CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Αυτο που με εξοργιζει ομως και εφτασα στο αμην να μην την βρισω ασχημα ειναι οτι αν καπνιζα και επινα καθε βραδυ δεν θα την ενδιαφερε επειδη το κανουν πολλοι. Αλλα ετσι ειναι οτι δεν ξερεις κατι θα πεις οτι σου κατεβει. Αποφασισα να μην εχω καμια επαφη αυτες τις μερες με την μητερα μου μιας και δεν ανεχομαι φωνες και ιστοριες πανω σε κατι που δεν εχει ιδεα. Δεν ξερω τι να κανω ομως.. Απειλες οτι θα μου κοψει τα λεφτα τελειως και δεν θα εχω να πηγαινω γυμναστηριο και τα λοιπα υπηρχαν αλλα την αγνοησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θα της έλεγα πως το έκοψα και θα συνέχιζα να ΄το παίρνω.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Θα σου έλεγα επίσης να προσπαθήσεις με το καλό να την ενημερώσεις γι' αυτό το συμπλήρωμα διατροφής που παίρνεις.
Αλήθεια όμως, εσύ έχεις ρωτήσει γι' αυτό κάποιον γιατρό ή έχεις μόνο ενημερωθεί από το ίντερνετ; Μήπως τελικά δεν έχει εντελώς άδικο η μητέρα σου;
Ερις
Περιβόητο μέλος

Η καλύτερη λύση θα ήταν να συμβουλευτείς ο ίδιος ένα γιατρό, ή ένα διατροφολόγο παράλληλα με τον γυμναστή που σε παρακολουθεί, ώστε να προσέχεις με τις δόσεις, τη διατροφή σου και το πώς γυμνάζεσαι. Μόλις είσαι σίγουρος για όλες τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει και ότι, φυσικά, δεν κάνεις κάτι λάθος, πάρε τη μαμά σου και εξήγησέ της κι αυτής. Δωσ' της να καταλάβει τι κάνεις και γιατί το κάνεις και ποιες είναι οι περιπτώσεις που θα κινδύνευες.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο ποιον εισαι ενημερωμενος για το τι κανει αυτο το σκευασμα?
Για να χρησιμοποιεις οποιοδηποτε σκευασμα εστω και σαν συμπληρωμα πρεπει να ενημερωθες απο γιατρο η φαρμακοποιο.
Και δεν στο λεω γιατι ειμαι αντιδραστικος η οτιδηποτε.
Στο λεω γιατι δεν εχεις ιδεα για το τι χημικες διεργασιες γινονται στο σωμα και τι προκαλει το καθε τι.
Οσο σε πορωνει η γυμναστικη και το ωραιο σωμα αλλο τοσο θα πρεπει να το σεβεσαι.
Μην ακους ασχετους γυμναστες και χαλβαδες ρε ,αυτοι μονο σε λαθη μπορουν να σε οδηγησουν καθως ειναι ασχετοι.
Παντα μα παντα οτι και εαν σκεφτεις να θες να πραξεις θα πηγαινεις παντα σε αυτους που ξερουν.Σε αυτους που πληρωνονται για να εχουν το αντικειμενο σε ελεγχο και οχι σε αυτους που πληρωνονται για να το πουλανε.
Καθοτι εισαι μικρος και οσο και εαν πιστευεις οτι εισαι ενημερωμενος εαν δεν εισαι ενημερωμενος απο ειδικο εισαι σε φαση σκετου πασαλιματος ενημερωμενος καλο θα ηταν να επισκευτεις γιατρο η φαρμακοποιο και να ακουσεις 100% την συμβουλη του και μονο αυτου.Κανενος αλλου .Και να κανεις οτι σου πει ο ειδικος.
ΑΥτα να ξερεις δεν φευγουν απο το σωμα.Υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη να σου δημιουργησουν βλαβη σε 20-30 χρονια απο τωρα
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σου ειπα μονο γιατρους θα ακους.Παντα τους ειδικους.Εαν δεν ειναι γραμμενο απο ειδικο,ο οποιος εχει αναγνωριση στο χωρο αυτο,τοτε ειναι σκουπιδι.Γενικοτερα το ιντερνετ ειναι κατα 80% σκουπιδια εαν λες αυτο.
Καλη γραμμωση
https://gtoul.com/μονουδρικη-κρεατινη/
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Υπαρχουν ενα εκατομμύριο αρθρα που ο καθενας μας μπορει να διαβασει και δεν μιλαω για τις σελιδες(σκουπιδια) αλλα απο σοβαρα forum. Θα κανω και εξετασεις αιματος σε λιγο καιρο για να δω αν εχει αλλαξει κατι αν και δεν νομιζω. Και το τονιζω παλι δεν ειναι αναβολικο-φαρμακο. Βρισκεται σε μικρες ποσοτητες στο κρεας μας.
Οτιδηποτε διαβαζεις σε "σοβαρα" φορουμ, ειναι σκουπιδια. Οριστε ενα peer-reviewed care report για το τι μπορει να παθει κανεις απο τετοια συμπληρωματα: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199903113401017#t=article
και αλλο ενα: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S105122760600104X
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Μεινε στην πρωτεινη
juste un instant
Επιφανές μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξερω τι να κανω ποια με την μανα μου. Ας μπω κατευθειαν στο ψητο. Αυτην την περιοδο καταναλωνω ενα συμπληρωμα διατροφης το οποιο ειναι η μονουδρικη κρεατινη. Επειδη ετυχε τον τελευταιο καιρο ετυχε και εβγαλα 3-4 σπυρακια παραπανω την κολλησε οτι φταιει αυτο και μου το λεει καθε μερα. Τις τελευταιες μερες ομως το εχασε τελειως πιστευω και μου ειπε το καλυτερο αστειο που εχω ακουσει. Οτι και καλα αυτο το συμπληρωμα θα μου μεγαλωσει την καρδια και το συκωτι και οτι δηλητηριαζω το αιμα μου επειδη ρωτησε ενα γιατρο το οποιο ειμαι 100% οτι δεν ρωτησε κανεναν και απλα το ειπε για να με τρομαξει. Εκτος του οτι εχουν γινει 100000 ερευνες πανω σε αυτο το συμπλωρωμα και εχει αποδειχθει οτι δεν υπαρχουν side effects αλλα δεν ξερω σε ποιο ονειρο τα ειδε ολα αυτα. Αυτο που με εξοργιζει ομως και εφτασα στο αμην να μην την βρισω ασχημα ειναι οτι αν καπνιζα και επινα καθε βραδυ δεν θα την ενδιαφερε επειδη το κανουν πολλοι. Αλλα ετσι ειναι οτι δεν ξερεις κατι θα πεις οτι σου κατεβει. Αποφασισα να μην εχω καμια επαφη αυτες τις μερες με την μητερα μου μιας και δεν ανεχομαι φωνες και ιστοριες πανω σε κατι που δεν εχει ιδεα. Δεν ξερω τι να κανω ομως.. Απειλες οτι θα μου κοψει τα λεφτα τελειως και δεν θα εχω να πηγαινω γυμναστηριο και τα λοιπα υπηρχαν αλλα την αγνοησα.
Ψυχούλα μου, κατανοώ απόλυτα τους προβληματισμούς σου! Η μανούλα σου, ακόμα κι αν ανησυχεί κάπως υπερβολικά, ενεργεί μόνο με καλή πρόθεση και αγάπη. Κι εμένα ο πατέρας μου ήταν υπερπροστατευτικός. Εδώ και τρεις μήνες όμως έχει φύγει από τη ζωή και μου λείπει αφάνταστα η παρουσία, η αγάπη, η στοργή του, ακόμα και η υπερπροστασία του και πολλά άλλα. Χίλιες φορές να ζούσε κι ας μου έκανε κήρυγμα όλη μέρα για τους φραπέδες που πίνω. Σου ζητώ χίλια συγνώμη για την παρέμβαση.
Υ/Γ Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ως προς το ότι πρέπει να συμβουλευτείς ειδικό για το σκεύασμα που λαμβάνεις. Επίσης, δεν αξίζει, φίλε μου, να φθείρεις τον εαυτό σου για να κερδίσεις μια κοπέλα. Σίγουρα έχεις πολλά χαρίσματα και αξίζεις να σε αγαπούν, όπως είσαι. Αν νιώσεις ωραία με τον εαυτό σου, αυτό θα εκπέμπεις.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

απο την στιγμη που δεν εχει πατησει σε ενα γυμναστηριο δεν μπορει να κρινει τι ειναι σωστο και τι οχι.
Εγώ έχω πατήσει και έχω αθληθεί πολλά χρόνια και έχω κάνει και πρωταθλητισμό και σου λέω ότι στα 18 σου αν κάνεις σωστή διατροφή και γυμνάζεσαι συστηματικά δε χρειάζεσαι κρεατίνες.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.