Φιλίες στα 28

Friday_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 284 μηνύματα.
Πιστεύω προέχει να βρείς πρώτα εργασία και μετά μέσω αυτής θα κοινωνικοποιηθείς πιο εύκολα... όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι λόγω του καθημερινού προγραμματος που δεν αφήνει χρονικές πολυτέλειες τόσο για να κάνουν επαφές χρειάζονται κοινές καταστάσεις και μια απο αυτές ειναι βέβαια η δουλειά.

Για τις κοπέλες που λές οτι ειναι δεσμευμένες αυτές ειναι σε άλλη φάση τωρα λογικά δε θα βγαινουν και συχνά επειδη θα κρατανε λεφτά για εκδρομές με το αμόρε ή θα βγαινουν με άλλα ζευγάρια στα οποία εσυ άντε να πάς μια φορά και πολύ λέω.... τι να πάς να κάνεις τωρα μέσα στα ζευγάρια ; εμενα δεν θα μου άρεσε.

όσο για τον χορό γιατι να μη μπορείς ; e;inai τοσο σοβαρό αυτο το θέμα ; το χεις ψάξει ; μπορεί να σου πεί ο δάσκαλος μερικά τίπς και να μπορείς να κάνεις χωρις να σε ενοχλούν τα γονατά σου.

Το ίδιο συμβαίνει και με το γυμναστήριο δεν σημαινει οτι αμα είσαι τραυματισμένος το κόβεις απλά δεν κάνεις τα κιλά που έκανες ή αλλαζεις ασκησειολόγιο. Μια μέση λύση δηλαδή δεν ειναι ανάγκη το ύψος ή το βάθος σαν λύσεις.

θα σου πρότεινα να εστιάσεις στο να βρείς την εργασία που επιθυμείς πρώτα και τα άλλα θα έρθουν.
Βρηκα δουλεια στην οποία είμαι μόνη, δεν έχω συναδέλφους, καλά καλά ο εργοδότης δεν έρχεται 😝

Όσο για τις φίλες, δεν θα αισθανόμουν άσχημα να πάω έξω με ζευγάρια γιατί αισθάνομαι ότι βγαίνω έξω με παρέα και όχι ότι θα τους κρατάω το φανάρι.
Το βρίσκω άσχημο να σκέφτομαι ότι "είναι σε άλλη φάση" επειδή εχουν σχέση. Δηλαδή μόνο όσοι έχουν σχέση κρατάνε "την ίδια φάση;"....εμείς τα ταπεινά χαμομηλακια στο πηγάδι κατουρησαμε;
Το κακό είναι ότι οι ίδιες τους έχουν κομπλεξ που δεν θέλουν να βγαίνουμε όλοι μαζί ή να με γνωρίζουν σε δικές τους παρέες.

Όσον αφορά το θέμα με τα γόνατα μου, εχω αρθριτιδα και ο γιατρός μου είπε πως δεν πρέπει να τα καταπονω καθόλου. Ακόμα και η "γυμναστική" που μπορώ να κάνω είναι από την κοιλιά και πάνω. (Τρέχα γύρευε).

Ευτυχώς βρήκα μια ομάδα με επιτραπέζια και βγαίνουμε που και που και περνάω καλά!
Άλλο life update με το θέμα αυτό δεν έχω 😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Βρηκα δουλεια στην οποία είμαι μόνη, δεν έχω συναδέλφους, καλά καλά ο εργοδότης δεν έρχεται 😝

Όσο για τις φίλες, δεν θα αισθανόμουν άσχημα να πάω έξω με ζευγάρια γιατί αισθάνομαι ότι βγαίνω έξω με παρέα και όχι ότι θα τους κρατάω το φανάρι.
Το βρίσκω άσχημο να σκέφτομαι ότι "είναι σε άλλη φάση" επειδή εχουν σχέση. Δηλαδή μόνο όσοι έχουν σχέση κρατάνε "την ίδια φάση;"....εμείς τα ταπεινά χαμομηλακια στο πηγάδι κατουρησαμε;
Το κακό είναι ότι οι ίδιες τους έχουν κομπλεξ που δεν θέλουν να βγαίνουμε όλοι μαζί ή να με γνωρίζουν σε δικές τους παρέες.

