Φωτογραφίες που τραβήξαμε

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.394 μηνύματα.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.987 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.785 μηνύματα.
Πειραιάς.

IMG_1699.jpeg

IMG_1700.jpeg

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.327 μηνύματα.
IMG_20250302_160847.jpg
IMG_20250302_230459.jpg
IMG_20250303_001003.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.785 μηνύματα.
Βόλτα στην Γλυφάδα.

IMG_1786.jpeg

IMG_1788.jpeg

IMG_1790.jpeg

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.987 μηνύματα.
IMG_5789.jpeg
IMG_5790.jpeg
IMG_5794.jpeg

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Απλό & λιτό από την εξόρμηση στην επαρχία.

IMG_1689.jpeg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.052 μηνύματα.
Κρίμα που κρατάνε τόσο λίγο 🌸
IMG_1952.jpeg
IMG_1953.jpeg

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.327 μηνύματα.
Απο παράθυρο εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου: φύση /ζωή vs φθορά.

Και ναι έχω μια μανία να μπαίνω σε έρημα κτίσματα
IMG_20240807_191330.jpg

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.261 μηνύματα.
Η δύναμη της επαρχίας.... και η ομορφιά της Ηγουμενίτσας !

Τη προηγούμενη εβδομάδα ήμουν για κάτι υποθέσεις σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα φυσικά... είχα και κάποιο χρόνο τον οποίο προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο μπορώ... για να θυμηθώ ξανά τα παλιά... να με χαιρετήσουν παλίοι γνώριμοι στα σοκάκια καθώς έκανα τις βόλτες μου μόνος αλλα δεν έχει σημασία καθώς πέρασα πολύ ωραία ... έμεινα συνολικά 5 ημέρες.

Ξαναπάω πίσω λοιπόν .... στην εποχή του 23 Ιουνίου 2015 όταν πρώτη φορά εμφανίσθηκα σε αυτή τη πόλη... αλλαγμένη απο τότε και με περισσότερο κόσμο ειναι μια πόλη την οποία θα επέλεγα για να ζήσω μόνιμα σίγουρα κάποια χρόνια. Στο μέλλον ίσως επιστρέψω.....

Προς το παρόν αφήστε ότι κάνετε και .... ελάτε λίγο μαζί μου ....

1. Μεσημέρι με φόντο στο βάθος τη Κέρκυρα και τον Ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας στο βάθος δεξιά.
Το Λιμάνι του εσωτερικού που συνδέει ακτοπλοϊκά την Ηγουμενίτσα με την Κέρκυρα.

1742749592270.jpg

2. Οδεύοντας προς τη Κεντρική πλατεία της πόλης.... ο εμπορικός δρόμος λέγεται Οδός Κύπρου και εκτείνεται 3-4 χιλιόμετρα.

1742749775857.jpg

3. Η Οδός Κύπρου .... αριστερά στο βάθος η κεντρική εκκλησία και στα δεξιά το εμπορικό της Ηγουμενίτσας... λίγο πιο κάτω δεξιά πάνω σε μια ανηφορούλα θα βρούμε το πιό γνωστό γυμναστήριο της πόλης το ALTER λάιφ... εγω το πέτυχα σαν ΤΟ 2016 με άλλη ονομασία και εντελώς διαφορετικό απο ότι ειναι σήμερα... δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω για μια προπόνηση.

1742749775845.jpg

4. Για μια απογευματινή βόλτα στον Παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας...

1742749775839.jpg

5. Το ηλιοβασίλεμα μπροστά απο τις καφετέριες..... ο ήλιος δύει στον όρμο της Ηγ/τσας

1742749775832.jpg

6. Βόλτα στον ποδηλατόδρομο με θέα.... την Ηγουμενίτσα
1742749775798.jpg

7. Ο Ποδηλατόδρομος περίπου στα μισά του με μια καλή οπτική της πόλης στο βάθος.... στο βάθος βλέπουμε και κάποια συνεχόμενα φώτα... ειναι η Εγνατία προς Γιάννενα...

1742749775827.jpg

8. Στάση για φαγητό στους Βλάχους... ενα δυνατό ψητοπωλείο στη περιοχή !!! Το σουβλάκι που βλέπετε ειναι τεράστιο πιάνει σίγουρα 2 απλά και κοστίζει 4.90!!!

1742749775793.jpg

9. Προς Πλαταριά !!! Και στο βάθος η Κέρκυρα.....
1742751243106.jpg

10. Η θέα απο το Πορθμείο στο βάθος ... Κέρκυρα.
1742751362920.jpg

Η αλήθεια ειναι πως νιώθω λίγο κάπως που επέστρεψα αλλά....... τέλοςπαντων. Θα μπορούσα να ξαναγυρίσω αλλα έκρινα πως για εργασιακούς λόγους θα έπρεπε να γνωρίσω κάτι νέο.

Σαν Πόλη ειναι πολύ όμορφη και έχει πράγματα να κάνεις.

To be continued........

Συνημμένα

• 1742751243106.jpg
    1742751243106.jpg
    660,9 KB · Εμφανίσεις: 11

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Η δύναμη της επαρχίας.... και η ομορφιά της Ηγουμενίτσας !

Τη προηγούμενη εβδομάδα ήμουν για κάτι υποθέσεις σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα φυσικά... είχα και κάποιο χρόνο τον οποίο προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο μπορώ... για να θυμηθώ ξανά τα παλιά... να με χαιρετήσουν παλίοι γνώριμοι στα σοκάκια... και να ξαναπάω πίσω.... στην εποχή του 2015 όταν πρώτη φορά εμφανίσθηκα σε αυτή τη πόλη... αλλαγμένη απο τότε και με περισσότερο κόσμο ειναι μια πόλη την οποία θα επέλεγα για να ζήσω μόνιμα σίγουρα κάποια χρόνια. Στο μέλλον ίσως επιστρέψω.....

Προς το παρόν αφήστε ότι κάνετε και .... ελάτε λίγο μαζί μου ....

1. Μεσημέρι με φόντο στο βάθος τη Κέρκυρα και τον Ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας στο βάθος δεξιά.
Το Λιμάνι του εσωτερικού που συνδέει ακτοπλοϊκά την Ηγουμενίτσα με την Κέρκυρα.

View attachment 146344

2. Οδεύοντας προς τη Κεντρική πλατεία της πόλης.... ο εμπορικός δρόμος λέγεται Οδός Κύπρου και εκτείνεται 3-4 χιλιόμετρα.

View attachment 146345

3. Η Οδός Κύπρου .... αριστερά στο βάθος η κεντρική εκκλησία και στα δεξιά το εμπορικό της Ηγουμενίτσας... λίγο πιο κάτω δεξιά πάνω σε μια ανηφορούλα θα βρούμε το πιό γνωστό γυμναστήριο της πόλης το ALTER λάιφ... εγω το πέτυχα σαν ΤΟ 2016 με άλλη ονομασία και εντελώς διαφορετικό απο ότι ειναι σήμερα... δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω για μια προπόνηση.

View attachment 146346

4. Για μια απογευματινή βόλτα στον Παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας...

View attachment 146347

5. Το ηλιοβασίλεμα μπροστά απο τις καφετέριες..... ο ήλιος δύει στον όρμο της Ηγ/τσας

View attachment 146348

6. Βόλτα στον ποδηλατόδρομο με θέα.... την Ηγουμενίτσα
View attachment 146350

7. Ο Ποδηλατόδρομος περίπου στα μισά του με μια καλή οπτική της πόλης στο βάθος.... στο βάθος βλέπουμε και κάποια συνεχόμενα φώτα... ειναι η Εγνατία προς Γιάννενα...

View attachment 146349

8. Στάση για φαγητό στους Βλάχους... ενα δυνατό ψητοπωλείο στη περιοχή !!! Το σουβλάκι που βλέπετε ειναι τεράστιο πιάνει σίγουρα 2 απλά και κοστίζει 4.90!!!

View attachment 146351

9. Προς Πλαταριά !!! Και στο βάθος η Κέρκυρα.....
View attachment 146353

10. Η θέα απο το Πορθμείο στο βάθος ... Κέρκυρα.
View attachment 146354

Η αλήθεια ειναι πως νιώθω λίγο κάπως που επέστρεψα αλλά....... τέλοςπαντων. Θα μπορούσα να ξαναγυρίσω αλλα έκρινα πως για εργασιακούς λόγους θα έπρεπε να γνωρίσω κάτι νέο.

Σαν Πόλη ειναι πολύ όμορφη και έχει πράγματα να κάνεις.

To be continued........
καλά ρε πήγες κέρκυρα και μας δείχνεις την ηγουμενίτσα;
Κάτι είναι και αυτή αλλά να ποτιστεί δίπλα στον βασιλικό.
Ανέβασε της Κέρκυρας.
Γύρος βλάχων ΤΟΠ αλλα τον εχω φάει γιαννενα που εχουν ολόκληρο πολυόροφο κτίριο με ο,τι θες μεσα

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.261 μηνύματα.
καλά ρε πήγες κέρκυρα και μας δείχνεις την ηγουμενίτσα;
Κάτι είναι και αυτή αλλά να ποτιστεί δίπλα στον βασιλικό.
Ανέβασε της Κέρκυρας.
Γύρος βλάχων ΤΟΠ αλλα τον εχω φάει γιαννενα που εχουν ολόκληρο πολυόροφο κτίριο με ο,τι θες μεσα

Φίλε έχεις βολτάρει στην Ηγουμενίτσα ;;;; einai εξίσου καλά σχεδιασμένη και πραγματικά να κάνεις βόλτα το απογευμα της Παρασκευής προς βράδυ στο Ποδηλατόδρομο και να χαζευεις όλη τη πόλη ειναι τρομερό... σε χαλαρώνει απίστευτα.

Εννοείται οτι ειναι ΤΟΠ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ.... παλιά ειχε και το Μπριζολάδικο του ΛΟΥΗ εκεί εχει και άλλα ψητοπωλεία αλλα εγω σταθερά στο ΒΛΑΧΟ όποτε πάω εχει και παραδοσιακή πιτα που την φτιάχνουν αυτοί!

Κέρκυρα δεν πρόλαβα να κατσω δυο μέρες ήμουν με μια διανυκτέρευση και την άλλη μέρα τη φάγαμε στα δικαστηρια όλη τη μέρα... ισα ισα προλαβα το τελευταιο καράβι για Ηγουμενιτσα στις 8 το απογευμα.... ΑΛΛΑ.... ΑΛΛΑ...

Επειδή ειμαι... ωραίος τύπος :D

Σου έχω φωτογραφίες απο Κέρκυρα (γυρω απο το Λιμάνι και την Ληστών) απο προηγούμενο ανέβασμα... Ω ΝΑΙ... ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑ 2 ΦΟΡΈΣ...

Το αμάξι εγραψε συνολικά 2500 χιλιόμετρα !

Θα επανέλθω :laugh:

American Economist

Επιφανές μέλος

Φίλε έχεις βολτάρει στην Ηγουμενίτσα ;;;; einai εξίσου καλά σχεδιασμένη και πραγματικά να κάνεις βόλτα το απογευμα της Παρασκευής προς βράδυ στο Ποδηλατόδρομο και να χαζευεις όλη τη πόλη ειναι τρομερό... σε χαλαρώνει απίστευτα.

Εννοείται οτι ειναι ΤΟΠ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ.... παλιά ειχε και το Μπριζολάδικο του ΛΟΥΗ εκεί εχει και άλλα ψητοπωλεία αλλα εγω σταθερά στο ΒΛΑΧΟ όποτε πάω εχει και παραδοσιακή πιτα που την φτιάχνουν αυτοί!

Κέρκυρα δεν πρόλαβα να κατσω δυο μέρες ήμουν με μια διανυκτέρευση και την άλλη μέρα τη φάγαμε στα δικαστηρια όλη τη μέρα... ισα ισα προλαβα το τελευταιο καράβι για Ηγουμενιτσα στις 8 το απογευμα.... ΑΛΛΑ.... ΑΛΛΑ...

Επειδή ειμαι... ωραίος τύπος :D

Σου έχω φωτογραφίες απο Κέρκυρα (γυρω απο το Λιμάνι και την Ληστών) απο προηγούμενο ανέβασμα... Ω ΝΑΙ... ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑ 2 ΦΟΡΈΣ...

Το αμάξι εγραψε συνολικά 2500 χιλιόμετρα !

Θα επανέλθω :laugh:

Ηγουμενίτσα είναι τεράστιος κόμβος ακτοπλοϊκής σύνδεσης με μεγάλο λιμάνι. Όλα τα πλοία που ενώνουν την Ιταλία με την Ελλάδα περνούν από εκεί.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.667 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Μισό λεπτό. Δηλαδή πρόκειται στην ουσία για μαγαζιά σαν αλυσίδα εδώ στην Ήπειρο;

Γιάννενα έχω να πάω απο το 2021..... γενικά αν και σκέφτηκα να πάω αυτη τη φορά που ανέβηκα... ηταν τόσο μεγάλο το ταξίδι που έκανα που πραγματικά μολις γυρισα απο Κέρκυρα τη Τριτη... ηθελα απλά να αράξω στην Ηγουμενιτσα μέχρι το Σαββατο που έφυγα.... γυρω κοντινές βόλτες και πήγα και μέχρι Συβοτα να δώ εναν παλιό φίλο.

Θα ανεβάσω φωτο και απο εκεί....

Πάντως οι Βλάχοι στην Ηγουμενιτσα δεν παίζονται... καλές τιμες μεγάλες ποσοτητες και ποιοτικό φαγητό... πηρα κατι σουβλακια απο Κερκυρα ΑΙΣΧΟΣ.

Και τα ειχε και 4.10 την πιτα η μισή και λιγοτερο απο αυτο εδώ το τέρας που το έχει 4.90 ο βλάχος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ηγουμενίτσα είναι τεράστιος κόμβος ακτοπλοϊκής σύνδεσης με μεγάλο λιμάνι. Όλα τα πλοία που ενώνουν την Ιταλία με την Ελλάδα περνούν από εκεί.

Ωραία πόλη ! Για να ζήσεις και να έχεις την οικογένεια σου.... απο Αθήνα τη προτιμώ δεκα φορές.

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Το 2015 που έφτασα Ηγουμενίτσα είχα στο μυαλό μου πότε θα παίρνω άδειες για να κατεβαίνω στην Αθήνα.... να πάρτα να μη μου τα χρωστάω :D

Συνεχίζουμε... αφού έκατσα λίγο να ξεκουραστώ τη Τριτη... Τετάρτη είπα να κάνω μια βόλτα απο τα Σύβοτα να δώ και εναν φίλο... τα Σύβοτα δεν ειναι μακρυά απο την Ηγουμενιτσα περίπου 24 χιλιόμετρα με έναν δρόμο που καθολη σχεδόν τη διαδρομή στα δεξιά σου έχεις φόντο τη Κέρκυρα στο βάθος....

1. Μπροστά μας το λιμάνι των Συβότων... περιττό να σας πώ πως απο αρχές Μαϊου εδώ δεν βρίσκεις να κάτσεις.... ειδικά μπροστά μας σε αυτο το κολπίσκο έχει αρκετά ενοικιαζόμενα σκάφη τα οποία μπορεί να νοικιάσει κάποιος για να κάνει τις βόλτες του σε παρακείμενες παραλίες της περιοχής.

1742755075123.jpg

2. Στο δρόμο πρός Σύβοτα.... συνατάμε στο μέσο περίπου της διαδρομής την Πλαταριά.... εκεί αμα περνάς να κάτσεις σίγουρα να φάς στην ΕΣΤΙΑ μια τρομερή ταβέρνα αλλα και στην Όλγα πιο κάτω που είναι κυρίως ψαροταβέρνα. Όταν είχα πάει πριν απο χρόνια δεν υπήρχαν οι κυκλικοί κόμβοι!

1742755075149.jpg

3. Συβοτα - κεντρική πλατεία !

1742755075139.jpg

4.
1742755075144.jpg

5. Μια άλλη άποψη του Λιμανιού.... δε θυμίζει σε τίποτα την περίοδο Ιουνίου - Σεπτεμβρίου που εδώ γινεται το αδιαχώρητο...

1742755075128.jpg

6. Και μόνο αυτή η βόλτα...... απογευματινές ώρες.... είναι αρκετή για να σε κάνει να χαλαρώσεις και να βγάλεις κάθε πρόβλημα απο το κεφάλι σου.... κοιτάζοντας τον ήλιο να δύει πίσω απο την Κέρκυρα...

1742755075133.jpg

7. Τελευταία φώτο δεν έχει σχέση με Συβοτα.... ειναι στο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας... μια νύχτα με Πανσέληνο που βγήκα μια βόλτα με το αυτοκίνητο !

1742755267601.jpg

Στα Σύβοτα έμεινα απο τον Ιούλιο του 2020 μέχρι και σχεδόν τέλος του 2021 (Νοέμβριος).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια