελι καθημερινα στην διατροφη σου να το χαρει το εκεινο σου..τα ξεβουλωνει ολα φορ εβερ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
11-06-24
08:49
Μα εσύ, δηλαδή, είσαι θησαυρός !!!Μια χαρα ενα στεφανιαιο επεισοδιο εκει στα πενηντα σου θα το λαβεις ..μην μεινουμε και παραπονεμενοι..αλωστε καπου πρεπει να πουληθουν και οι στατινες.
-Μισή μπανανούλα..καντην ολοκληρη
-Ενα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστημένο χωρίς τη πούλπα....οχι χυμο ολο το πορτοκαλι με τις ινες
Ωραια αλλαξε το βουτηροτυρι philadelphia με κατικι ειναι πιο δροσερο
-Ενα ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά. Καντο 3,6 λιπαρα ..οι βιταμινες θελουν λιπος.
Μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας και μια κοτοπουλο..εχουμε απειρα πεντανοστημα λαχανικα και οσπρια και κυριως ψαρακια.. Ναι το κρεας ειναι πορωση αλλα ξεπορωνεται..Βαλε και αυγουλακι στη μενου σου
Ωραιο το παγωτακι ωραια και η ΙΟΝ αλλα με μετρο..δεν θες πανω απο 100γρ. ομως.
Το βράδυ τρώω ελαφρά. Ευγε
Και βαλε ενα παστελι καθημερινα στην διατροφη σου να το χαρει το εκεινο σου..τα ξεβουλωνει ολα φορ εβερ.
Γιάννη, αυτό με το παστέλι, δεν είναι υπερβολή για κάθε μέρα ; Μέχρι ποιά ηλικία μπορεί να καταναλώνεται (άφοβα, ας πούμε...) σε συχνή βάση ; Γνωρίζω ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο κ.λπ. Αλλά δεν είναι πολύ γλυκό ; Βέβαια αυτή η γλύκα είναι από το μέλι. Δεν ξέρω...
Για πες και για τους ξηρούς καρπούς. Μια μικρή χουφτίτσα - ημερησίως - κάνει κακό ; Καλό ; Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς ; Από καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες, π.χ.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,377 μηνύματα.
11-06-24
08:50
Θα μπορούσες να τρως γιαούρτι με μέλι βρώμη και φρούτα για πρωινό ή αυγά σε οποιαδήποτε μορφή σου αρέσει , βρώμη σε χυλό με μέλι/ ξηροκαρπια ,ταχινομελο σε φέτες πολυσπορου/ ολικής/σικάλεως ψωμιού ή σε φρυγανιές τέτοιας σύστασης.Μισή μπανανούλα
-Ενα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστημένο χωρίς τη πούλπα
-Ενα ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά.
Προς Θεού απέφευγε το ψωμί του τοστ . Ενεργειακα δεν προσφέρει τίποτε και τα περισσότερα είναι γεμάτα συντηρητικά.
Όποτε τρώω κάτι από τα παραπάνω, μένω χορτατη για ώρες .
Γαλακτοκομικά για πρωινό δεν καταναλωνω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
11-06-24
09:17
καλημερα καλη μου..Μα εσύ, δηλαδή, είσαι θησαυρός !!!
Γιάννη, αυτό με το παστέλι, δεν είναι υπερβολή για κάθε μέρα ; Μέχρι ποιά ηλικία μπορεί να καταναλώνεται (άφοβα, ας πούμε...) σε συχνή βάση ; Γνωρίζω ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο κ.λπ. Αλλά δεν είναι πολύ γλυκό ; Βέβαια αυτή η γλύκα είναι από το μέλι. Δεν ξέρω...
Για πες και για τους ξηρούς καρπούς. Μια μικρή χουφτίτσα - ημερησίως - κάνει κακό ; Καλό ; Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς ; Από καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες, π.χ.
Παρατηρηση....
Οι μοναχοι του αγιου ορους πανε μεχρι τα 110 χρονια και ξερεις γιατι ? γιατι καθε μερα τρωνε ταχινι απαραιτητως.. και οταν εχουν νηστια που δεν κανει να φανε ελαιολαδο. τοτε βραζουν το ταχινι αφηνει το λαδι του ( σησαμελαιο) και με αυτο το νερο μαγειρευουν.
Το σουσαμι εκτος των αλλων εχει την ιδιοτητα να μην επιτρεπει την αθηρωμάτωση και κατα συνεπεια την πιεση .οποτε ξεχνας στεφανιαια και εγκεφαλικα.... και καλη λειτουργια στους ανδρες που θελουν να τρυπανε τοιχους.
Οχι το παστελι δεν εχει μελι εχει σιροπι ζαχαρης αλλα ελαφρυ σιροπι..
Αν φας παστελι δεν θες απαραιτητα νερο ...αν φας σοκολατα ή παγωτο θες ..αυτο σημαινει οτι αυτα εχουν πιο πολυ ζαχαρη.
Υπαρχουν βεβαια και τα παστελια μελικουνια της ροδου με μελι αλλα αυτα θελουν μαχαιροπηρουνο και κολλανε στα δοντια γιατι ειναι και ελαστικα. και δεν σπανε.
Ουδεν καλον ομως αμιγες κακου..το παστελι αφηνει υπολειματα σουσαμιου αναμεσα στο δοντια και θελει επιμελη καθαρισμο.
Καλα τι να πουμε τωρα για τους ξηρους καρπους ... τα κοσμηματα της φυσης... πρεπει να ειναι στο καθημερινο τραπεζι... παχαινουν ομως λενε γιατι εχουν θερμοδες ..οχι δεν παχαινουν διοτι εχουν γευση κορεσμου που δεν σου επιτρεπει να φας πανω απο 50-60 γραμμαρια μαξ αμυγδαλα- καρυδια. (100γρ = 600-700 χιλιοθερμιδες).
Ολα τα γεννηματα της φυσης ειναι τρομερα.. απο σιταρια, βρωμες, οσπρια, σταφιδες και συκα και φρουτα κλπ. Η φυση ποτε δεν θα κανει κακο στα παιδια της. Ο ανθρωπος με την ''εξυπναδα'' που εχει να επεξεργαζεται τα τροφιμα κανει κακο στον εαυτο του.
Διαβαζα προσφατα οτι επεξεργασμενα τροφιμα του τυπου κοτομπουκιες ,φις στικς, γκορτον μπλου, σαλτες κλπ του εμποριου ειναι χειροτερα απο το καπνισμα
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,885 μηνύματα.
11-06-24
09:28
μια και λες για το ταχίνι (τρελλαίνομαι) και ας το συνδιάσω με το θέμα των ματιών:
Όταν έπαθα την αποκόλληση, έψαχνα και για διατροφή. Μια φίλη μου έστειλε τις βιταμίνες που της έδωσε ο γιατρός για τα μάτια. Ήταν ένα πανάκριβο σκεύασμα, με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ. Το βρήκα, αλλά τσιγκουνεύτηκα να το πάρω. Έψαξα στο ίντερνετ, τι περιέχει και να βρω, από ποιες τροφές θα πάρω με φυσικό τρόπο τα συστατικά. Λοιπόν, από τα 10 περίπου συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ), τα 8 τα είχε το ταχίνι!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς, για να μη μου το τρώνε) μόνο σ εμένα αρέσει, μες στην οικογένεια.
Όταν έπαθα την αποκόλληση, έψαχνα και για διατροφή. Μια φίλη μου έστειλε τις βιταμίνες που της έδωσε ο γιατρός για τα μάτια. Ήταν ένα πανάκριβο σκεύασμα, με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ. Το βρήκα, αλλά τσιγκουνεύτηκα να το πάρω. Έψαξα στο ίντερνετ, τι περιέχει και να βρω, από ποιες τροφές θα πάρω με φυσικό τρόπο τα συστατικά. Λοιπόν, από τα 10 περίπου συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ), τα 8 τα είχε το ταχίνι!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς, για να μη μου το τρώνε) μόνο σ εμένα αρέσει, μες στην οικογένεια.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
11-06-24
09:29
Kαλημέρα, Γιάννη μου...καλημερα καλη μου..
Το λατρεύω το Άγιο Όρος. Είναι αγάπη, αδυναμία μεγάλη. Έχω ένα βιβλίο με συνταγές του γέροντα Επιφάνιου του Μυλοποταμινού (αν τον έχεις ακουστά, γιατί είσαι και μικρός..."έφυγε" πριν κάποια χρόνια). Λεβεντάνθρωπος !!! Αρχιμάγειρας απ΄ τους λίγους. Παρακολουθώ, γενικά, τη μαγειρική τού Αγίου Όρους. Η οποία, όπως κι εσύ λες, είναι υγιεινή. Εκμεταλλεύονται όλα τα καλά της φύσης (που οι ίδιοι καλλιεργούν...) και κρέας καθόλου. Μόνο ψάρια, όσπρια, λαδερά.Παρατηρηση....
Οι μοναχοι του αγιου ορους πανε μεχρι τα 110 χρονια και ξερεις γιατι ? γιατι καθε μερα τρωνε ταχινι απαραιτητως.. και οταν εχουν νηστια που δεν κανει να φανε ελαιολαδο. τοτε βραζουν το ταχινι αφηνει το λαδι του ( σησαμελαιο) και με αυτο το νερο μαγειρευουν.
Το σουσαμι εκτος των αλλων εχει την ιδιοτητα να μην επιτρεπει την αθηρωμάτωση και κατα συνεπεια την πιεση .οποτε ξεχνας στεφανιαια και εγκεφαλικα.... και καλη λειτουργια στους ανδρες που θελουν να τρυπανε τοιχους.
Ναι. Ειδικά το ταχίνι το χρησιμοποιούν και το έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.
Σ΄ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Οχι το παστελι δεν εχει μελι εχει σιροπι ζαχαρης αλλα ελαφρυ σιροπι..
Αν φας παστελι δεν θες απαραιτητα νερο ...αν φας σοκολατα ή παγωτο θες ..αυτο σημαινει οτι αυτα εχουν πιο πολυ ζαχαρη.
Υπαρχουν βεβαια και τα παστελια μελικουνια της ροδου με μελι αλλα αυτα θελουν μαχαιροπηρουνο και κολλανε στα δοντια γιατι ειναι και ελαστικα. και δεν σπανε.
Ουδεν καλον ομως αμιγες κακου..το παστελι αφηνει υπολειματα σουσαμιου αναμεσα στο δοντια και θελει επιμελη καθαρισμο.
Μια χαρά. Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με τους ξηρούς καρπούς. Πράγματι "κόβουν" την όρεξη και δίνουν και την αίσθηση ότι τρως και κάτι γλυκό.Καλα τι να πουμε τωρα για τους ξηρους καρπους ... τα κοσμηματα της φυσης... πρεπει να ειναι στο καθημερινο τραπεζι... παχαινουν ομως λενε γιατι εχουν θερμοδες ..οχι δεν παχαινουν διοτι εχουν γευση κορεσμου που δεν σου επιτρεπει να φας πανω απο 50-60 γραμμαρια μαξ αμυγδαλα- καρυδια. (100γρ = 600-700 χιλιοθερμιδες).
Ολα τα γεννηματα της φυσης ειναι τρομερα.. απο σιταρια, βρωμες, οσπρια, σταφιδες και συκα και φρουτα κλπ. Η φυση ποτε δεν θα κανει κακο στα παιδια της. Ο ανθρωπος με την ''εξυπναδα'' που εχει να επεξεργαζεται τα τροφιμα κανει κακο στον εαυτο του.
Όπως τα λες. Ακριβώς.Διαβαζα προσφατα οτι επεξεργασμενα τροφιμα του τυπου κοτομπουκιες ,φις στικς, γκορτον μπλου, σαλτες κλπ του εμποριου ειναι χειροτερα απο το καπνισμα
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
11-06-24
10:54
Μια χαρα ενα στεφανιαιο επεισοδιο εκει στα πενηντα σου θα το λαβεις ..μην μεινουμε και παραπονεμενοι..αλωστε καπου πρεπει να πουληθουν και οι στατινες.
Ουτ η χήρα με τα 5 ορφανά.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,377 μηνύματα.
11-06-24
11:23
Επί χρόνια έκανα παστέλι σε μεγάλη ποσότητα κάθε φορά.Οχι το παστελι δεν εχει μελι εχει σιροπι ζαχαρης αλλα ελαφρυ σιροπι..
Σαφέστατα με μέλι ,διαφόρων ποικιλιών ( ανάλογα τι είχα κάθε φορά) , κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού και μια κουταλιά λίγη μαύρη ζάχαρη για το δέσιμο ( σε κάθε περίπτωση ως γεύση και ποιότητα δεν είχε καμια σχέση με του εμπορίου κλάσεις καλύτερο), ωστόσο ήθελε προσοχή λόγω θερμίδων.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,254 μηνύματα.
11-06-24
11:25
Αλήθεια; Σπιτικό παστέλι;Επί χρόνια έκανα παστέλι σε μεγάλη ποσότητα κάθε φορά.
Σαφέστατα με μέλι ,διαφόρων ποικιλιών ( ανάλογα τι είχα κάθε φορά) , κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού και μια κουταλιά λίγη μαύρη ζάχαρη για το δέσιμο ( σε κάθε περίπτωση ως γεύση και ποιότητα δεν είχε καμια σχέση με του εμπορίου κλάσεις καλύτερο), ωστόσο ήθελε προσοχή λόγω θερμίδων.
Ποια είναι η διαδικασία ακριβώς; Πώς το έφτιαχνες;
glayki
Περιβόητο μέλος
11-06-24
11:35
Καβουρδιζεις ελαφρά το σουσάμι 2 κούπες. Έχεις περίπου 1/2 κούπα μέλι θερμάνει ( οχι να καραμελωσει όμως )Αλήθεια; Σπιτικό παστέλι;
Ποια είναι η διαδικασία ακριβώς; Πώς το έφτιαχνες;
.. Ίσα ίσα να αρχίσει να κοχλάζει με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη μέσα.
Κανέλα / ξύσμα πορτοκαλί τοποθετούνται σε μεγάλο μεταλλικό μπολ μαζί με το σουσάμι και μέσα ρίχνεις το μέλι που έχεις προετοιμάσει.
Καλό ανακάτεμα να δέσει το μείγμα και μετά τοποθέτηση σε λαδόκολλα ( μια πάνω μια κάτω από το μείγμα) . Με ένα πλάστη του δίνεις μορφή κυλωντας τον πάνω στη λαδόκολλα την εξωτερική και το κόβεις μετά σε κομμάτια.
Αν θέλεις πιο σκληρό μείγμα ζεσταίνει ς πιο πολυ το μέλι.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,254 μηνύματα.
11-06-24
11:39
Απλό φαίνεται σχετικά. Ωραία, θα το φτιάξω κάποια στιγμή σίγουρα.Καβουρδιζεις ελαφρά το σουσάμι 2 κούπες. Έχεις περίπου 1/2 κούπα μέλι θερμάνει ( οχι να καραμελωσει όμως )
.. Ίσα ίσα να αρχίσει να κοχλάζει με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη μέσα.
Κανέλα / ξύσμα πορτοκαλί τοποθετούνται σε μεγάλο μεταλλικό μπολ μαζί με το σουσάμι και μέσα ρίχνεις το μέλι που έχεις προετοιμάσει.
Καλό ανακάτεμα να δέσει το μείγμα και μετά τοποθέτηση σε λαδόκολλα ( μια πάνω μια κάτω από το μείγμα) . Με ένα πλάστη του δίνεις μορφή κυλωντας τον πάνω στη λαδόκολλα την εξωτερική και το κόβεις μετά σε κομμάτια.
Αν θέλεις πιο σκληρό μείγμα ζεσταίνει ς πιο πολυ το μέλι.
Σε ευχαριστώ πολύ!
glayki
Περιβόητο μέλος
11-06-24
11:48
Προσοχή δε θέλουμε να καεί και να μαυρίσει το μέλι .. Μετά θα μυρίζει Καμμένο το παστέλι μας. Μπορείς να βάλεις και cranberriesΑπλό φαίνεται σχετικά. Ωραία, θα το φτιάξω κάποια στιγμή σίγουρα.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
14-06-24
08:51
Θα μπορούσες να τρως γιαούρτι με μέλι βρώμη και φρούτα για πρωινό ή αυγά σε οποιαδήποτε μορφή σου αρέσει , βρώμη σε χυλό με μέλι/ ξηροκαρπια ,ταχινομελο σε φέτες πολυσπορου/ ολικής/σικάλεως ψωμιού ή σε φρυγανιές τέτοιας σύστασης.
Προς Θεού απέφευγε το ψωμί του τοστ . Ενεργειακα δεν προσφέρει τίποτε και τα περισσότερα είναι γεμάτα συντηρητικά.
Όποτε τρώω κάτι από τα παραπάνω, μένω χορτατη για ώρες .
Γαλακτοκομικά για πρωινό δεν καταναλωνω.
Βρώμη δε μπορώ. Αλλά μπορώ να αλλάξω το ψωμί του τοστ με μια τυρόπιτα Κουρού. Σήμερα έφαγα μια απ' το Γρηγόρη και μπορώ να πω ήταν αρκετά απολαυστική.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,759 μηνύματα.
14-06-24
09:42
Τέλεια η κουρού. Το καλύτερο πρωινό, βέβαια, είναι σφολιάτα (ζαμπονοκασερόπιτα ή τυρόπιτα) ή μπουγάτσα και φραπές. Το έκανα χρόνια κάθε μέρα με εναλλακτική, όταν είχα όρεξη για γλυκό, εκείνα τα τεράστια κρουασάν που είναι σαν τορπίλες. Βρώμες και τέτοια δεν τρώγονται.Βρώμη δε μπορώ. Αλλά μπορώ να αλλάξω το ψωμί του τοστ με μια τυρόπιτα Κουρού. Σήμερα έφαγα μια απ' το Γρηγόρη και μπορώ να πω ήταν αρκετά απολαυστική.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
14-06-24
09:59
Φραπες ΜΕ πουγατσα ;;;; δεν θα μαζευεσαι απο το χεζοβολιό στις τουαλέτες για την υπολοιπη μέρα
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,759 μηνύματα.
14-06-24
10:12
και τσιγάρο!!!Φραπες ΜΕ πουγατσα ;;;; δεν θα μαζευεσαι απο το χεζοβολιό στις τουαλέτες για την υπολοιπη μέρα
glayki
Περιβόητο μέλος
14-06-24
10:12
Ο, τι είναι απολαυστικό γευστικά δε σημαίνει πως έχει θρεπτικά συστατικά !!!Σήμερα έφαγα μια απ' το Γρηγόρη και μπορώ να πω ήταν αρκετά απολαυστική.
Πίτες ,σφολιατες και λοιπά αγοραστα παρασκευάσματα από μαγαζιά εστίασης δεν προσφέρουν τίποτε πέρα απο μια ολιγόωρη αίσθηση πως χόρτασες.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
14-06-24
10:20
Αυτό είναι αλήθεια.Ο, τι είναι απολαυστικό γευστικά δε σημαίνει πως έχει θρεπτικά συστατικά !!!
Πίτες ,σφολιατες και λοιπά αγοραστα παρασκευάσματα από μαγαζιά εστίασης δεν προσφέρουν τίποτε πέρα απο μια ολιγόωρη αίσθηση πως χόρτασες.
Απ΄ την άλλη, τη βρώμη την δίνανε στις κότες στο χωριό μου. Να λέμε και του στραβού το δίκιο, τελείως άγευστο πράμα. Και μόδα των τελευταίων χρόνων.
Σκέτη με γάλα ή γιαούρτι δεν τρώγεται. Είναι σαν άχυρο. Αν την εμπλουτίσεις με διάφορα, οκ. Κάτι πάει κι έρχεται...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Εριφύλη
- Ilma
- iew
- rafaela11
- camil
- Wonderkid
- Unboxholics
- nearos
- giannhs2001
- fmarulezkd
- melina_51
- fourkaki
- Μήτσος10
- Esperos1
- Ωρορα
- Ariana2018
- Oneira96
- ROM32
- epote
- Luludaki
- taketrance
- Maria23667
- fockos
- Ιντερλουδιο
- Βασιλης1234
- charmander
- Roulaki
- spring day
- Stelios725
- louminis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- DimitraA.
- J.Cameron
- Stres
- User2350
- Viedo
- ougka pougka
- bruh_234
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mt73
- Joji
- Eirinakiii8
- korlef
- Euge.loukia
- Meow
- ggl
- Αλκης Κ.
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- 1011
- CiNeFiL
- desp1naa
- Ace of Spades
- Mhtrogoal
- Panos_02
- physicscrazy
- Φωτεινη Τζα.
- jims
- Mapas26
- Helen93
- Libertus
- Αναστασία197
- Cupid
- Johnny15
- gwgw_5
- Ermina's
- fretoe
- Idontknoww
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Rene2004
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.