Όσον αφορά το θέμα με τα γόνατα μου, εχω αρθριτιδα και ο γιατρός μου είπε πως δεν πρέπει να τα καταπονω καθόλου. Ακόμα και η "γυμναστική" που μπορώ να κάνω είναι από την κοιλιά και πάνω. (Τρέχα γύρευε).

Ευτυχώς βρήκα μια ομάδα με επιτραπέζια και βγαίνουμε που και που και περνάω καλά!
Πήγαινε σε δραστηριότητες χορό, θέατρο, γιόγκα, ζωγραφική και ο,τι άλλο σε τραβάει απο κει θα γνωρίσεις άτομα και μάλιστα με κοινά κάποια ενδιαφέροντα

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.
Καλά αναλόγως το ζευγάρι γτ κάποια φασωνονται μπροστά σε όλους 😂

Friday_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 284 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25,101 μηνύματα.

Μπράβο για την δουλειά αν και ύποπτο να μην έρχεται το αφεντικό χαχα πλάκα κάνω.

Για τα γόνατα σου κάνει λάθος ο γιατρός το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις χωρις γυμναστική.

Μπορούν 45 λεπτά άσκησης να μειώσουν τους πόνους της αρθρίτιδας;

Η επιλογή βέβαια ειναι δική σου εγω δεν θα έμενα... και ας έλεγε ο γιατρός.

Κόμπλεξ εννοείς αυτές που έχουν αγόρια ;;;; ε ζηλεύουν φοβουνται μην σου τη πέσει ο δικός τους.

Friday_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τα γόνατα σου κάνει λάθος ο γιατρός το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις χωρις γυμναστική.
Τι να σου πω δεν ξέρω.... Είμαι σε μια αναζήτηση αλλού γιατρού.... Θα το δω και αυτό 😢
Κόμπλεξ εννοείς αυτές που έχουν αγόρια ;;;; ε ζηλεύουν φοβουνται μην σου τη πέσει ο δικός τους.
κομπλεξ έχουν οι δύο φίλες μου που έχουν αγόρια και δεν με καλούν όταν βγαίνουν.
Χαχα δεν νομίζω να φοβούνται αυτό, απλά μάλλον αισθάνονται άσχημα να είναι η σχέση τους και εγώ μαζί....

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25,101 μηνύματα.
Τι να σου πω δεν ξέρω.... Είμαι σε μια αναζήτηση αλλού γιατρού.... Θα το δω και αυτό 😢
Εντάξει , βασικά η γραμμή των ορθοπεδικών ειναι να μην προτείνουν προπονήσεις με βάρη αλλα κολύμπι και πιλάτες. Ωστόσο για να μην πάθει η αρθρωση σου στο μέλλον χειρότερο πρόβλημα θέλει να αναπτύξεις εναν ισχυρό τετρακέφαλο (πόδι) αυτό θέλει καθοδηγηση απο γυμναστή και μέχρι το σημείο που δεν πονάς εγω πχ αμα σε πετύχαινα σε γυμναστήριο θα σου προτεινα να κάνουμε καθίσματα αρχικά με το βάρος του σώματος και βλέπουμε.

Δεν θεωρω οτι θα πονούσες ή οτι θα πάθαινες κάποια ζημιά απο αυτη τη φυσιολογικότατη κίνηση για το ανθρώπινο σώμα.

Υπάρχουν περιστατικά ανθρώπων που σώθηκαν σε τροχαία ατυχηματα κτυπα ΄ξύλο ή σε πεσίματα επειδή ειχαν ενα δυνατό μυώδες σώμα... το οποίο φυσικα δεν το έφτιαξαν έτσι αλλα πονώντας και σηκώνοντας βάρη στο γυμναστήριο. Δυστυχως οι ορθοπεδικοί σε αυτα τα θέματα ειναι χρόνια πισω εκτός και αν μιλάμε για αθλίατρους.

Ενας δυνατός τετρακέφαλος (μπούτι) θα σταθεροποιήσει το γόνατο σου και θα ελαχιστοποιήσει τις επιβαρύνσεις ακομη και απο το περπάτημα ή το ανεβασμα της σκαλας που κανεις κάθε μερα.

κομπλεξ έχουν οι δύο φίλες μου που έχουν αγόρια και δεν με καλούν όταν βγαίνουν.
Χαχα δεν νομίζω να φοβούνται αυτό, απλά μάλλον αισθάνονται άσχημα να είναι η σχέση τους και εγώ μαζί....

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα εσύ τις ξέρεις καλύτερα... εσενα σε ενδιαφέρει αυτη τη περίοδο να βρείς συντροφο και να βγαινετε ολοι μαζί παρέα ;

Friday_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει , βασικά η γραμμή των ορθοπεδικών ειναι να μην προτείνουν προπονήσεις με βάρη αλλα κολύμπι και πιλάτες. Ωστόσο για να μην πάθει η αρθρωση σου στο μέλλον χειρότερο πρόβλημα θέλει να αναπτύξεις εναν ισχυρό τετρακέφαλο (πόδι) αυτό θέλει καθοδηγηση απο γυμναστή και μέχρι το σημείο που δεν πονάς εγω πχ αμα σε πετύχαινα σε γυμναστήριο θα σου προτεινα να κάνουμε καθίσματα αρχικά με το βάρος του σώματος και βλέπουμε.

Δεν θεωρω οτι θα πονούσες ή οτι θα πάθαινες κάποια ζημιά απο αυτη τη φυσιολογικότατη κίνηση για το ανθρώπινο σώμα.

Υπάρχουν περιστατικά ανθρώπων που σώθηκαν σε τροχαία ατυχηματα κτυπα ΄ξύλο ή σε πεσίματα επειδή ειχαν ενα δυνατό μυώδες σώμα... το οποίο φυσικα δεν το έφτιαξαν έτσι αλλα πονώντας και σηκώνοντας βάρη στο γυμναστήριο. Δυστυχως οι ορθοπεδικοί σε αυτα τα θέματα ειναι χρόνια πισω εκτός και αν μιλάμε για αθλίατρους.

Ενας δυνατός τετρακέφαλος (μπούτι) θα σταθεροποιήσει το γόνατο σου και θα ελαχιστοποιήσει τις επιβαρύνσεις ακομη και απο το περπάτημα ή το ανεβασμα της σκαλας που κανεις κάθε μερα.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα εσύ τις ξέρεις καλύτερα... εσενα σε ενδιαφέρει αυτη τη περίοδο να βρείς συντροφο και να βγαινετε ολοι μαζί παρέα ;
Με είχε βάλει να κάνω κάτι ασκήσεις στο σπίτι για τον τετρακεφαλο που δεν καταπονουσαν το γόνατο.
Μάλλον πρέπει να τις αρχίσω (γιατί φυσικά δεν τις εκανα ποτέ).

Όσο για τον συντροφο δεν ξέρω...τώρα βγήκα από μια μεγάλη σχέση.
Αλλά δεν έχω την ανάγκη να βγω 4αδα...έχω την ανάγκη από τις φίλες μου και από φίλες γενικότερα.

Skeptic95

Νεοφερμένος

Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Κλαίω

είμαι 24 έχω τις ίδιες φίλες σχεδόν από το γυμνάσιο.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσο μεγαλώνεις ο καθένας κοιτάει περισσότερο τη πάρτη του και αλλάζουν και οι χαρακτήρες
Και εμείς μην νομίζεις , βγαίνουμε λες και έχουμε παιδιά και γάμους. Έχουμε όλες σοβαρές σχέσεις, αλλά εντάξει, το έχουμε τραβήξει καπως. Προσπαθούσα εγώ να μας ενώσω όλους μαζί, αλλά μόνο εγώ προσπαθώ

Σε καταλαβαίνω με λίγα λόγια

Η ιδανική περίπτωση είναι να ξεκινήσεις χόμπι! Εδώ Θεσσαλονίκη μιας και είμαι και εγώ από εδώ, έχει ένα σωρό εργαστήρια με ζωγραφική, καλλιτεχνίες, θεατρικές ομάδες κτλ κτλ όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο !

θα το έκανα και εγώ, αλλά δεν έχω χρόνο 🥲
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης, θα σε ενδιέφερε η καλλιγραφία ; Θα ανοίξει μια ομάδα με μερικά μαθήματα τον Γενάρη

τι άλλο..
Έχω δει κεραμικής, έχω δει επίσης να φτιάχνουν κούπες και τέτοια !
Ωραίες προτάσεις, κεγώ τα ίδια έχω δοκιμάσει και ήταν αρκετά ενδιαφέροντα, πήγαινα και σε λέσχες ανάγνωσης και δημιουργικής γραφής.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια